Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 21 z 24 PrvníPrvní ... 111920212223 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 301 až 315 z 349

Téma: Asus P750 - VGA WM6.1 CZ s podporou 128MB a 64MB - OS 19965 1.2.3 - 2eDitions + SirfStar update

  1. #301
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    0

    2 Pitka: No ještě to vyzkouším. Hele a dají se nastavit položky v tom horizontálním menu ? Třeba já počasí a RSS nepotřebuju, ale zase bych ocenil jiný věci.... Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #302
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Tak to zatím asi nelze, je to nadefinováno pevně v knihovnách Glidu.
    Ale možná se za čas objeví podobná utilitka jako udělali kluci z XDA na TFlo Manillu. Tam také na počátku tato možnost nebyla.

    Původně jsem si také říkal, že počasí a RSS nepoužívám. Ale nějak se to zvrtlo a už v tom veselu jedu.

    Konfigurace počasí je ukryté v XMLku pro každou zemí, viz přiložený originál soubory pro CZ a SK :
    (na SK jsem zapomněl tak přikládám originál, stačí nakopírovat do Windows). Také jsem tam nedal všechny státy, tak kdo bude chtít tak dodám.


    Úprava bude jednoduchá, jen mě bude zajímat jestli to funguje správně i pro jiná města. Stačí přidat toto :
    ..city>.city>.name data="Olomouc"/>.loccode data="EUR|CZ|EZ004|OLOMOUC".. - tečky jsou zástupné znaky, nelze tady napsat celý script
    Ale neznám kódy pro města, např Olomouc má EZ004 nebo Praha EZ001. Chtělo by to vědět tyto kódy a je vyhráno.


    PS : Multihome se spouští vrtulkou/nabídkou v pravém horním rohu na Asus Today
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #303
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    to pitka: kody:

    Ceske Budejovice: EZ006
    Brno, Zlin: EZ007
    Ostrava + Olomouc: EZ004
    Pardubice: EZ002
    Plzen: EZ008
    Praha: EZ001
    Rumburk+Liberec+Usti n. Labem+Decin: EZ003


    Vic jich AccuWeather bohuzel nema.
    OT: mobil dneska prisel tak se na nej alespon podivam a pokud to stihnu tak jeste dnes posilam
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #304
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Ted´jsem brouzdal po AccuWeather a našel toto :

    http://www.accuweather.com/world-city-list.asp?partner=netweather&locCode=EUR|CZ|EZ002|P RAHA|

    nebo Teplice EZ003 :
    http://www.accuweather.com/world-index-forecast.asp?partner=netweather&locCode=EUR|CZ|EZ0 03|TEPLICE|&u=1

    Na AccuWeather dejte hledat názvy města a země a v adrese vyjede i kód regionu nebo města. Ten potom můžete použít pro XMLko.

    PS : dokonce jsem zjistil, že i když stejný region tak teplota je odlišná dle měst i v regionu.
    Takže to funguje dobře, tady jsem přidal pár měst :
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #305
    Nováček
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    0

    Ahoj, můžu poprosit nějakou dobrou duši o link pro download firmwaru z 3.12.08 (případně reupload, pokud je smazaný)-přišlo mi, že se zařízení s tímto fw chovalo nepatrně jinak, než se soft. z 7.12-chtěl jsem to ještě prozkoumat, ale bohužel "starou" ROM jsem již smazal;bez zálohy. Konkrétně šlo o kvalitu fotek, která mi přišla o něco lepší ve starší verzí.

    edit: vyřešeno, respektive mám znovu starší verzi, pokud opravdu zjistím nějaké rozdíly, dám vědět.

    btw. Díky Pitkovi za Asus Glide ROM, i když jsem ji jen vyzkoušel a neměl jsem příliš čas testovat.
    mé poznatky: příjemně mě překvapila grafika. Akorát vadily dost pomalé reakce a sekání při animacích-věřím, že se to zlepší. Co mě trošku vadilo byla špatná ovladatelnost jen prstem, přišlo mi, že se člověk musí strefit doprostřed ikonky(ASUS Glide Today), aby se na požadovanou funkci dostal-a to na tom našem malinkatym displeji zrovna dobře nelze.. Jo, moc se mi líbí wireless manager, ten je udělaný překrásně, pokud by to bylo možné, stálo by za to uvažovat o jeho portaci i na LIGHT verzi ROM.

    A ještě jedna věc Pitko-pevně věřím a doufám, že postavíš Asus P750 Touch Flo ROM. Moc moc držim palce, ať se to povede!!

    Díky za Tvou práci!

