Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 15 z 24 PrvníPrvní ... 51314151617 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 211 až 225 z 349

Téma: Asus P750 - VGA WM6.1 CZ s podporou 128MB a 64MB - OS 19965 1.2.3 - 2eDitions + SirfStar update

  1. #211
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Není přeci potřeba instalovat znovu, jak píšu na straně 1.
    Ve složce Windows je i VGA CZ Jeodek, proto jsem psal at´si to pozorně přečteš.
    Jen není vytáhlý zástupce. Jelikož jsem předpokládal, že pozorní uživatelé si to najdou. Př. vytáhnou zástupce, když bude potřeba.

    Nebo to způsobovalo nějaký problém ?

    PS : potom dostávám maily, kde se mě lidé ptají nebo si myslí, že to opravdu nefunguje.
    Já bych se potřeboval na vás jako testery spolehnout a zbytečně nestrašit jiné lidi. Prostě jde jen o to si to 2x ověřit, než to napíšete.
    Diky moc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #212
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    - Cau, prikladam svuj 40C2, dela mi to porad (hleda to LocationCourier).
    - Dale se mi nerefreshuje obrazovka pri instalacich (prikladam screeny) - any ideas?
    - Taky se mi dneska pri poslchu hudby pres kabelove sluchatka dost casto sam od sebe spustil voice commander (aniz bych na cokoliv sahnul - tipuju nejaky kontakt). Pokazde mi pak zustane na pozadi bezet vcdaemon - da se to nejak disablovat?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #213
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    1. Řešení pro C2 - LocationCourier, jsem ti dopsal na předchozí stránku.
    2. Refresh resp. nerefreš obrazovky vůbec netuším, to mi zatím nedělá (ani se mi zatím nestalo od Bety1).
    Není to způsobeno někým tvým softem ??:O Koukám, že instaluješ přes Commandera, dělá to i bez něj ? A co WTask ?
    Stejnou konfiguraci SW si měl i na Sorgovi ?
    3. To je standardní chování VC, tzn. jakmile jednou spustíš VC ( i náhodou) tak neustále jede na pozadí. Musíš úplně vypnout skrz FDC.
    Ale nechápu, že se ti spouští při poslechu samo. :O
    A ty používáš VC ? Já tedy ne a nejraději bych ho smáznul, jen zabírá místo a dělá neplechu. Zatím jsem neslyšel mnoho lidí, kteří to aktivně používají.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #214
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Nepouzivam, nejradeji bych ho vykosil uplne - V TaskManu ale zadnou VC servisu, ktera by to trigrovala, nevidim. I kdyz odstrelim vcdaemon, tak se potom loadne znova.
    Podle me to spina nejaky kontakt v te redukci na sluchatkach (z 2.5 na 3.5 jacka), protoze co jsem tak zatim vypozoroval, tak se to spustilo kdyz jsem drbnul do snury od sluchatek a ta pohla s redukci... (asi) - na sorgovi to nedelalo.
    EDIT - tak je to tim, ted jsem s tim laboroval, a kdyz tocim tou redukci ve zdirce, tak se to obcas spusti.

    S tim refreshem taky nevim, nic moc jsem tam zatim nenatlacil, a uz vubec nic noveho, co bych nemel odzkousene na predchozi romce.
    EDIT - dela to i pri instalaci cabu z PC, a i kdyz jsem pokilloval vsechny extra procesy krome systemovych.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #215
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od pitka
    Nezapomeń, že je tam ještě speciální klíč - tzv. hotkey :
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\ASUS\HotkeyDef
    "LocationCourierHotkeyDef"=dword:C2 (194)

    Nejrychlejší řešení je vytvořit složku v \Program Files\LocationCourier\ a zde vložit svůj soft a přejmenovat ho na LocationCourier.
    Potom se po dlouhém stisku tvůj program spustí.
    Ja o tomhle vim, zkousel jsem samozrejme i remap - nezabralo. Ted mam cely ten branch uplne smazany a dela to porad.

    Ten navrh je sice prima, ale je to tak trochu drbani pravou rukou za levym uchem
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #216
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Jooo, je takove temporary. Není to totiž jen v registrech
    A sluchátka jsem snad ještě ani jednou nepoužil:O Ale je to docela možný.
    Na Sorgovi se to nestane, protože VC nepoužívá.

