Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 34 z 34 PrvníPrvní ... 24323334
Zobrazené výsledky: 496 až 510 z 510

Téma: Samsung Omnia SGH i900 - první zkušenosti, tipy, triky a rady...

  1. #496
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Citace Původně odesláno od xedik
    SPB phone suite je dobrý softík,už se ho snažím naučit používat.Anglicky neumím ani pozdravit
    Ani není potřeba, vždyť je v češtině
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #497
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    0

    Omnia v režimu letadlo a při vypnutém displeji ti vydrží i měsíc (možná i víc) jelikož není co by tam mělo žrát baterku. Proto je úplné vypnutí blbost, jelikož při zapínání si omnia vezme více energie než při odpojení GMS modulu (letadlo) večer a ráno při opětovném zapnutí GSM modulu. SPB umí nastavovat i časové profily a proto když si nastavíš nějaký profil od 22:00 hod. do 6:00 hod. se sníženým vyzváněním, tak ti budík zazvoní v případě nastavení na systém potichu a v 6:00 se ti aktivuje normální profil (a můžou tě budit, že si zaspal). O tom zamykání jsem už mluvil. Normální člověk pokud si dává tel. do kapsy nebo pouzdra vypne displej a pokud to nastavíš tak jak jsem psal, tak i kdyby ses dotkl tlačítek po 1 sekundě od vypnutí displeje bude tel. zamčený.

    Pro xedík

    Podívej se do nastavení - připojení a tam je položka USB připojení - tam si volíš jak se má chovat tel. po připojení k pc a to 1. Active synch, 2. úložiště (8GB paměť) a za 3. Paměťová karta. Přes položku active synch můžeš tel prohlížet, kdy se ti objeví v pc v nabíce tento počítač - toto připojení má ale nevýhodu, že je pomalé kopírování do telefonu, při nastavení na Moje úložiště nebo paměťová karta můžeš tel. připojit k jakémukoliv PC a tel. se chová jako disk a navíc kopírování je rychlé. Ke tvému problému, udělej kontrolu USB nastavení jestli máš zaškrtlou položku Active synch, pokud ano tak ještě zbývá si nastavit active synch v pc, kde se dají vybrat položky které se mají synchronizovat. Podmínka je, že tel. musí být spárovaný s pc a v pc musí být nainstalován outloock.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #498
    xedik_ce4you
    Guest

    Velký dík za tip.Stáhnul jsem softík odjinud v angličtině,takže zítra stáhnu český.V PC mám Microsft Outlook 2003 SP3,spárováno mám.V Omnii nastaveno připojení Active Sync.Potřebuju z Omnie natáhnout do PC tel seznam,upravit a šupnout zpátky.To se mi ale zatím nepovedlo.Active Sync v PC napíše,že je synchronizováno,všechno je odfajfkováno,ale tel.seznam je prázdný.A navíc nikde nevidím nějakou volbu zpětného poslání do founu.Nemáte někdo screen jak by to mělo vypadat?Jinak v PC vidím Omnii,otevřu soubory atd.O to mě ale nejde,měl jsem na mysli,jestli se jde z PC dostat do systému Omnie.Otevřít např.registy a něco tam poupravit atp.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #499
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    0

    V active sync dej nástroje - možnosti - tam musíš mít zafajfklé kontakty a když dáš dole nastavení tak tam máš co má dělat v případě konfliktu tak zvol nahradit položku v pc pokud i toto nepomůže tak vyzkoušej v active sync odebrat zařízení, odpoj omnii a znovu ji připoj a měl by se objevit průvodce připojením. A k úpravě registrů přes pc myslím že to umí Remote Desktop Mobile, kdy tel. ovládáš z pc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #500
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Možná trošku pomůže tento článek.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #501
    xedik_ce4you
    Guest

    Tak už asi vím,kde je problém,mám Windows 7 a tam mi Active Sync nějak nechce vůbec chodit.Zkusil jsem XPčka a tam bych to rozchodil.Nevíte někdo jak na ty sedmičky?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #502
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Neblokuje ti to ten defaultní firewall?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #503
    Nováček
    Registrace
    Mar 2010
    Příspěvků
    2

