Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 11 z 34 PrvníPrvní ... 91011121321 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 151 až 165 z 510

Téma: Samsung Omnia SGH i900 - první zkušenosti, tipy, triky a rady...

  1. #151
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    31

    @Franky52 - z tech stranek to stahnout jde a na ceskou verzi to funguje, zatim jsem nezaznamenal problem. Sosnul jsem to z toho odkazu co je vyse a hned ten prvni soubor MoDaCo.OmniaPatchedDialler. Velka spokojenost, protoze to uzamykani mi dost vadilo. Jeste jednou diky kolegovi za ten odkaz.

    @Mudrunka- tak jsem si dal tu trpelivost a skusil jsem tvuj navod jak pises a telefon mi nezamrzl. Mozna jsem udelal neco spatne tak napisu jak jsem to udelal. V normalnim kalendari (pises v outlocku?) co tam je jsem dal predmet: Test, Misto: Kalendare, Zahajeni 15.10.2008 17:00, Ukonceni 15.10.2008 17:30, Cely den: Ne, Vyskyt: jen jednou, pripomenuti 15min a zbytek nastaveni jsem nemenil. Dal jsem OK a kalendar jsem zavrel a pak jsem uzamknul telefon tlacitkem co se zavesuje hovor. Po chvili zhasl i displej. Po 5 minutach zacalo upozorneni na udalost a roznul i displej. Po chvili upozorneni vyplo. Za chvilku znovu to upozorneni ale displej se uz neroznul, jen se ozval ten ton - pipnuti. Takto se to parkrat opakovalo a az to upozorneni po 15 minutach prestalo, jsem zavolal s druheho telefonu sobe na to cislo a telefon normalne zvonil i reagoval. Pri prichozim hovoru se displej roznul normal.

    Zkus prosim napsat podrobnejsi navod jak to upozorneni nastavit (jestli nemyslis treba budik) krok po kroku aby foun vytuhl. Rad to vyzkousim a pokud to udela hned pisu do Samsungu. Diky.

    Jinak mi se vytuhnuti stalo kdyz jsem mel zaplnenou vnitrni pamet telefonu. Mel jsem volno jen asi 6MB pameti, (omylem jsem si nahral veci do tohoto zarizeni misto do Uloziste. Pak jsem zkousel spustit jednu hru a telefon vytuhl. Po restartu jsem spustit nejakou aplikaci uz nevim jakou a telefon mi napsal nedostatek vnitrni pameti, ze mam smazat nektera data se zarizeni nebo priradit dalsi pamet. To jsem ale nejak nepochopil!? Jde s telefonu s uloziste nejak ukrojit z tech 8GB treba 100MB a priradit k pameti pristroje kde je 100MB? Proc to ten foun tak napsal? Nebo to jen tak pisou win. a ono to nejde? Tohle by mne teda zajimalo. Pokud to nejak jde, poradte. Diky.

    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #152
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    17

    2Gandi: A co mas za FW?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #153
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    547

    to Gandi
    přesně tak jak popisuješ záznam v kalendáři jsem to myslel. Akorát to u mě funguje tak, že v době připomínání (rozsvíceného displeje) to funguje vše, jak má, v době pohaslého je to zamrzlé a čekající na špendlík. Po uplynutí těch 15 minut dtto
    Takže při stejné ROMce mě vychází jako možnost rozdílného chování ještě rozdílné nastavení probuzení. Já mám tlačítko probuzení nastaveno takto
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00300113_probuzeni_hcPm.jpg 
Zobrazení: 32 
Velikost: 11.0 KB 
ID: 9087  
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #154
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    16

    Tak jsem to skusil taky a mně ztuhl stejně jak je uvedeno v postupu. Vypnul jsem všechny připomínky a zatím dobrý. Jinak se mi to taky stalo při zapnuté opeře a v době, kdy jsem se dostal mimo signál. Musel jsem taky restartovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #155
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    214

    A proc vlastne pristroj neusinate vypinacim tlacitkem??? Zadny problem s tim pak nemam...

    Dan
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #156
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    16

    Telefon totiž nemusíš ani zamykat, stačí uspat tak jak říkáš a stejně u mně došlo k tomu, že nešel rozsvítit displej a musel jsem resetovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #157
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    31

    @Farley: i900BPHH5/UHHH5, Telefon: i900XXHH9

    @Mudrunka - to tlacitko mam nastavene stejne. Jen doplnim ze jsem to skousel cerstve po HW resetu kde jsem jen nainstaloval Netcf3.5, phonealarm a myslim jeste jsem tam mel spb pocketplus. Widget sem mel vypnuty. Dival jsem se a v mojem zarizeni jsem mel zaplneno asi 35MB. Zkusim foun zaplnit a vyzkousim to znovu. Kdo to tu cte tak to vyzkousejte. Jo a jeste se zeptam znovu, jak je to s tou vnitrni pameti? Jde k ni priradit nejaka mala cast z tech 8GB jak jsem psal vyse aby mel foun treba 200MB?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #158
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    547

    tak jsem si s tím hrál tak, až mě to naštvalo. A to přímo tak, že milá Omnie mále dopadla jako její telefonní předchůdkyně. Ta letěla z okna z 1. poschodí s dopadem na beton. Byla to Nokie a náhodou přežila…..
    Takže:
    to aeon101:
    vypínacím tlačítkem stroj nezamykám, nýbrž to donutím udělat okamžitě to, co to stejně během krátké doby udělá, tedy zhasne dispej + odstřihne jeho „dotykovost“. Na tlačítka to nefunguje, k mé nespokojenosti.
    to ferlich:
    zajímavé, u mě, pokud to nezamknu, se to chová tak, jak má. Myslím tím, že špendlík netřeba -)
    to Gandi:
    máš na mysli něco jako virtuální paměť, že? Tak o tom pochybuji. Pamatuji, že před lety, když jsem si pořídil můj první PPC stroj a zjistil jsem paměťovou nedostatečnost, jsem se sháněl právě po něčem podobným. Už se dávno nesháním, ale bral bych to -)

