Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 34 12311 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 510

Téma: Samsung Omnia SGH i900 - první zkušenosti, tipy, triky a rady...

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    Zdá se že už přístroj bude každou chvíli k dispozici i pro "běžné" uživatele takže je načase se o něm s novými vlastníky začít bavit Prosím zde již jen konkrétní problémy , pro obecné kde , kdy , za kolik atd. do jiného vlákna ...
    Díky

    Pro začátek jen co zatím se mi podařilo rozběhat (a bylo hodně otázek okolo toho)
    - TomTom 7 - chodí bez problému
    - iGO 8 -běhá bez problému
    - GPS - visí na portu 3
    - běžné programy - pocketbreeze , pocketweather , netfront, ewalet .............. běhají i na nestandardním rozlišení bez zádrhelů , nesetkal jsem se zatím s ničím co nejde


    subjektivně-objektivně , velice svižné zařízení (s porovnáním jakéhokoliv HTC převyšuje vše co doposud bylo , některé vícefrekvenční Asusy mohou být konkurencí) , přehrávání videa - 203 % :-) , největší přínos (pro mne ) je velice rychlý - respektive doposud nejrychlejší přenos (kromě stájového bratra i780) přes wifi , kdy opravdu bez problému ze siťového disku lze streamovat video v "plném" rozlišení bez jakéhokoliv záchvěvu , fixace gps 5-15 sec , gsm na slušné úrovni bez výpadků kde třeba Diamond , Tytn atd.už vyskakovaly ....
    zatím vše ..... víc jsem se tomu nestačil věnovat

    Dotaz : objevil někdo někde kabel na TVout a zkoušel jak to běhá ?
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Neni uz ti to trapny? Porad vsechno prvni...

    Muzes sem hodit par fotek? Ja mel v ruce predprodukcni jednotku a i kdyz je to rozliseni uzasny, kvalita obcas pokulhavala... tak jestli to vyladili v novy ROMce. Pokud ano, bude to ve WM oblasti bezkonkurencni!
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    Zitra se tomu budu venovat za dobreho osvetleni , dnes jsem shodou okolnosti neco zkusil nafotit za zarovky , ale dopadlo to celkem blede .... prikladam .... mam zatim dojem ze treba Diamond foti lepe ... ac s mensim rozlisenim

    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00295220_SNC00006_0tg6.jpg 
Zobrazení: 80 
Velikost: 1.19 MB 
ID: 8768   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00295220_SNC00005_EuK.jpg 
Zobrazení: 93 
Velikost: 1.10 MB 
ID: 8769  
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    214

    Tak jsem konecne vymenil Kaisera za toto perfektni zarizeni. Nez prispeju svymi postrehy, muzete mi prosim poradit jak zprovoznit iGo8? Mam kompletni funkcni verzi, jen pri zapnuti napise, ze ma problem s rozlisenim displeje. Vim ze je potreba prpsat nejaky soubor, prosim ale o detaily. Jedu na prodlouzeny vikend, tak chci hned otestovat navigaci, vydrz, pak to ostatni s cim se pak rad podelim.

    Diky

    Dan
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    Bud si nainstaluj posledni verzi (myslim cervenec) , nebo ti chybi v Data/ui_iGO8/slozka kterou prikladam - pro podporu rozliseni
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Hm, tak ta kvalita je asi stejna jako jsem mel ja, i kdyz za dobryho svetla to snad bude vyrazne lepsi. Na to, ze to ma byt takovy delo jsem cekal trochu vic.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    Nahravání hovoru (a nejen to) ... sicse se mi nepodarilo rozbehnout preferovany Resco Audio Recorder (diky nestandardnimu rozliseni Omnie) a musel jsem se spokojit s Vito Audio Notesem , ale i tak jsem da se rici nadseny jelikoz i900 je PRVNI MDA - myslim od dob MDAII kde 100% funguje nahravani tel.hovoru - vcetne zaznamu "druhe" strany (to uz sice jde i treba na Diamondu) ale zvlada to i pri pripojeni BT handsfree !!! (pevné i přenosné)
    SUPER :-D

    (ackoliv se mi zatim nepodarilo objevit kde se ve Vitu nastavi cas nahravky - zaznamenava mi to jen posledni pul minutu :-( ) .. kdo vi - at povi :-D , dik

    Prikladam "hot" FW :-) DXHH3
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    547

    Citace Původně odesláno od Losos
    - iGO 8 -běhá bez problému
    v souvislosti s iGO 8 mám dotaz na TMC/RDS. Daný stroj má, alespoň podle dostupných informací RDS. dá se toto využít k TMC nebo ne?
    OT: rozhoduji se mezi HP 214 a tímto strojem a daná informace je pro mě ve výběru klíčová

