Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: HTC Touch Diamond - Vypnutí zvuku při nalezení nové wi-fi sítě?

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    103

    Snazil som sa vypnut zvuk ktory sa ozve pri najdeni novej wifi siete. Vypol som to v settings>zvuky a upozornenia>upozornenia. ale vzdy po SR sa nastavenia vratili spat..Neda sa to vypnut niekde cez registre? mam ROMku 1.93.479.3. diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    2

    Mám ten samej problém. Už si ten tvůj nějak vyřešil??? Hledám to všude na fórech ale zatim zbytečně.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    103

    Nepodarilo. a zacinam si este vsimat ze aj ked zmenim niektore registre tak sa mi ta zmena po zapnuti a vypnuti neulozi. takze chyba bude niekde inde. preto cakam na nejaku novu romku aby som to cele preinstaloval.
    jedine co mi napdalo k tomuto je ze vytvorit novy .wav subor ale s tym ze tam nebude ziadny zvuk a nazvat ho rovnako ako ten co sa ozyva a vymazat ten v mobile a nahrat tam ten novy..
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    2

    O ten zvuk mi ani moc nešlo spíš mě štvalo vyskakující okno s oznámením. Byl jsem na pokraji rozdupání founu
    Nakonec jsem to vyřešil starou romkou. Teď čekám asi jako ty, na novou... Prolít jsem spoustu diskusí ale nikde jsem nic nenašel.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    0

    2 marty: no me delalo taky problem ukladani registru po soft resetu-hlavne co se tyka skryvani kontaktu ze sim karty... vyresil to advanced config. tool, urco tady taky nekde bude odkaz na stazeni...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    103

    teb to pomohlo? lebo ja ked som pouzil advanced config tool tak sa mi po soft resete zase objavili kontakty zo simky..
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 01-11-2009, 10:04
  2. Stazeni nove ROM pro touch diamond
    Od Oscarbfc v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 27-01-2009, 11:30
  3. Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 24-09-2008, 11:03