Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 11 z 24 PrvníPrvní ... 91011121321 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 151 až 165 z 349

Téma: Asus P750 - VGA WM6.1 CZ s podporou 128MB a 64MB - OS 19965 1.2.3 - 2eDitions + SirfStar update

  1. #151
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    47

    Reakce na VerzeFive "Lighter" datum : 23.11.08
    + Dobrá věc ta "lucernička" namapovaná na fototlačítko :-)
    + Foťák foti jak má, lehce namáčknout - zaostří, domáčknout - fotí

    Vyzkoušel jsem SPB Mobile Shell a náoudou zjistil, že foťák v této kombinaci nefotí. Vše vypadá OK ale po zmačknutí spouště zůstane černá obrazovka. Po chvilce se tam objeví texty a "zavíraci" křížek - je možno ukončit ale obrázek žádný. Shell jsem odinstaloval, provedl reset a ... foťák zase funguje. Nevím zda to pokladat za mínus, protože Shell stejně používat nebudu, ale doufám, že jiné SPB programy se s foťákem snesou.

    Poraďte - k čemu využiju program JBlend? S Javou nemám zkušenosti...
    Potřeboval bych nějaké hodiny na ToDay, pěkné jsou ty z TF, ale mám 64MB a to by nebylo asi to pravé :-) Něco malého, jednoduchého, co by se pořád zobrazovalo.. nevíte někdo?



    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #152
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Taky mam Spb mobile shell a fotak mi bezi bez problemu. Na ty hodiny jsou dobre ,,pocket digital clock,,
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #153
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    to Akir :
    díky za informaci o SPB Shell. Kouknu na to , ale tento soft, vůbec nepoužívám. Takže nedokážu říct zatím co by mohla být příčina.
    Také pro informaci, na VGA nelze použít originál aplikaci AsusCamera jelikož umí jen QVGA a nelze zatím upravit na VGA.
    Proto je použitá CoolCamera.

    to Tomsoft :
    jelikož jseš takový SPBčkař, tak jsem se chtěl optat zda nemáš nějaké zkušenosti s SPB Shell a CoolCamerou ?
    Nešel by nějakým způsobem SPBShell upravit ?
    Ale Džankovi to jede OK. Tipoval bych na nějakek problémek u Akira.

    A ještě všeobecná informace k Streamingu, jestli používáte streaming přímo přes IE tak výchozí soft je Media Player.
    Ale umí zobrazit jen malé okno, tzn.QVGA. Jestli si chcete užít plný obraz doporučuji používat CorePlayer.

    A informaci o hodinách kterou zmińoval Džank :
    http://project.ionized.googlepages.com/pdc
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #154
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Vypada to, ze je nejvyssi cas, aby si nekdo koupil P565 a vydlubal z ni orig.kamera soft - P565 ma VGA a pochybuju, ze by do ni cpal Asus od vyroby CoolCameru
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #155
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Jo tak na to se těším. Ale CoolCamera je dle mně zatím určitě lepší.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #156
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    47

    Citace Původně odesláno od pitka
    to Akir :
    díky za informaci o SPB Shell. Kouknu na to , ale tento soft, vůbec nepoužívám. Takže nedokážu říct zatím co by mohla být příčina.
    Také pro informaci, na VGA nelze použít originál aplikaci AsusCamera jelikož umí jen QVGA a nelze zatím upravit na VGA.
    Proto je použitá CoolCamera.
    Jak říkám, SPBShell je spíše pro ty co mají více paměti, jeto taková grafická fíčurka :-) Samotná CoolCamera je OK.

    Co s tou Javou, k čemu je to dobré?
    Dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #157
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    58

    Citace Původně odesláno od Akir
    Reakce na VerzeFive "Lighter" datum : 23.11.08
    + Dobrá věc ta "lucernička" namapovaná na fototlačítko :-)
    + Foťák foti jak má, lehce namáčknout - zaostří, domáčknout - fotí

    Vyzkoušel jsem SPB Mobile Shell a náoudou zjistil, že foťák v této kombinaci nefotí. Vše vypadá OK ale po zmačknutí spouště zůstane černá obrazovka. Po chvilce se tam objeví texty a "zavíraci" křížek - je možno ukončit ale obrázek žádný. Shell jsem odinstaloval, provedl reset a ... foťák zase funguje. Nevím zda to pokladat za mínus, protože Shell stejně používat nebudu, ale doufám, že jiné SPB programy se s foťákem snesou.

    Poraďte - k čemu využiju program JBlend? S Javou nemám zkušenosti...
    Potřeboval bych nějaké hodiny na ToDay, pěkné jsou ty z TF, ale mám 64MB a to by nebylo asi to pravé :-) Něco malého, jednoduchého, co by se pořád zobrazovalo.. nevíte někdo?


    ...možná zrada ještě někde jinde,jelikož jsem tam dal taky SPB Mobile Shell a u mě vše v pořádku....foťák fotí jak má bez problému...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #158
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    58

    Pitka: zkoušel jsem na verzi 5 tenhle soft http://www.1800pocketpc.com/2008/09/11/vibration-feedback-for-windows-mobile.html a taky i tu vibru co jsi mi před časem posílal jako cab a zatím bez úspěchu... :-(
    nechci s tím pořád prudit ale nemůžu si pomoct :-) pro mě je nějak ta klasická stálá vibrace nepoužitelná a tak ji mám zatím vypnutou jelikož mooooooc chci tvoji rom v aušusku.

    ...kdyby kdokoli z vás tady věděl o nějakém softu co nahradí pulse vibra a flash keyboard tak prosím,prosím,prosím sem s tím .....
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #159
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    to Honzax :
    zkus toto, ale já to nezkoušel. Tak dej vědět.
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=437279
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #160
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    58

    ...tak odzkoušeno a bohužel ani VAlert nejede
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #161
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    co přesně znamená nejede ??

    tzn instalace .... ?
    některé funkce ...... ?
    vibrace ........ ?
    blikání či co to má dělat ...... ?

    Popiš to nějak blíže.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #162
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    to Honzax :
    Zkus ještě tuhle upravenou vibru :
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #163
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    58

    Pulse vibra by měla při vyzvánění vibrovat jen krátce s přestávkama a flash keyboard při vyzvánění klávesnice jen bliká a nesvítí...tak je to v sorgově 0.22 a té bych se rád zbavil...
    ...intalace těch zmíněných prográmků proběhne bez problému ale bohužel se nic nezmění :-(

    v tvojí verzi 2 jsem vibru našel ...zrovna ted jsem to testoval ,ale tam jsem zase nenašel možnost vibrace (jen zvuk a nebo ticho)
    takže zatím nic....
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #164
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    58

    ...aha tak než jsem to dopsal tak je tu od tebe další možnost..... :-) díky....jdu to hned testnout.... :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #165
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    OK, jestli ti po instalaci nebude vibrovat, tak odinstaluj :
    všechny caby (i vibru) a potom nainstaluj tyto 3 soubory a potom zase vibru.
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 11 z 24 PrvníPrvní ... 91011121321 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 1365
    Poslední příspěvek: 25-08-2015, 16:16
  2. Asus P750 - upgrade z 64MB na 128MB RAM
    Od Lobo_ce4you v sekci P7xx
    Reakcí: 152
    Poslední příspěvek: 19-01-2011, 18:25
  3. Reakcí: 64
    Poslední příspěvek: 21-10-2010, 20:49
  4. Reakcí: 104
    Poslední příspěvek: 13-05-2010, 20:41
  5. Reakcí: 589
    Poslední příspěvek: 25-04-2010, 22:55