@Franky52 - z tech stranek to stahnout jde a na ceskou verzi to funguje, zatim jsem nezaznamenal problem. Sosnul jsem to z toho odkazu co je vyse a hned ten prvni soubor MoDaCo.OmniaPatchedDialler. Velka spokojenost, protoze to uzamykani mi dost vadilo. Jeste jednou diky kolegovi za ten odkaz.
@Mudrunka- tak jsem si dal tu trpelivost a skusil jsem tvuj navod jak pises a telefon mi nezamrzl. Mozna jsem udelal neco spatne tak napisu jak jsem to udelal. V normalnim kalendari (pises v outlocku?) co tam je jsem dal predmet: Test, Misto: Kalendare, Zahajeni 15.10.2008 17:00, Ukonceni 15.10.2008 17:30, Cely den: Ne, Vyskyt: jen jednou, pripomenuti 15min a zbytek nastaveni jsem nemenil. Dal jsem OK a kalendar jsem zavrel a pak jsem uzamknul telefon tlacitkem co se zavesuje hovor. Po chvili zhasl i displej. Po 5 minutach zacalo upozorneni na udalost a roznul i displej. Po chvili upozorneni vyplo. Za chvilku znovu to upozorneni ale displej se uz neroznul, jen se ozval ten ton - pipnuti. Takto se to parkrat opakovalo a az to upozorneni po 15 minutach prestalo, jsem zavolal s druheho telefonu sobe na to cislo a telefon normalne zvonil i reagoval. Pri prichozim hovoru se displej roznul normal.
Zkus prosim napsat podrobnejsi navod jak to upozorneni nastavit (jestli nemyslis treba budik) krok po kroku aby foun vytuhl. Rad to vyzkousim a pokud to udela hned pisu do Samsungu. Diky.
Jinak mi se vytuhnuti stalo kdyz jsem mel zaplnenou vnitrni pamet telefonu. Mel jsem volno jen asi 6MB pameti, (omylem jsem si nahral veci do tohoto zarizeni misto do Uloziste. Pak jsem zkousel spustit jednu hru a telefon vytuhl. Po restartu jsem spustit nejakou aplikaci uz nevim jakou a telefon mi napsal nedostatek vnitrni pameti, ze mam smazat nektera data se zarizeni nebo priradit dalsi pamet. To jsem ale nejak nepochopil!? Jde s telefonu s uloziste nejak ukrojit z tech 8GB treba 100MB a priradit k pameti pristroje kde je 100MB? Proc to ten foun tak napsal? Nebo to jen tak pisou win. a ono to nejde? Tohle by mne teda zajimalo. Pokud to nejak jde, poradte. Diky.