Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Ukládání registrů na HTC Diamond po soft resetu

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    8

    Ahoj,
    už jsem z toho vcelku zoufalý.
    Po změně registrů, ať už skrze Total Commandera, příp. i přes Resco registry se mi hodnoty po soft resetu neuloží. Není funkční ani vypnuti x zapnutí zařízení, soft reset, vypnutí a pak reset, no všechny kombinace ...
    Změna samozřejmě až do resetu funguje.
    Poraďte prosím, díky.
    Emil.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    O jaké změny v registrech jde? Můžeš to více přiblížit? Tím vypnutím a SR myslíš vypnout zařízení, počkat cca 5s a až následně provést SR? Jakým způsobem provádíš SR?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    8

    No jedná se o klasické úpravy Diamondu, jako je skrytí kontaktů ze SIM, zrušení zhasínání displeje při hovoru apod. V zásadě skoro vše na wiki Diamondu.
    Soft reset provádím tím červeným tlačítkem na místě stylusu. Vypnutí klasicky: zkoušel jsem buď standby, popř. i vypnutí napájení.
    Nic nefunguje ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0

    Nevím jak Diamond, ale mě to dělalo na N560 také, stačí po změně hodnoty v registru počkat 5-10 minut a až poté provést SR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    98

    Nie je taktiez mozne ze niektore tweaky proste nefunguju na tvojej ROM?? Nie vsetky su kompatibilne so vsetkymi ROM..
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    8

    Tak už vážně nevím co s tím. Čekal jsem půl hodiny, pak provedl SR a kontakty jsou tam zase všechny. Nefungují ani změny přes Diamond Tweak, respektive fungují, ale jen do prvního SR.
    ROMku mám základní českou.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    8

    Takze problém byl vyreseny. Bohuzel jsem registry zrovna testoval na nefunkcnim tweaku lock SIM contacts. Funguje az ten soubor .cab, ktery je tu nekde k dispozici.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Nefunkční Polaris po soft resetu
    Od johny12345 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 08-02-2010, 20:56
  2. Problémy po soft resetu
    Od janvac v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 23-07-2008, 18:14
  3. TYTn a zamrznutí po soft resetu
    Od mdragon v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 08-12-2006, 08:23
  4. 3 dni bez soft resetu!!!
    Od CommanderZ_ce4you v sekci Off topic diskuze
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 01-02-2005, 10:28