    AS přes BT bude zjednodušeno, takže snad již nenastane problém.
    Přidání slova do XT9 mám skoro vyřešené.
    VC odeberu, tak uvidíme.
    Ještě ten ALTtab.
    Ty fonty měnit nebudu, to bude na každém. Protože už vidím reakce, každému vyhovuje něco jiného.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #217
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Pitko, jak to vypadá s vývojem TouchFlo? Bude nějaká test verze?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #218
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    to Džank :
    TFlo snad bude, ale ještě musíme doladit tuto verzi.

    to Czbird :
    takže mám fixlý body : 1, 2, 3 (bude defautní zvuk), 4 (nechám na uživateli), 5 (nechce se mi ),6 , 7 (to fungovalo), 8, 9, 10.
    Také to přidání slova v XT9 a VGA Wireless mgr (ten je na ALTtabu, ale může se měnit na co chceš a už nebude vyskakovat okno LC.exe)
    Odebral jsem VC, ale sluchátka jsem nezkoušel (já je nepoužívám a jsem línej ).
    Odebral jsem taskbarové ikony a ten htc task manager. Což je škoda, že se nelíbí. Protože z mého pohledu je to nejkomfornější co jsem na VGA viděl a umí i cleaning.
    Takhle bude tato verze bez jakéhokoliv cleanera a nezkušení 64aři budou řvát, že jim to žere pamět´. Ale mají co chtějí, musí si najít nějakého externího cleanera.
    Ještě udělám pár testů a vydám to.

    Díky za testy.

    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #219
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    K připravovanému fw. Je škoda toho zvuku při ukončení hovoru - je příjemnější, než originál a určitě je lepší, než aby tam nebyl vůbec. Nechápu, jak to někomu může vadit.
    Taskbarové ikony mi přišly fajn, bylo to konečně zpestření jinak fádních WM ikon - no nic. A že někomu vadil Task Manager? Jak říká Pitka na VGA je to to nejlepší co je. Už jsem si na něj zvykl, ale toto pořeším dodatečnou instalací.

    Díky za tvoji snahu !!







    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #220
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Neboj, udělám ještě jednu verzi pro ty kterým to nevadí. Protože mě to také nevadí.
    Bude i task manager, zvuk, VC i ikony.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #221
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    2dzank - to jsou vsechno pouze subjektivni nazory, stejne jako ty moje nize.
    - nepotrebuju zadne pipani na red buttonu, naopak me to dost stve - ale uz to neresim, lze to snadno vypnout
    - barevne taskbarove ikonky akorat odvadeji pozornost (sledovat zeleno-cerveno-modry ohnostroj edge-gprs-off je fakt sila, teda aspon pokud pouzivas pda na praci, a ne na hrani)
    - HTC task manager opravdu vadi, protoze minimalne prichazis o moznost volby a zbytecne to zabira misto. Ja treba pouzivam QuickMenu+WkTask+FDC a neminim prechazet na nic jineho

    2pitka - nevim, proc je htc taskmana skoda, doinstalovat se da prece vzdycky - je to jenom dalsi balast. cleaningem myslis co? killovani procesu? dealokovani zabordelene ramky? vztyt takovych toolu je tuna ;-) delat kvuli tomu extra verzi je ztrata casu. jinak diky za opravy, tesim se na dalsi release.

    edit - stejne mi to ale neda a zajima me, proc ho povazujes za nejkonformejsi reseni...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #222
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    WkTask jsem zkoušel a vím, že měl spoustu bugů a neměl plnou VGA podporu (nevím jak dnes :?: ).
    HTC TM mi vyhovuje třeba pro rychlost vypínání aplikací a přehled o vytížení RAM a jiné.

    Také nechápu, že zrovna argumentuješ těmi systémovými VGA ikonami (taskbar), jelikož když je spuštěný WKtask tak je to úplně stejné.
    Také barevné ikony, které jsou mimochodem velmi podobné právě systémovému taskbaru.:O

    No proti gustu..... ani husák...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #223
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    zvyk je asi zelezna kosile - mam v taskbaru i baterku a pamet, vsechno krasne prehledne cernobile, jenom aplikace jsou barevne
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #224
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    6ka je venku, toto je mírně odlehčenější verze.
    Kdo potřebuje Jeodek, tak nalezne ve složce Windows.

    Díky za vazbu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #225
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Diky, jak budu mit chvili, tak to skouknu.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 15 z 24 PrvníPrvní ... 51314151617 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 1365
    Poslední příspěvek: 25-08-2015, 16:16
  2. Asus P750 - upgrade z 64MB na 128MB RAM
    Od Lobo_ce4you v sekci P7xx
    Reakcí: 152
    Poslední příspěvek: 19-01-2011, 18:25
  3. Reakcí: 64
    Poslední příspěvek: 21-10-2010, 20:49
  4. Reakcí: 104
    Poslední příspěvek: 13-05-2010, 20:41
  5. Reakcí: 589
    Poslední příspěvek: 25-04-2010, 22:55