Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 13 z 34 PrvníPrvní ... 3111213141523 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 181 až 195 z 510

Téma: Samsung Omnia SGH i900 - první zkušenosti, tipy, triky a rady...

  1. #181
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    17

    Neví jak spočítat pozici. Aktivuj si X-tra aspon na poprve, aby se mel ceho chytit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #182
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    35

    No to bylo první co jsem udělal vzhledem že jsem měl HTC artemis tak to znám. ale ty porty ne a ne a ne
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #183
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    17

    Tak to netuším. Já pustil telefon, aktivoval X-tra, do pár sekund se chytil. DOkonce i z tý karty se to nainstalovalo samo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #184
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    35

    Kouni se mi prosim jak to maš nastavené už si nepomatuji jak to puvodně bylo dekuji velice
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #185
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    17

    Takže port pro programy: COM3
    WH port: COM9 , přen. rychl: 4800
    Přístup: Automaticky

    Toť mé nastavení.

    Jinak lidi, fakt nevíte, jak se zbavit zamrzlýho pixelu? (ve tmě je bílej, při fimlech to bije do očí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #186
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    4

    Citace Původně odesláno od aquastorm
    Ahoj všicí tak jsem si omnii po Artemisu také pořídil.A co jsem četl tak mi nabíjení zlobí stejně jako Vám všem.Zjistil jsem ale že když se nainstaluje ten blbej balík a poté se to plugne k PC je po problemu a dobíjí to. Nemel jsem čas to změřit tak nemohu říct jak kvalitně to dobíjí.Jinak při prvním připojení USB se mi Omnia tak sekla že jsem musel škubnout s baterii. No vyjma to se mi nepodařilo zprovoznit tu Hloupou ROUTE66 jako kdyby mi ta GPS vůbec nejela. Hoďte mi proísm někdo jak máte nastavené Porty. Už jsem zkusil spousty kombinací ale stále nic. Dík moc
    GPS je na portu 3.
    Ale seriové nastavení je správně. První připojení trvá celkem dlouho ale dá se sledovat zda vůbec něco hledá skoč do menu na zobrazit(informace) , potom informace gps, a šipkou sjed dolu tam je mapa satelitů a pokud sjedes jeste jednou dolu tak se tam připojují satelity na ruzné kanály , pokud začnou naskakovat na mapě satelity je to v pořádku. Červené satelity jsou dostupné a zelené podle kterých právě určuje polohu. Chce to trochu trpělivosti. A nebo pro začátek povoli určení pozice podle GPRS ( XTRA ) musíš mět povolen přístup na internet. A bude te to stat pár kB. V zahraničí doporučuji vypnout.

    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #187
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    35

    Ahoj Je to tak jak píšeš Ješte jsem to včerahodil do HR znovu nastavil vše ostatní a gps jsem nechal na pokoji nestahl jsem Xtra ale nechal jsem ho trápit.trvalo mu to než jsem sockou dojel z motola k smíchovskému lihovaru tj cca 25 minut, ale už vše jede jak má (konev kropí vodou) nastavení pro Route66 je opravdu defalutní (popsané výše) Zatím mnoho Zdaru
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #188

    t0m t0m je offline
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Farley
    Jinak lidi, fakt nevíte, jak se zbavit zamrzlýho pixelu? (ve tmě je bílej, při fimlech to bije do očí.
    Na dvou LCD monitorech se mi podařilo vadnej pixel umravnit vhodně silným poklepem. Ale na dotykovém displeji bys to stejně časem zase urval stylusem. Tak alespoň zjistíš, zda je jeden vadnej pixel důvodem k reklamaci nebo výměně displeje.

    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #189
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    547

    takže bez problémů jede i OziExplorerCE 2.19
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #190
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    17

    A jaký autorizovaný servis byste mi doporučili? Znám jen Britex. Těm jsem již psal. Moc "čistě" mi neodpověděli, ae pochopil jsem z toho, že to mám poslat, technik posoudí popřípadě vymění.

    Každopádně na K750 mi tenkrát přelepili dirku pro šroubek samolepkou prezentijící "novou plombu". Myslíte, že to udělá každý servis, nebo mám najít jiný a nebo, že u Samsungu to nebude nutné?

    Popřípadě poradili byste nějaký jiná aut. servis?

    Btw: Není možné, aby mi nějaký software ten mrtvý bod navodil znova?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #191
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    4

    Tak už se mi podařilo asi třikrát resetovat Omnii protože se nerozsvítil display , začíná mně to trošku iritovat abych to řekl slušně. Jak dlouho vám vydrží baterie.
    Jo a jeste mo to nahlásilo málo paměti a že navigace bude vypnuta pro nedostatek paměti, setkal se s tím někdo? - Co s tím. ??? ( Neměl jsem spuštěné téměř žádné další aplikace. )ops:

    Děkuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #192

    t0m t0m je offline
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Farley
    Btw: Není možné, aby mi nějaký software ten mrtvý bod navodil znova?
    Ne, to není pravděpodobné, to je vada LCD. Zkus ještě http://www.killdeadpixel.com/
    popřípadě další metody na http://www.wikihow.com/Fix-a-Stuck-Pixel-on-an-LCD-Monitor

    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #193

    t0m t0m je offline
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Mudrunka
    takže bez problémů jede i OziExplorerCE 2.19
    S vnitřní gps bez gpsgate/gpsproxy? Verze PDA? A nebyl jsi moc rychlej, sleduje pozici / ukazuje rychlost po prvním zorientování?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #194
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    547

    to Tomas:
    ano, s vnitřní GPS a je to verze PPC. Pozici to určí poměrně rychle, s tou rychlostí po prvním zorientování jsi mě dostal, budu zkoumat…..
    EDIT 12:30
    Tak jsem se unáhlil. K totální spokojenosti mně to jede až s aplikací třetí strany, konkrétně se softem GPSGate.
    Pravdou však je, že pokud se člověk nechce spokojit s ořezanou verzí dodaného Route66 a chce použít TT7, případně, pokud se u iGO 8 nechce spokojit s absencí RDS/TMC, se bez tohoto softu stejně neobejde.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #195

    t0m t0m je offline
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od barnie
    Tak už se mi podařilo asi třikrát resetovat Omnii protože se nerozsvítil display , začíná mně to trošku iritovat abych to řekl slušně.
    Tady možná najdeš řešení http://www.modaco.com/content/i900-omnia-http-i900-modaco-com/272801/blank-screen-of-death/
    U mne to souviselo se zaplou wifi. Podezřelý je i Samsung plugin.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 13 z 34 PrvníPrvní ... 3111213141523 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 121
    Poslední příspěvek: 02-09-2010, 09:29
  2. XPERIA X2 Rady,tipy,triky,Zkušenosti
    Od htcjirka v sekci SE XPERIA X2
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 07-02-2010, 20:55
  3. Invisible shield - Rady,tipy,triky,ZKUŠENOSTI
    Od Lyzar12 v sekci SE XPERIA X1
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 09-01-2010, 17:58
  4. WisBar Advance 3 - rady, tipy, triky, zkušenosti
    Od Carabei v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 32
    Poslední příspěvek: 14-01-2009, 16:07
  5. DinarSoft MemMaid 1.x - rady, tipy, triky, zkušenosti
    Od beecher v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 17-07-2006, 21:04