Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 34 PrvníPrvní 123412 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 510

Téma: Samsung Omnia SGH i900 - první zkušenosti, tipy, triky a rady...

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    32

    Chtěl bych se zeptat šťastných majitelů Omnie, jaká je jemnost displeje? Uvažuji o její koupi, rozhoduji se mezi HTC Touch Pro a jediné, z čeho mám trošku strach, je to, jestli displej je vzhledem ke své velikosti dostatečně jemný...mám zkušenosti jedině se svým starým Asusem 730, který už tehdy měl VGA rozlišení, tak se trošku obávám..díky moc za odpověď
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    Prosim dotazy tohoto typu jinam ..... az ho poridis a bude konkretni problem tak jsi tu spravne .
    Diky !
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    85

    Prosím, máte někdo zkušennosti s nabíjením? Mě to nechce nabíjet přes originální kabel. Jednou se to povedlo, ale pak už ne.. A když už jsem to nabil na 60% tak to bylo do hodiny vybité. Je to chyba? Nebo ten kabel "jen drží při životě?"
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    214

    Hmm...to je divnee...a jak ti to nabiji pres kabel a PC? Prvni nabijeni teda probehlo v poradku az do konce? Vyzkousej jinou zasuvku, kdysi jsem mel neco podobneho u Kaisera. Kdyz to nepomuze tak bych urcite reklamoval, pravdepodobne baterii...dej pak vedet.

    Dan
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    22

    s tím nabíjením mám také problémy. A to už na druhé Omnii!
    Tu první jsem zapojil jen na USB kabel - a baterka se po 3 hodinách /pořád byla napojená na USB a hlásila nabíjení/ úplně vybila a už nešla nikdy nijak nabít.
    Mám objednanou druhou a snad to bude baterkou a nebude KO telefon.

    Před 2 dny mi přišel jiný - dal jsem ho na USB kabel ale zas se to chovalo nějak divně, takže jsem ho hned odpojit a nabíjel poprvé
    jen přes síťovou nabíječku. Nabití proběhlo a baterii jsem pak používáním vybil. Teď mám nabité podruhé /a vybíjím/ a baterie už drží zdá se dobře .

    Moje rada je :

    Nabíjet cca. 3x jen přes síťový nabíječ a pokud možno co nejmíň nebo vůbec nepřipojovat USB. Baterii takto 3x nabít a pak nechat vybít.
    Až potom bych zkusil USB.

    Asi mi bude dost lidí odporovat že vybití a nabití u Li-Ion nic neřeší ale já napojením na USB odrovnal jednu baterii /bohužel koupené v Honkongu/ .

    Pokud máte telefon koupený v CZ a udělalo by to také tak reklamovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    22

    Chci se zeptat na Vito Audionotes . Na Omnii mně blbne - na prvním telefonu to bylo OK akorát že to nahrávalo až od cca. 4té sekundy hovoru.
    Teď na druhé Omnii to ale blbne víc - při delším než 2 min hovoru byl pak telefon zamrznutý a reagoval ukrutně pomalu. Navíc to nahrále jen pár sekund hovoru, jak kdy.
    Zjistil jsem že když dám nahrávat na kartu /ne do 16GB paměti/ tak už telefon nemrzne, pořád to ale nenahraje vše , z minutového hovoru chybí třeba 20 sekund .
    Nepomohlo ani nahrávání do waw.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    214

    Zcela s timto postupem souhlasim a sam to tak na vsech novych telefonech pro jistotu delam. 3x uplne nabiju a uplne vybiju bez pouzivani USB kabelu k PC. Po podobnych zkusenostech je to dobry a osvedceny postup se spravnym formatovanim baterie.

    Dan
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    Audio Notes ... s nicim takovym jsem se nesetkal , ukladam na kartu , ne do pameti pristroje - ale o tom ze s hovoru nahrava Notes jen posledni pulminutu jsem jiz psal .........

    Jinak .. ROM se sypou jak kralici s klobouku :-) momentalne pouzivam I908ZHHH4_ENG , vzdy jsem radsi pouzival asijsko/australske verze i od HTC , tady mam take dojem ze ty asijske jsou o neco lepsi nezli pro evropu ........

