Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: Nezvoní, nehraje :-(

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Diamond mi dnes přestal z ničeho nic zvonit, přehrávat zvuk. Když připojím sluchátka, tak to zvoní i hraje normálne.
    Nejdříve jsem zkusil HWR, nepohlo, nahrál jsem znovu ROMku a stále nic. Tak teď nevím, asi budu muset na reklamaci a nebo nemáte někdo nějaký tip, co by to mohlo být? Nejdříve jsem si myslel, že jsem to rozhodil já, ale to by měl vyřešit HWR a nebo nová ROM. Do Tábora se mi moc nechce, ale asi nic jiného nezbude co? :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    18

    kdes to kupoval? jestli by nebylo lepsi to reklamovat tam, ja mel problem s Touch Pro a dostal sem v obchode rovnou novej kus.......jinak zatim jsou pry v servise velmi ochotni a netrva jim opravy moc dlouho...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Já to kupoval v Elektorworldu, byl jsem tam, ale je to na 30 dní, což u takového obchodu bude skoro doslova. O výměně nechtěli manažer v úseku telefonů ani slyšet. Takže jsem si řekl, že když zajedu do Tábora, tak to bude rychlejší, ale nechce se mi tam, raději bych, když by to fungovalo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    98

    Diamond mi dnes přestal z ničeho nic zvonit, přehrávat zvuk. Když připojím sluchátka, tak to zvoní i hraje normálne.

    není náhodou problém se zdířkou na sluchátka? jakože systém pořád bere, že jsou zapojena i když nejsou, tak reprák nehraje...to už (nejen) tu bylo několikrát a většinou se radilo opakovaně sluchátka zapojit a odpojit, někdy to ale nepomohlo. Ještě jsem na problém přepínání zvuků ze sluchátek do repráků a naopak našel jednu utilitu, která je sice pro ETEN ale třeba bude fungovat i na HTC. Zde odkaz na ni.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Podívek se do sluchátkového konektoru na PDA, zda tam není nějaká špína nebo něco, co způsobuje, že zařízení detekuje stále připojená sluchátka.
    Pro reklamaci doporučuji flashnout oficiální ROM, tj.vydanou HTC nebo mobilním operátorem (navím, jakou máš verzi). Nevím, jak je to teď s Táborem, ale v GSMobile nechtěli z tohoto důvodu (neoficiálná ROM) uznávat záruky i když byl problém s ROM naprosto nesouvisející.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od 8310
    není náhodou problém se zdířkou na sluchátka? jakože systém pořád bere, že jsou zapojena i když nejsou, tak reprák nehraje....
    To jsem si také myslel, ale tím to také nebude, zkoušel jsem to tak, že jsem připojil sluchátka a spistil rádio, kde se dá přepnout buď na sluchátka nebo repro, v tomto případě sluchátka hrají, repro stále ne.

    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Zdenek Malinsky
    .... Pro reklamaci doporučuji flashnout oficiální ROM, tj.vydanou HTC nebo mobilním operátorem (navím, jakou máš verzi). Nevím, jak je to teď s Táborem, ale v GSMobile nechtěli z tohoto důvodu (neoficiálná ROM) uznávat záruky i když byl problém s ROM naprosto nesouvisející.
    Naštěstí tam nemám nic neoficiálního, mám tam ROM 1.93, kterou jsem stáhnul z htc.com po zadání výrobního čísla. Přsto by mě zajímalo, dá se někde stáhnout úplně ta původní ROM se kterou se tady ty Diamondy prodávají? Myslím, že je to nějaká 1.53, jen má v sobě i češtinu. Kdyby někdo věděl kde to stáhnout, tak bych byl rád, asi by to bylo nejlepší předložit s touto ROMkou.

    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Tak jsem se právě vrátil z Tábora.
    1. jsou tam velmi ochotní!
    2. provedli výměnu pokaženého dílu, takže skutečně to nebylo SW, ale HW
    3. Jsem rád, že jsem tam jel, protože mi nahráli i nový ROM 1.93 včetně funkční češtiny, takže nyní i když FWR, tak tam čeština bude, za což jsem opravdu rád.

    Takže vše se v dobré obrátilo a jsem už zase spokojený.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    Ta čeština je od SunnySoftu, nebo jde o CSY ROM?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Rekl bych že od sunnysoftu, protože tam je ta jejich klavesnice, ale nevím jak to by se to dalo správně identifikovat. Ale je to tam nahrany, tak jako když jsi to koupil nové a tak když dáš HWR, tak se ti nabídne automaticky instalace češtiny, což se u stažené ROM z HTC nestane, tam pak musíš ručně dohrát nějakou češtinu, která tady koluje, ale je na ROM 1.53 a s ROM 1.93 zlobí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    Ty udaje o ROM by meli byt v Nastavení-System.....nebo jak to je česky.....
    Nedá se ta ROM vytáhnout a hodit někam ke stažení? Protože na oficialnich CZ strankach HTC.cz nemaj nic.
    Jestli tam v servisu nahrali v 1.93 tak to znamená,že se jim povedlo upravit překlad aby fungoval i na 1.93.
    Podívej se prosím tě,jestli tam máš ty 2 soubory cab od Sunnysoftu,které by šli hodit ostatním k dispozici.
    Velky dik za vsechny co chtej fungujici češtinu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    0

    Přidám svojí zkušenost se zvukem u Diamonda.Problém byl následující.
    Po zapnutí vše šlapalo,ale jen do té doby než přešel do pohotovostního režimu a chvíli v něm zůstal,po opětovném probuzení mu přestal fungovat zvuk,a to kompletně.Pomohl až SR.Dočasně,než byl opět chvíli v standby režimu.
    Zkoušel jsem HR,flashnul jsem novou ROM 1.93,pořád to samé,chtě nechtě musel do servisu...

    Další věc,kterou se vyznačoval,byla mizerná výdrž baterie.Dělal jsem test výdrže,po provedení HR (aby byl OS opravdu čistý a nic navíc v něm nebylo,wifi,apod. jsem nezapínal) mi vydržel do úplného vybití cca 10hod,celou dobu byl na stole v režimu standby,bez volání,bez zapínání displeje...
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Stereo headset - nehraje jak ma - Touch pro
    Od mikelvisor v sekci Touch Pro
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 22-12-2009, 07:52
  2. WM6 Qtek 8310 - WMP mi nehraje na pozadí
    Od Venca Černík v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 21-08-2007, 11:44
  3. Nehraje mi reproduktor na iPAQ3630
    Od v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 25-11-2002, 17:22