Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: interní úložiště nenalezeno!

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    5

    Po stažení a nainstalování prográmku: Klaxon alarm (http://www.1800pocketpc.com/2008/08/27/klaxon-accelerometer-and-light-sensor-enabled-alarm.html#more-822 )
    který údajně "Reaguje na světlo nebo pohyby Touch Diamonda" a vyžádaném restartu UŽ DIAMOND NENALEZL VNITŘNÍ ÚLOŽIŠTĚ. NEPOMÁHÁ ANI HW RESET - TEDY POKUD JEJ DELÁM SPRÁVNĚ...? HLASITOST DOLŮ+ENTER (JE TO ŠIPKA SMŠREM DOLEVA UMÍSTĚNÁ NA HW KLÁVESNICI VPRAVO NAHOŘE???) + RESET POMOCÍ STYLUSU... po tehel procedure se neobjevi varovna hlaska o navratu k tovarnimu nastaveni... poradte co s tím...? o data mi momentalne nejde, ale chci funkcni diamatik...
    Děkuji vám odborníci za radu!
    Připojené obrázky Připojené obrázky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    Podle obrázku to vypadá, že si neprovedl HR, ale přepnul si se do bootloaderu. Návod říká jak na Hardwareový Reset:

    1. Vytáhněte pero.
    2. Se zapnutým zařízení stiskněte a podržte tlačítka SNÍŽENÍ HLASITOSTI
    a ENTER a pak stiskněte tlačítko RESET hrotem pera.
    3. Uvolněte tlačítko RESET, ale držte stisknutá tlačítka SNÍŽENÍ HLASITOSTI
    a ENTER, dokud se na obrazovce nezobrazí následující hlášení:

    Tato operace odstraní všechna vaše osobní data a obnoví veškeré výchozí nastavení z výroby.
    Stisknutím tlačítka Zvýšení hlasitosti obnovte výrobní nastavení nebo stisknutím jiného tlačítka zrušte akci.


    4. Uvolněte tlačítka SNÍŽENÍ HLASITOSTI a ENTER, pak stiskněte tlačítko
    tlačítka ZVÝŠENÍ HLASITOSTI a proveďte hardwarové resetování, nebo
    stiskněte jiné tlačítko a resetování zrušte.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    5

    přesně tento uvedený postup jsem dodržel, aly místo očekávané hlášky se objevila obrazovka z přílohy, takže vidím problém v tom nesprávně provedeém HWresetu. Snad ze bych nepouzil spravna tlacitka, ale takovy ignorant zase nejsem. alespon se za nej nepovazuju. Postup jsem dodrzel a pokusil se o takovy reset 3x. vzdy se stejnym vysledkem...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    0

    podle popisu "šipka doleva nahoře na hw klávesnici" mačkáš špatné tlačítko. To pro snížení hlasitosti je na boku přístroje, na straně, kde je nápis htc inovation
    enter je kulaté tl uprostřed hw klávesnice, ta šipka je zpět.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5

    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Blbost, ale pro jistotu.
    Pokud je zasunutý USB kabel do Diamonda, tak není viditelný Internal Storage, tak jen jestli to náhodou není tvůj případ
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    5

    Ahoj, hlásí se ignorant. HW reset proběhl v pořádku. došlo kzáměně entre tlačítka. u Diamondu je to stred.kruhove tlačitko. já použil "šipku zpět". uvidíme jak s návratem ztracene interni paměti...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    5

    USB kablik to nebyl, jsem Vů* a mačkal jsem blbé tlačítko...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    5

    pamět navrácena... děkuji všem (ještě musím někde najít zpátky češtinu...)
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    73

    K tomu HARD RESET-u... ako mi tu jeden kolega poradil, lepsie ako lamat si prsty je jednoduchsie is do

    START -> SETINGS -> zalozka SYSTEM -> ikona VYMAZAT DATA

    vysledny efekt HR je ten isty ako sa mordovat s tlacitkami...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. změna uložiště pro příjem přes bluetooh
    Od mlok1_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 08-09-2008, 08:50
  2. artemis full úložiště
    Od pepo096 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 09-02-2008, 22:12
  3. ASUS A696 a bezpečné úložište
    Od vlado4_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 21-11-2007, 10:05
  4. POCKET LOOX N560 jak vyčistit paměť uložiště....
    Od boobek v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 10-12-2006, 18:45