    Něco pro "estety" :-)

    ke stazeni a dalsi podrobnosti zde
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00296701_kyro-windows_EvK.jpg 
Zobrazení: 38 
Velikost: 117.7 KB 
ID: 8858  
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    22

    ještě k tomu Vito audiu - zjistil jsem že "chyba" je někde při vypnutí displeje. Když mám nastavené že displej po 10 sek. vypne tak to nahraje jen těch cca. 10 sekund.
    Když jsem vypnutí displeje zakázal tak to správně nahrálo celý hovor. Nahrává vám to i když displej vypne ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25

    t0m t0m je offline
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od ZED
    s tím nabíjením mám také problémy. A to už na druhé Omnii!
    Tu první jsem zapojil jen na USB kabel - a baterka se po 3 hodinách /pořád byla napojená na USB a hlásila nabíjení/ úplně vybila a už nešla nikdy nijak nabít.
    Mám objednanou druhou a snad to bude baterkou a nebude KO telefon.
    Omni mám teprve druhý den a nabíjí normálně, ale něco podobného jsem řešil u Eten X500 - baterka se vybila tak hluboko, že nešla v PDA nabít a PDA nešlo ani na adaptéru. Po nabití vyndané bat normální Li-Ion nabíječkou zase vše chodí a baterka funguje dodnes. Jasně, že to je hw problém Etenu, ale za zkoušku to stojí...

    A hluboké vybití s připojenou proudově nedostačující nabíječkou (třeba USB se špatným kontaktem) umí většina mobilů i PDA.
    Obvody indikují připojení nabíječe a podle toho se zařízení chová a nikde se nekontroluje, že nabíjecí proud nepokryje ani odběr zařízení.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    27

    Používám RESCO Audio Rec a ten je v pohodě.Ví někdo kde se dá nastavit citlivost mikrofonu v systému.Nějak to nemohu najít.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    co mas za verzi Resco Audia ?? Posledni verze na Omnii nejde ....
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28

    t0m t0m je offline
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Losos
    TMC ... no , přístroj ho najde , neměl jsem ale možnost ho vyzkoušet , jelikož u nás samozřejmě nic nenaladí ....
    Tak jak to je s TMC? Zkoušel jsem iGo 8.0.0.49545 a to sice detekuje RDS_GPSTMC_SILICONLAB na COM3, ale nejde ladit stanice a dialog nastavení stále ukazuje "Testy...". Ani po spuštění FM tuneru a naladění ČRo3, na kterém se TMC určitě vysílá, se žádné zprávy neobjevily. Takže bych to spíš tipoval na falešnou detekci hw. Ale na Etenu se iGo8 muselo na TMC konfigurovat ručně v sys.txt, nechce to něco takového? (Google neporadil...)

    Funguje TMC v Route 66, když už se to prodává s Omnií ? Přiznám se, že se mi R66 ani nechce instalovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29

    t0m t0m je offline
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Jaké máte zkušenosti s dosahem wifi? Já mám s Omnií potíže v místech, kde na Etenu a na notebooku jedu bez problémů.
    Je to obecný problém nebo mám nějaký špatný kousek? Navíc po prvním - druhém odpojení se Omnie přestane pokoušet připojit a odmítá i ruční "connect" v tabulce wifi. Pomůže jen vyp a zap wifi, pak to zase chvíli jede.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30

    t0m t0m je offline
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    OziExplorer CE nefunguje s interní GPS (česká verze PDA i900BPHH5/UHHH5).
    Počáteční polohu sice obvykle zjistí, ale pak se nějak sekne a dostává od GPS zmršené NMEA věty.
    Někdy dokonce Ozi ukáže příjem z několika set satelitů
    Dělá to OziCE 2.19 i 1.12
    Jediný způsob, jak jsem OziCE rozchodil, je spustit GPSproxy http://sf.net/projects/gpsproxy
    a OziCE nakonfigurovat tak, aby bral data z virtuálního COM portu - výstupu GPSproxy.
    Vzhledem ke spotřebě a pohodlí ovládání to není ideální.
    Dělá to i s jinými ROMkami?
    Podařilo se vám připojit interní GPS bez WM GPS splitteru (External GPS v Settings/System tab)?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 34 PrvníPrvní 123412 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 121
    Poslední příspěvek: 02-09-2010, 09:29
  2. XPERIA X2 Rady,tipy,triky,Zkušenosti
    Od htcjirka v sekci SE XPERIA X2
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 07-02-2010, 20:55
  3. Invisible shield - Rady,tipy,triky,ZKUŠENOSTI
    Od Lyzar12 v sekci SE XPERIA X1
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 09-01-2010, 17:58
  4. WisBar Advance 3 - rady, tipy, triky, zkušenosti
    Od Carabei v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 32
    Poslední příspěvek: 14-01-2009, 16:07
  5. DinarSoft MemMaid 1.x - rady, tipy, triky, zkušenosti
    Od beecher v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 17-07-2006, 21:04