    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    214

    Diky Lososi, iGO8 uz beha bez problemu v obou rezimech. Jsem take prekvapen vydrzi baterie. Formatoval jsem teda poctive 3x. Navigace bezela v kuse 3,5 hodiny (sice se Omnia trochu zahrivala, ale mene nez Kaiser). Pri beznem provozu (WIFI, web, 30 min. telefonovani, IM+, hrani se s widgetama- ktere jsem ale bohuzel radsi vymenil za klasiku...) mi vydrzi v pohode 2-3 dny.
    Porad si tak nejak nemuzu zvyknout na absenci stylusu, obcas ho nutne potrebuju, ale nakonec 90% prace udela i myska (perfektni reseni). Take se mi trochu obtizne pouziva automaticke otaceni obrazovky, nejak me to porad zdrzuje ale chce to asi cvik (hlavne kdyz chci rychle pustit navigaci v landscape mode). Strasne mi chybi pouzdro, dival jsem se, ale zatim o nicem nevim (hlavne nechci nic velkyho od Krusselu, idealni by bylo neco jako u Cruise...).
    Jinak jak resite instalaci programu? Osobne to delam tak, ze vsechny CABy, mapy, hudbu a video mam zvlast na pametovce a samotne instalace provadim do My Storage.
    Dale se musim zminit o dotykove plose. Nekde na Pocketnow ci Gatgeteer si lidi ve foru povidali o mizerne praci s dotykem prstu, rolovani atd. oproti iPhonu, musim ale rict ze jsem mnohem spokojenejsi nez u Raphaela- naprosta spokojenost. Celkovne mi prijde Omnia velice dobre konstrukcne zpracovana, softwarove vyladena, velice svizna.

    Za ten necely tyden jsem teda az prekvapive spokojen. Zadne vytuhnuti ci nefunkcnost klasickych TOP aplikaci. Kdyby byl v tele pristroje stylus a vyrobce dodal pouzdro, vubec bych se nezlobil...:-). Ale toto mi pravdepodobne za chvili prestane vadit. Zamrzi take samsungacka USB koncovka nekompaktibilni s jinymi PPC, ale uz se da sehnat i nabijecka do auta, kterou jsem poridil hned s drzakem na sklo.

    Dan
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    TMC ... no , přístroj ho najde , neměl jsem ale možnost ho vyzkoušet , jelikož u nás samozřejmě nic nenaladí .... :-(

    Automatické překlápění ... není nic jednoduššího nežli ho vypnout :-) funkce je to urcite efektivni ,v praxi samozrejme nepouzitelna .......
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    547

    Citace Původně odesláno od Losos
    TMC ... no , přístroj ho najde , neměl jsem ale možnost ho vyzkoušet , jelikož u nás samozřejmě nic nenaladí .... :-(
    nikoliv, TMC u nás funguje, že valná většina TMC informací je jaksi mimo mísu, je jiná. Takže na ofiko iGO 8 pokud dává rádio TMC/RDS informace ve správném protokolu to musí jet jako víno, pokud ne, problém může být právě v tom protokolu (a o to mě jde) nebo v nedostatečné léčbě iGO a ta mě nezajímá.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    To je mozne .... TMC jsem nikdy nepouzival takze nejlepsi zkusit sam :-)

    FW DXHH3 .... z nejakeho duvodu s touhle verzi TomTom ma problemy na portu 3 (default) , staci ho ale prehodit na 6 a jede zase bez problemu

    Pro perfektni chod TT7 je nutna verze 7.450.9030 ... , pripadne asi vyssi az bude :-) (beha na vsech portech a je odstranen "hluchy" prouzek na display s predchozich verzi)
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    16

    Vzhledem k tomu, že jsem nikde nenašel info o tom jak je v omnii řešena informace o nepřijatém hovoru, nebo přijaté sms a není to ani v anglickém pdf návodu, prosím šťastné majitele, jestli by mohli napsat jak to je. Jinak už mi psali z palmpc, že omnie by měla být koncem týdne na skladě. Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    85

    Zdravím, mám Samsung Onmia. TomTom7 jsem nainstaloval, chodí, ale IGO se moc nechce. Sice mám v ui_igo8 složku s rozlišením 400_240, ale furt to nenabíhá, jelikož to po mě chce z nepochopitelných důvodů složku 100_200 ??? To nějak nechápu.

    Pokud máte někdo radu, díky za ni.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    Psal jsem to na predchozi strance !! Posledni verze iGO .............
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 34 12311 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 121
    Poslední příspěvek: 02-09-2010, 10:29
  2. XPERIA X2 Rady,tipy,triky,Zkušenosti
    Od htcjirka v sekci SE XPERIA X2
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 07-02-2010, 21:55
  3. Invisible shield - Rady,tipy,triky,ZKUŠENOSTI
    Od Lyzar12 v sekci SE XPERIA X1
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 09-01-2010, 18:58
  4. WisBar Advance 3 - rady, tipy, triky, zkušenosti
    Od Carabei v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 32
    Poslední příspěvek: 14-01-2009, 17:07
  5. DinarSoft MemMaid 1.x - rady, tipy, triky, zkušenosti
    Od beecher v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 17-07-2006, 22:04