Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 23 z 24 PrvníPrvní ... 1321222324 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 331 až 345 z 349

Téma: Asus P750 - VGA WM6.1 CZ s podporou 128MB a 64MB - OS 19965 1.2.3 - 2eDitions + SirfStar update

  1. #331
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    58

    Můžeš někam hodit tu b4 QVGA?Prostě chci QVGA mám jen 64mb ram,navíc malé písmo mi celkem vadí,chci QVGA,pokud možno tu b4.I aplikace a hry co mám,jsou většinou pro QVGA,doufám,že to chápeš
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #332
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    91

    zdarec,nainstaloval sem tu novou ramku a nejak se mi nezobrazuje sdkarta?Nevi nekdo proc???
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #333
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    to Petrzet :
    zavolej mi na moje číslo, nebo pošli mail na můj zdejší účet.

    Použij standardní verzi, ne Glide. V Glidu je použitý větší pagepool a sám systém nabíhá trochu déle při "prvním startu".
    Ale určitě funguje. Ted´nemám 750ku doma, ale v Glidu budou ještě úpravy.

    Taky nepíšeš jakou máš kartu a jestli ti na standardní verzi fungovala.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #334
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    58

    Bude k mání ta QVGA verze?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #335
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Už si připadám jako nějakej vymlouvač.:O Ale ted´nemám doma 750ku.
    Tak ještě zkus vyděržat´.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #336
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    58

    Nemůžeš hodit třeba na edisk tu Betu4?Mohl bych alespoň vyjádřit své názory,co třeba zlepšit atd.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #337
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    2

    Ja by som sa tiež prihováral za tú verziu QVGA. Mám v prístroji 128MB (Vďaka Pitkovi), a všetko je OK. Ale zistil som pri niektorých aplikáciach strašne malé písmo. Mapríklad cestovné poriadky SMARTRADY. Takže verzia QVGA s podporou 126MB by bodla.
    Viem že to sem asi nepatrí, ale skúšal niekto na P750 navigáciu Sygic McGuider. Vyhlasuje že nemôže zistiť ID zariadenia, a nedajú sa zapnúť mapy.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #338
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    to jojko :
    na písmo ze zeptej "Kesu", ten má přehled o různým SW. Píše hlavně na 535 thready nebo na WMManiii.
    QVGA na 6.1 určitě zatím ne, nemám tolika času. Ona ta 6.5 je už takhle obroskej žrout času a potřebuju ještě dělat na domě.
    To bych jedině potřeboval už 2 hlavy
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #339
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Ve verzi Glide jsem našel menší chybku v zobrazení klávesnice XT9.
    K stáhnutí zde opravný patch :
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00320043_90402-134529_61mB.jpg 
Zobrazení: 30 
Velikost: 165.9 KB 
ID: 10337  
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #340
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    91

    Zdarec,mam dotaz,vcera sem tam prsknul verzi Glide eDition b2 a zajimal by me ten asus today jestli umi zobrazovat 24hodinovy cyklus a ne am pm,nejsme v americe,tady ma den 24 hodin a ne 12,a jeste jestli jde nejak odstranit ty nepouzivane ikony jako pocasi,prehravani hudby atd. mi by tam stacily hodiny a zmeskane hovory a zpravy.
    Predem diky,vim ze sem otravny clovek ale kdyz ja mam tak malo casu kdyz su doma.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #341
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Zkus nastavit regional settings na czech.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #342
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    91

    Nastaveno,nepomohlo
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #343
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Plánuji ještě poslední úpravu této ROM.
    Jestli víte o nějakém zásadním problému, tak budu rád za info.
    Nemyslím, tím přidávat dodatečný SW.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #344
    Nováček
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    5

    Nazdárek,prosím o adresu v Praze,nebo Brně,kde je možno nechat vyměnit RAMku. Děkuji...varekas
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #345
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Máš to v mailu.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 23 z 24 PrvníPrvní ... 1321222324 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 1365
    Poslední příspěvek: 25-08-2015, 16:16
  2. Asus P750 - upgrade z 64MB na 128MB RAM
    Od Lobo_ce4you v sekci P7xx
    Reakcí: 152
    Poslední příspěvek: 19-01-2011, 18:25
  3. Reakcí: 64
    Poslední příspěvek: 21-10-2010, 20:49
  4. Reakcí: 104
    Poslední příspěvek: 13-05-2010, 20:41
  5. Reakcí: 589
    Poslední příspěvek: 25-04-2010, 22:55