Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 12 z 24 PrvníPrvní ... 2101112131422 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 166 až 180 z 349

Téma: Asus P750 - VGA WM6.1 CZ s podporou 128MB a 64MB - OS 19965 1.2.3 - 2eDitions + SirfStar update

  1. #166
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    58

    ...je to jak říkáš takže jdu na to...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #167
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Instaluj dle čísel.
    A dej zase vědět co ti funguje.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #168
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    58

    po instalaci se mi vyřadí vibrace ...
    po odinstalaci zase vše v normálu...
    jen k těm malejm třem instalacím.....u prvních dvou napíše že instalace proběhla ok ale u třetí se nestane vůbec nic.....ani nevím jestli to proběhne....
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #169
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    No a po instalaci ti funguje alespoń blikání klávesnice nebo ten pseudo blesk ?
    Já to z tebe tahám jak z chlupaté deky. To musí jít ráz na ráz.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #170
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    58

    bohužel ne...
    jdu to zkusit všechno ještě znovu do čistýho hard resetu
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #171
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    58

    no jo no :-) jsem takovej pomalejší :-)))
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #172
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    58

    tak zatím bez úspěchu....pro jistotu po instalacích dva soft resety,ale zatím ani blikající klávesnice ani vibrační pulzování.....budu plakat.... :-)))))
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #173
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Citace Původně odesláno od Honzax
    Pulse vibra by měla při vyzvánění vibrovat jen krátce s přestávkama a flash keyboard při vyzvánění klávesnice jen bliká a nesvítí...tak je to v sorgově 0.22 a té bych se rád zbavil...
    ...intalace těch zmíněných prográmků proběhne bez problému ale bohužel se nic nezmění :-(

    v tvojí verzi 2 jsem vibru našel ...zrovna ted jsem to testoval ,ale tam jsem zase nenašel možnost vibrace (jen zvuk a nebo ticho)
    takže zatím nic....
    Já už jsem z toho trochu zmatenej, takže na v2 ti předinstalovaná vibra fungovala ale LEDky neblikají, OK ? Nebo blikají, ale nejde zvuk ?
    Ale tady po instalaci vibry ti nejde ani vibrace ani blikání ? Je to tak ?
    Takže nejde nic, rozumím tomu dobře ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #174
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    58

    Citace Původně odesláno od pitka
    Citace Původně odesláno od Honzax
    Pulse vibra by měla při vyzvánění vibrovat jen krátce s přestávkama a flash keyboard při vyzvánění klávesnice jen bliká a nesvítí...tak je to v sorgově 0.22 a té bych se rád zbavil...
    ...intalace těch zmíněných prográmků proběhne bez problému ale bohužel se nic nezmění :-(

    v tvojí verzi 2 jsem vibru našel ...zrovna ted jsem to testoval ,ale tam jsem zase nenašel možnost vibrace (jen zvuk a nebo ticho)
    takže zatím nic....
    Já už jsem z toho trochu zmatenej, takže na v2 ti předinstalovaná vibra fungovala ale LEDky neblikají, OK ?
    Ale tady po instalaci vibry ti nejde ani vibrace ani blikání ? Je to tak ?
    Takže nejde nic, rozumím tomu dobře ?
    ...ne ne.....na v2 jsem sice našel vibru a flash v nastavení systému ale třeba v nastavení zvuků vůbec možnost vibrace není a ani v nastavení sms nebo volání...
    nejelo ani to ani ono jako ted....jen že si ji tam prostě měl...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #175
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    to Honzax :
    nevím co z tebou chlape, budu ještě laborovat.
    Ale problém je určitě v driveru té vibry.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #176
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    8

    Tak po jednom dni používání s posledním fw mi zničeho nic přestalo fungovat sluchátko v ASUS-u P750, rozpadl se mi telefonní hovor a pak už sluchátko nefungovalo. Telefon mi nikdy nespadl, tak nevím, jestli je to vada zařízení nebo softwaru. :-) Přes bluethooth zvuk telefonního hovoru funguje, jako i hlasitý odposlech. Jenom né a né to integrované sluchátko. Asi budu muset vyzkoušet upgrade na orig. firmware. Nemá s tím někdo podobné problémy jako já?
    Díky za informaci.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #177
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Mi se to obcas stane, pomaha mi zapojit a vypojit sluchatka (kabelove), pak se to vzpamatuje.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #178
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    8

    Děkuji za info!!! Večer to vyzkouším :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #179
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    58

    Citace Původně odesláno od pitka
    to Honzax :
    nevím co z tebou chlape, budu ještě laborovat.
    Ale problém je určitě v driveru té vibry.
    ...rozumim.....je to oříšek....napadlo mě ještě překopírovat vše co se týká vibry z sorgovi 0.22,ale mám takový tušení že jsem to už v minulosti zkoušel.....
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #180
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    To bohužel nelze, jeho FW je blokovaný. Takže z jeho FW nic nedumpneš.:O
    Neboj, že mě to nepadlo, ale budeš si muset vytvořit něco sám. Nebo kouknout po jiných softech.
    Já také zkoumám.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 12 z 24 PrvníPrvní ... 2101112131422 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 1365
    Poslední příspěvek: 25-08-2015, 16:16
  2. Asus P750 - upgrade z 64MB na 128MB RAM
    Od Lobo_ce4you v sekci P7xx
    Reakcí: 152
    Poslední příspěvek: 19-01-2011, 18:25
  3. Reakcí: 64
    Poslední příspěvek: 21-10-2010, 20:49
  4. Reakcí: 104
    Poslední příspěvek: 13-05-2010, 20:41
  5. Reakcí: 589
    Poslední příspěvek: 25-04-2010, 22:55