Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 10 z 24 PrvníPrvní ... 8910111220 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 136 až 150 z 349

Téma: Asus P750 - VGA WM6.1 CZ s podporou 128MB a 64MB - OS 19965 1.2.3 - 2eDitions + SirfStar update

  1. #136
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    2pitka - udelej si prosim cas na opravu tlacitka fotaku, a okamzite ziskas dalsiho testera - porad doufam, ze na to dojde rada
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #137
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Tak se taky přidám ke kritice - jsou to sice jen drobnosti, ale když už to má být dokonalé ... V režimu nastavení zapnutí a vypnutí tel. je vše v angl. Pokud se telefon nabíjí, tak po ukončení nabíjení zůstane ikona nabíjení na displeji a nezmění se na indikátor baterie. Při vypnutí telefonu je animačka nějaká divná
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #138
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    1.to tlačítko kamery bych nenazýval oprava, ale úprava jelikož toto není standardní funkce.
    A není to tak jednoduché upravit. To jsou opravdu desítky hodin. Zatím to není ještě priorita.
    Nejdřív musí být systém OK a pak se můžeme vrhnout na dodatky.

    2. animačka při vypnutí, je způsobena upraveným ovladačem grafiky. To je možný upravit, ale padne mi lehce grafický výkon.
    Takže to je taková blbost a to asi nechám. Lepší výkon než logo přes celý záda.
    No uvidíme později, také není priorita.

    3. na ikonu nabíjení, na to se podívám to by šlo upravit.

    4. upravím i to psaní klávesnicí (to jsem měl ve ve verzi3, ale zapomněl jsem implementovat do 4) moje chyba:O

    5. zasílání chyb je odstraněno, ale nějak na tomto jádru nefunguje spolehlivě. Podívám se mu na zoubek.

    6. přepínání do QVGA by šlo také (zkoušel jsem i na na mém FW). Ale je to opět časově náročné a zároveń náročné i na RAM a rychlost.
    Také o dost se poníží i velikost volného prostoru.
    To zatím určitě NE. Navíc jsem tuto funkci využil asi tak 3x a za ten čas tomu věnovaný se mi to nezdá jako příliš přidaná hodnota.
    Prostě čisté VGA a 128MB je na prosto ideální.

    Já už na téhle 750 verzi strávil asi tak 500hodin (cca 5měsíců), předělání systému do VGA je extrémně časově i technicky náročné.
    Myslím, že také na Sorgově verzi pracovalo několik lidí.
    Tak prosím trochu trpělivosti. Ale neznamená to, že nemůžete radit či popisovat chyby.
    Naopak......beru všechny smysluplné, kvalitní a dobré rady k srdci
    Kdyby tady bylo tolik št'ouralů jak na 535 tak jsme skoro hotový a ve FINÁLu.) )

    Díky, že se to zase hnulo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #139
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Nejdřív omluva za mé komentáře k foťáku.
    Nastaveno kam se má co ukládat a je to OK.
    Protože doba kdy mám zapůjčenou P750 se blíží ke konci a přístroj se mi celkem líbí, tak jsem ještě něco zkoumal a hrál si.
    Pro ty, kteří si snad myslí, že toho chci co nejvíce zkritizovat, jsou na omylu.
    Vím, co taková práce obnáší a smekám před Pitkou a taky obdivuju jeho ženu, že mu to trpí
    Není to jednoduché, zvlášť když se najde nějaký "šťoural"

    Pár drobností
    START - NASTAVENÍ - Nastavení videohovoru:
    Jsou tam tři záložky a na každé záložce je jiná velikost písma. V záložce O aplikaci je nečitelný údaj "Version"
    Je i pokaždé jiný

    START - NASTAVENÍ - Nastavení Voice Commander:
    Po přepnutí na kartu Aplikace se to snad nikdy nedokončí... příprava... je tam donekonečna (zkoušel jsem 10minut).
    Kontakty a hudba jsou v pořádku

    START - NASTAVENÍ - Zvuky a upozornění:
    Zvuk Busy nehraje, ale to už se řešilo jinde, že? )

    START - NASTAVENÍ - SYSTÉM - Šifrování:
    Pokaždé, ikdyž to změním je fajfka zaškrtnutá. V registrech se ale údaj přepíná. Jestli to opravdu funguje to jsem nezkoušel. Vyhodil bych to

    START - NASTAVENÍ - PŘIPOJENÍ - Bezdrátové sítě - Nastavení automatického přepínání:
    Doplněk "Auto Switch Settings je v ENG, asi je to jedno, ale je to CZ ROM...

    START - PROGRAMY
    Neznám app NewStation, ale vypadá graficky divně pravděpodobně zbytek z malého rozlišení.

    Zasílání zpráv o chybách by mohlo být ve výchozím stavu vypnuto.

    Až na pár detajlů, to jsou více méně jen drobnosti a kosmetické záležitosti.
    Opravdu skvělá práce a velké uznání Pitkovi a to v obou sekcích ROM.

    EDIT
    Ještě něco. Nedalo mi to, abych nezkusil kompletní obnovu VŠEHO přes SPBBackup.
    Samozřejmě nastaveno jako režim aktualizace ROM.
    Záloha byla provedana z ENG ROM s jádrem 199xx a WM 6.1
    Po restartu se sice vše tvářilo že funguje, ale pravda je jiná. Nejel skoro nic, al ene z důvodu
    nějaké chyby v datech, ale graficky. Záloha byla provedena z ROM pro QVGA, takže určitě obnova
    QVGA do VGA ROM je nepoužitelná !!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #140
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Akorát jsem dodělal verzi5.