    Cau.Hele,mam OMNII i900 a mam takovy problem,ze kdyz si zmenim vyzvaneni nebo mi nekdo posila neco pres bluetooth,tak se mi zmensuje nejaka pamet(menu-pamet) pise se tam celkem 90MB.a az se to zmensi na minimum,tak pak mi nechodi sms atd,takze musim dat hardwarovy reset a to mi smaze vsechno nastaveni a programky atd...Co to je?Proc se to treba neuklada normalne na moje uloziste nebo na pametovku ?prosim o radu!!!
    a jeste,kdyz mi nekdo posila videa,tak se mi nekam ulozi a nwm kam.projedu vsechny slozky a nikde nic,jen kdyz to vyhledam pred pruzkumnik souboru,tak se mi to najde,ale v te slozce to neni...Diky predem vsem za odpovedi..Icq 396563853 email boboAD@seznam.cz
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #504
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    13

    Zkoušel jsen TV out, jde to i s běžným kabelem stereo 3,5 mm jack (jako sluchátka) a 2x cinch na druhé straně. Po zasunutí přepnout Omnii na TV out.
    Jen se musí trochu povytáhnout, aby šel obraz.Ten správný konektor 3,5mm má mít na sobě o jeden kroužek víc, dá se koupit samotný např. u Rasel na Francouzské ulici v Praze a připájet si k němu kabel s 2x cinch konektory. Pořád lepší, než originál za 350Kč...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #505
    Nováček
    Registrace
    Sep 2011
    Příspěvků
    1

    pomoooooc
    Prosím potřebuji poradit, mám v autě rádio s obrazovkou dotykové, má rozbitou mechaniku na CD, ale má výstup na jack ten klasický 3,5 a potřebovala bych zkusit pouštět hudbu a filmy ze Samsungu omnia i 900 do toho rádia, jde to??? Je nějakej kabel na propojení samsungu a do jakca v rádiu?? popřipadě mi prosím pošlete odkaz kde se dá ten kabel sehnat

    Děkuji moc za pomoc )
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #506
    Nováček
    Registrace
    Apr 2012
    Příspěvků
    1

    Prosím Vás neviete ako sa dá zmeniť anglický jazyk na slovenský alebo český?Som v tomto mobile úplný nováčik a len sa učim a v anglickom jazyku je to pre mňa dosť zložité A ešte som sa chcela spýtať či neviete kde by som si mohla stiahnuť nejaké programy, popripade by mi aj postup pomohol ) Dakujem za odpovede mmirka02@azet.sk
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #507
    Nováček
    Registrace
    Nov 2012
    Příspěvků
    5

    čawte. Mám 8gb Omniu i900 ale keď v nadstaveniach vojdem do pamaťe tak je tam len Hlavné pamať a tá ma len slabých 93.47 MB a tam kde je že Moje úložišťe tak tam je že odpojeno prosím poraďťe????
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #508
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Soft reset nepomohl?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #509
    Nováček
    Registrace
    Nov 2012
    Příspěvků
    5

    A to jak spravým ten software reset ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #510
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    link

    Soft reset neboli restart.
    Když nepomůže, tak pak už asi jen záloha - hard reset - obnova nebo místo obnovy čistá instalace. To je pak potřeba data zazálohovat ručně a popř. vyexportovat nastavení.
    Těžko soudit, může jít o hw problém.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 34 z 34 PrvníPrvní ... 24323334

Podobná témata

  1. Reakcí: 121
    Poslední příspěvek: 02-09-2010, 09:29
  2. XPERIA X2 Rady,tipy,triky,Zkušenosti
    Od htcjirka v sekci SE XPERIA X2
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 07-02-2010, 20:55
  3. Invisible shield - Rady,tipy,triky,ZKUŠENOSTI
    Od Lyzar12 v sekci SE XPERIA X1
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 09-01-2010, 17:58
  4. WisBar Advance 3 - rady, tipy, triky, zkušenosti
    Od Carabei v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 32
    Poslední příspěvek: 14-01-2009, 16:07
  5. DinarSoft MemMaid 1.x - rady, tipy, triky, zkušenosti
    Od beecher v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 17-07-2006, 21:04