    Pokud hovořím o tom prvním stroji, bylo to s WM 2003 SE. Tak tam mě zase kalendář dělal to, že upozornění na narozeniny dokázalo přes noc totálně vybít baterku. Musel jsem se s tím naučit žít, a to tak, že jsem postupně všechny upozornění zrušil. Beru na vědomí, že u Omnie prostě na události nebudu upozorňován, nebo že si bude v kapse dělat, co chce. Hlavně však, že mám stroj, který se pyšní tím, že je světovou špičkou……
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #159
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    17

    No napadlo mě, kdyby tu někdo uměl programovat pro WM (to je snad akorad nakej special kompiler pro VisualStudio), tak ze by mohl napsat aplikaci, co by teleofn restartovala hned, co by Device.exe vyletelo nad 90% použitého CPU.

    Protože to je ten eproblém. Na MoDaCu zjistili, že on neni seklej, jen reaguje tak pomalu až nereaguje. Dali si práci a za čtvrt hodiny se dostali do taskmanageru. Tam zjistili, že to způsobuje Device.exe = program co se stará o ovladače k zařízení.

    ...proste sepsat takovýho hlídacího pejska, co by dával pozor na device.exe a když by něco, prostě by telefon restartoval.


    PS: Po Hard resetu tam zůstanou takový ty udělátka jako Widgets a podobne? :-) = kdyz preventivne po rozbaleni udelam HW reset, ztratím něco?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #160
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    186

    Lidi, poradí někdo jak je to s tím zoomem u Omnie? Zkoušel jsem dotaz na linku odborné pomoci Samsungu a tam mi nějaká Slovenka odpověděla, že to skúšala na svojom telefóne a nič podobného vraj tam, nieje...
    s
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #161
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    22

    Hmmmmm, tak jsem si do omnie nahrál Advanced Configuration Tool a zlobí mně při nabíjení displej. Jakmile se telefon plně nabije tak se hodně často "kousne" displej - telefon mně funguje protože hovor přijmu, telefon má ale pořád zhaslý displej a nejde nijal odemknout takže pomůže jen reset.
    Zatím se mi nechce dělat hard-reset , nevíte jak by se to mohlo dát opravit?
    Ono to sice nemusí týt tím Configtoolem ale mám na něj takové podezření - upravuje totiž i napájení apod.a problém se vyskytne vždy když je telefon plně nabitý a dál visí na nabíječce
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #162
    docdan_ce4you
    Guest

    Prosím někoho o radu.
    Ač jsem si objednal telefon v CZ lokalizaci, přišel mi ENG, dokonce i adapter nejde do české zásuvky, ale to je jedno. Mám asi možnoat jim to poslat zpátky a dlouho se hádat o peníze apod. Tak bych se zeptal ví někdo nějakej link na nějakou ROM v cz verzi, nebo nebo neco tak???
    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #163
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    17

    Být tebou, na měnění ROM bych se vykvajz. Prvně nevim jak by to bylo se zárukou a za druhý by s tim bylo dost starostí.

    TOže říkali, že je telefon CZ a on je z jiné země značí černý dovoz. Proto bych je kontaktoval a požádal o vysvětlení. Hlavně bych se jich zeptal, jestli lze telefon opravit v autorizovaném servisu. Pokud se budou vaykrucovat, ze telefon při reklamaci musí nutně k nim a nesmí do autorizovaného servisu, využil bych právo na vrácení peněz do 14-ti dnů. Pokud řeknou, že je to omyl, zaslal bych jim to na klasickou reklamaci a oni to musí vyměnit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #164
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    16

    to ZED: myslíš že by mohlo stačit tool jen odinstalovat a vyzkoušet nabíjení do maxima jestli už se problém s displejem nevyskytne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #165
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    17

    Dotaz. Je Omnia spolehlivý budík?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 11 z 34 PrvníPrvní ... 91011121321 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 121
    Poslední příspěvek: 02-09-2010, 09:29
  2. XPERIA X2 Rady,tipy,triky,Zkušenosti
    Od htcjirka v sekci SE XPERIA X2
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 07-02-2010, 20:55
  3. Invisible shield - Rady,tipy,triky,ZKUŠENOSTI
    Od Lyzar12 v sekci SE XPERIA X1
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 09-01-2010, 17:58
  4. WisBar Advance 3 - rady, tipy, triky, zkušenosti
    Od Carabei v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 32
    Poslední příspěvek: 14-01-2009, 16:07
  5. DinarSoft MemMaid 1.x - rady, tipy, triky, zkušenosti
    Od beecher v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 17-07-2006, 21:04