    Zítra to zkusím vydat, mimochodem mapování tlačítka KAMERY bude již také funkční ! Viz screen :
    Změny jsou již popsány na straně 1.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00304775_81122-031150_C7sH.jpg 
Zobrazení: 15 
Velikost: 278.1 KB 
ID: 9465  
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #141
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    58

    Zatr sakr, už se nemůžu dočkat :-)...Hezký den mistře Pitko...


    .......možná se ti bude zdát že s tím stále otravuju,ale "pulse vibra" a "flash
    keyboard" v páté verzi nenajdu? :-)))
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #142
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    to Honza :
    ahoj hudebníku, žiješ jo ?
    Fungovala ti ta předchozí Vibra , kterou jsem již použil ??
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #143
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Verze 5 je venku,
    jako obvykle popis veškrých změn na straně1.
    Z mého pohledu je zatím verze 5 určitě nejpovedenější. Tím neříkám absolutně perfektní.
    Určitě jsou tam ještě věcičky na dodělání, ale jde spíše o detaily.

    to Honzax:
    zatím sem to tam vibru nedal, jelikož si nenapsal. Ale určitě je někde na netu instalačka.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #144
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    58

    Hezký brý ráno mistře...
    žiju?:-)...spíš za běhu v rychlosti přežívám.
    Včera když jsi psal už jsem byl na zvukovce a pak už to šlo ráz na ráz
    až ted jsem tak trochu procitnul.
    Pokud mysíš tím "vibru co jsem použil" to že byla ve čtvrté verzi (jako že asi ne)
    tak tu jsem bohužel nestihl otestovat,ale pokud myslíš ty instalace
    co jsme před časem zkoušeli tak to se mi nepodařilo rozběhnout.
    ...pokud by jsi věděl o nějakých dalších instalacích ...
    ...poníženě prosím o odkaz.:-)...rád vyzkouším...

    verze 5 už není na edisku nebo je to jen nějaká moje interní chyba?

    následující řádky Pitko nečti...:-)
    ....HALOOOOOO LIDI copak jsem jedinej komu chybí "pulse vibra" a "flash keyboard"?
    Potřebuju pomoct s naléháním na mistra Pitku on to umí je "Vládce všech Aušusů",jen na to
    naléhání nesmím být sám. :-)

    ted už můžeš Pitko...
    mám pocit že tvoje vibra byla určitě v drhé nebo třetí verzi?
    že bych to otestoval a dal vědět...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #145
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Honzo já snad udělám ještě speciál pro tebe, ale když použiju Vibru tak je tam takový menší problém s ovladačem LEDek.
    Jelikož Vibra má vlastní ovladač, který není úplně OK. Takže se na to ještě kouknu.
    Jak jsem ti před časem posílal tu instalačku, co to přesně udělalo ?

    Link je znovu obnoven, nechápu proč to na tom edisku jednou jede a jednou ne.:O
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #146
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    TouchFlo VGA na P750 zatím je test :
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00304996_81123-192432_sna0.jpg 
Zobrazení: 17 
Velikost: 169.9 KB 
ID: 9486   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00304996_81123-192438_JE2P.jpg 
Zobrazení: 18 
Velikost: 151.6 KB 
ID: 9487   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00304996_81123-192449_aWIg.jpg 
Zobrazení: 19 
Velikost: 142.2 KB 
ID: 9488   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00304996_81123-192520_bXJh.jpg 
Zobrazení: 24 
Velikost: 141.0 KB 
ID: 9489  
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #147
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Pitko, já už nevím, jak tě mám nazvat. Si vážně machr !!! Poslední fw. je perfektní a pokud se ti ještě podaří udělat Touch Flo, tak budeš GURU tohoto fóra :yes: :yes:

    Jen pro zajímavost - kolik asi Touch Flo sežere paměti?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #148
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Dobrá otázka, ale sedni si nejdříve na zadní část těla ) )
    V tomto testu, cca. 15 až 17MB !! Mluvím o VGA tFlo verzi.
    Ale po úpravě se může ještě změnit, takže to ber jen pro informaci. Jako nepřesnou informaci !!
    Rozhodně TF ve VGA pro 64 stroje ani náhodou.
    Ale na QVGA by to mohlo být snesitelné i pro sixtyfour. Viz. P535 diskuze.

    Už chápu proč htc používá na diamondech apod.. toliko RAM )
    Tyhle jejich softy jsou opravdu extra žrouti.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #149
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    8

    Chtěl bych poděkovat za firmware pro ASUS P750. Moc děkuji !!!
    A přeji hodně úspěchů při dalších vylepšeních!!! :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #150
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    To TouchFlo vypadá pěkně. Včera jsem si stáhnul a nahrál novou ROM zatím to vypadá dobře.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 10 z 24 PrvníPrvní ... 8910111220 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 1365
    Poslední příspěvek: 25-08-2015, 16:16
  2. Asus P750 - upgrade z 64MB na 128MB RAM
    Od Lobo_ce4you v sekci P7xx
    Reakcí: 152
    Poslední příspěvek: 19-01-2011, 18:25
  3. Reakcí: 64
    Poslední příspěvek: 21-10-2010, 20:49
  4. Reakcí: 104
    Poslední příspěvek: 13-05-2010, 20:41
  5. Reakcí: 589
    Poslední příspěvek: 25-04-2010, 22:55