Ani není potřeba, vždyť je v češtiněPůvodně odesláno od xedik
![]()
Ani není potřeba, vždyť je v češtiněPůvodně odesláno od xedik
![]()
Omnia v režimu letadlo a při vypnutém displeji ti vydrží i měsíc (možná i víc) jelikož není co by tam mělo žrát baterku. Proto je úplné vypnutí blbost, jelikož při zapínání si omnia vezme více energie než při odpojení GMS modulu (letadlo) večer a ráno při opětovném zapnutí GSM modulu. SPB umí nastavovat i časové profily a proto když si nastavíš nějaký profil od 22:00 hod. do 6:00 hod. se sníženým vyzváněním, tak ti budík zazvoní v případě nastavení na systém potichu a v 6:00 se ti aktivuje normální profil (a můžou tě budit, že si zaspal). O tom zamykání jsem už mluvil. Normální člověk pokud si dává tel. do kapsy nebo pouzdra vypne displej a pokud to nastavíš tak jak jsem psal, tak i kdyby ses dotkl tlačítek po 1 sekundě od vypnutí displeje bude tel. zamčený.
Pro xedík
Podívej se do nastavení - připojení a tam je položka USB připojení - tam si volíš jak se má chovat tel. po připojení k pc a to 1. Active synch, 2. úložiště (8GB paměť) a za 3. Paměťová karta. Přes položku active synch můžeš tel prohlížet, kdy se ti objeví v pc v nabíce tento počítač - toto připojení má ale nevýhodu, že je pomalé kopírování do telefonu, při nastavení na Moje úložiště nebo paměťová karta můžeš tel. připojit k jakémukoliv PC a tel. se chová jako disk a navíc kopírování je rychlé. Ke tvému problému, udělej kontrolu USB nastavení jestli máš zaškrtlou položku Active synch, pokud ano tak ještě zbývá si nastavit active synch v pc, kde se dají vybrat položky které se mají synchronizovat. Podmínka je, že tel. musí být spárovaný s pc a v pc musí být nainstalován outloock.
Velký dík za tip.Stáhnul jsem softík odjinud v angličtině,takže zítra stáhnu český.V PC mám Microsft Outlook 2003 SP3,spárováno mám.V Omnii nastaveno připojení Active Sync.Potřebuju z Omnie natáhnout do PC tel seznam,upravit a šupnout zpátky.To se mi ale zatím nepovedlo.Active Sync v PC napíše,že je synchronizováno,všechno je odfajfkováno,ale tel.seznam je prázdný.A navíc nikde nevidím nějakou volbu zpětného poslání do founu.Nemáte někdo screen jak by to mělo vypadat?Jinak v PC vidím Omnii,otevřu soubory atd.O to mě ale nejde,měl jsem na mysli,jestli se jde z PC dostat do systému Omnie.Otevřít např.registy a něco tam poupravit atp.
V active sync dej nástroje - možnosti - tam musíš mít zafajfklé kontakty a když dáš dole nastavení tak tam máš co má dělat v případě konfliktu tak zvol nahradit položku v pc pokud i toto nepomůže tak vyzkoušej v active sync odebrat zařízení, odpoj omnii a znovu ji připoj a měl by se objevit průvodce připojením. A k úpravě registrů přes pc myslím že to umí Remote Desktop Mobile, kdy tel. ovládáš z pc.
Možná trošku pomůže tento článek.
Tak už asi vím,kde je problém,mám Windows 7 a tam mi Active Sync nějak nechce vůbec chodit.Zkusil jsem XPčka a tam bych to rozchodil.Nevíte někdo jak na ty sedmičky?
Neblokuje ti to ten defaultní firewall?
Cau.Hele,mam OMNII i900 a mam takovy problem,ze kdyz si zmenim vyzvaneni nebo mi nekdo posila neco pres bluetooth,tak se mi zmensuje nejaka pamet(menu-pamet) pise se tam celkem 90MB.a az se to zmensi na minimum,tak pak mi nechodi sms atd,takze musim dat hardwarovy reset a to mi smaze vsechno nastaveni a programky atd...Co to je?Proc se to treba neuklada normalne na moje uloziste nebo na pametovku ?prosim o radu!!!
a jeste,kdyz mi nekdo posila videa,tak se mi nekam ulozi a nwm kam.projedu vsechny slozky a nikde nic,jen kdyz to vyhledam pred pruzkumnik souboru,tak se mi to najde,ale v te slozce to neni...Diky predem vsem za odpovedi..Icq 396563853 email boboAD@seznam.cz
Zkoušel jsen TV out, jde to i s běžným kabelem stereo 3,5 mm jack (jako sluchátka) a 2x cinch na druhé straně. Po zasunutí přepnout Omnii na TV out.
Jen se musí trochu povytáhnout, aby šel obraz.Ten správný konektor 3,5mm má mít na sobě o jeden kroužek víc, dá se koupit samotný např. u Rasel na Francouzské ulici v Praze a připájet si k němu kabel s 2x cinch konektory. Pořád lepší, než originál za 350Kč...
pomoooooc
Prosím potřebuji poradit, mám v autě rádio s obrazovkou dotykové, má rozbitou mechaniku na CD, ale má výstup na jack ten klasický 3,5 a potřebovala bych zkusit pouštět hudbu a filmy ze Samsungu omnia i 900 do toho rádia, jde to??? Je nějakej kabel na propojení samsungu a do jakca v rádiu?? popřipadě mi prosím pošlete odkaz kde se dá ten kabel sehnat
Děkuji moc za pomoc)
Prosím Vás neviete ako sa dá zmeniť anglický jazyk na slovenský alebo český?Som v tomto mobile úplný nováčik a len sa učim a v anglickom jazyku je to pre mňa dosť zložitéA ešte som sa chcela spýtať či neviete kde by som si mohla stiahnuť nejaké programy, popripade by mi aj postup pomohol
![]()
) Dakujem za odpovede
mmirka02@azet.sk
čawte. Mám 8gb Omniu i900 ale keď v nadstaveniach vojdem do pamaťe tak je tam len Hlavné pamať a tá ma len slabých 93.47 MB a tam kde je že Moje úložišťe tak tam je že odpojeno prosím poraďťe????
Soft reset nepomohl?
A to jak spravým ten software reset ?
link
Soft reset neboli restart.
Když nepomůže, tak pak už asi jen záloha - hard reset - obnova nebo místo obnovy čistá instalace. To je pak potřeba data zazálohovat ručně a popř. vyexportovat nastavení.
Těžko soudit, může jít o hw problém.