    MMartinek
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #306
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Nemyslím si, že fotilo jinak. Nebo já to alespoń nepoznal.
    Verze CoolCamery a ovladače jsou stejné od samého počátku.

    Rychlost Glidu je víceméně definitivní. Nezapoměń, že jedeš na VGA. Nebo si pořid´565ku
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #307
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Tak jsem už přišel jak si do Glide pčidat tu vlastní lokalitu pro počasí.
    V adresáři windows v zařízení je soubor Czech_Republic.xml, který obsahuje lokality pro českou republiku. Takže potom stačí si na acuweather zjistit kód lokality pro danou lokalitu a doplnit si tag do tho xml souboru.

    Příklad pro Turnov:



    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #308
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    do Sunnysoftu dorazily P565... kdo bude prvni dobrovolnik?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #309
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    8

    Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda-li se někde dají stáhnout starší buildy než poslední aktuální (Asus P750 - VGA WM6.1 CZ s podporou 128MB a 64MB - OS 19965 1.2.3 - 2eDitions).
    Děkuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #310
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    47

    to Pitka:
    Budeš pokračovat v vývoji tehle verze "Glide eDition b1 datum : 6.1.2009"?
    Měl jsem ji jen chvilku nainstalovanou a mám pár otázek
    1) velké "digitalní" hodiny budou ve 24h módu? (nebo jsem špatně hledal nastavení?)
    2) "...(nápovědu o tazích naleznete v EZIphoto). " v adresáři jsou nějaké obrázky?
    Dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #311
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    to Akir :
    nejsem si jist co vlastně myslíš. Můžeš to trochu více ujasnit ?
    Resp. bod1, nevím jaké hodiny myslíš . Tahle Glide verze umí PM a AM.
    A bod 2, není mi jasné co má nápověda s adresářem a obrázky :O
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #312
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    47

    Citace Původně odesláno od pitka
    Resp. bod1, nevím jaké hodiny myslíš . Tahle Glide verze umí PM a AM.
    No právě - PM/AM :-( neumí tedy evropský 24h cyklus? Nejde to upravit?
    Citace Původně odesláno od pitka
    A bod 2, není mi jasné co má nápověda s adresářem a obrázky :O
    Aha, říkal jsem, že jsem to tam měl jen krátce :-) Takže v Nápovědě k EZIPhoto jsou popsána "gesta"...
    Budeš pokračovat k finální verzi?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #313
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    1. úprava času jednoduchou cestou možná není.
    Nerad používám slovo "nejde to", ono jde vlastně skoro všechno, ale problémem jsou zdroje, hlavně tedy času.
    Primárně byly hodiny v Glidu navrženy touto jednodušší cestou.

    2. jak jsem psal, toto je verze beta1. Beta vždy znamená testovací.
    Jakmile se objeví opravdu zásadní nebo funkční problémy, ta jsem připravený je odstranit novou verzí.
    Zatím vím jen o vyzvánění některých melodií při příchozích SMS.

    PS : jak jsem již zmińoval systém Gesture (gesta/tahy) jsou funkční jen v Glidu. Tzn. různá posouvání v menu atd.
    Asi nejfunkčnější a nejviditelnější je to v podprogramu EZIPhoto, kde lze různým způsobem pohybovat, otáčet či zvětšovat fotografie či obrázky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #314
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    V Glide edition jsem našel několik problémků:
    - po nějakém čase zmizí z nastavení na záložce osobní ikona pro Asus Today
    - nefunguje automatické přepínání v glidu na noční a denní režim
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #315
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    8

    Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli někdo nemá stejný problém jako já. Po nahrání posledního firmwaru VGA6.1 mi nefunguje mapování disků v Reco Exploreru (přes WIFI), pokud nahraji starší firmware např. VG5_cZonee_pitka tak vše funguje, podotýkám se stejnou verzí Resco Exploreru. Za to se mi zobrazují další sdílené pc jakoby přes gprs.

    Novák
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00311781_map_niVt.jpg 
Zobrazení: 17 
Velikost: 23.6 KB 
ID: 9992  
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 21 z 24 PrvníPrvní ... 111920212223 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 1365
    Poslední příspěvek: 25-08-2015, 16:16
  2. Asus P750 - upgrade z 64MB na 128MB RAM
    Od Lobo_ce4you v sekci P7xx
    Reakcí: 152
    Poslední příspěvek: 19-01-2011, 18:25
  3. Reakcí: 64
    Poslední příspěvek: 21-10-2010, 20:49
  4. Reakcí: 104
    Poslední příspěvek: 13-05-2010, 20:41
  5. Reakcí: 589
    Poslední příspěvek: 25-04-2010, 22:55