Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 17

Téma: Jak mám použít dataphone2 jako modem k PC?

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    95

    ...nějak se mi nepodařilo se na PC připojit přes DP2. Sice mám v ovládacích panelech položku AvantGo Connect, ale tam nevim jak to mám vyplnit
    dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od tribiani
    ...nějak se mi nepodařilo se na PC připojit přes DP2. Sice mám v ovládacích panelech položku AvantGo Connect, ale tam nevim jak to mám vyplnit
    dík
    ... AvantGo Connect bych v tomto případě nijak neřešil Návod na použití XDA2/MDA2 jako modemu viz zde a zde ...

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Citace Původně odesláno od PavelR.
    Citace Původně odesláno od tribiani
    ...nějak se mi nepodařilo se na PC připojit přes DP2. Sice mám v ovládacích panelech položku AvantGo Connect, ale tam nevim jak to mám vyplnit
    dík
    ... AvantGo Connect bych v tomto případě nijak neřešil Návod na použití XDA2/MDA2 jako modemu viz zde a zde ...

    PavelR.
    Vidim, ze muj navod na MobilManii jste jiz zpropagoval diky.). Kdyby byly jeste nejake dotazy, ptejte se, uz jsem resil ruzne specialitky napriklad, jak paralelne nakonfigurovat pripojeni pro svoji novou Nokii 6230 se SIM ET a MDA II se SIM TMO pres bluetooth.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    38

    Citace Původně odesláno od RStein
    Citace Původně odesláno od PavelR.
    Citace Původně odesláno od tribiani
    ...nějak se mi nepodařilo se na PC připojit přes DP2. Sice mám v ovládacích panelech položku AvantGo Connect, ale tam nevim jak to mám vyplnit
    dík
    ... AvantGo Connect bych v tomto případě nijak neřešil Návod na použití XDA2/MDA2 jako modemu viz zde a zde ...

    PavelR.
    Vidim, ze muj navod na MobilManii jste jiz zpropagoval diky.). Kdyby byly jeste nejake dotazy, ptejte se, uz jsem resil ruzne specialitky napriklad, jak paralelne nakonfigurovat pripojeni pro svoji novou Nokii 6230 se SIM ET a MDA II se SIM TMO pres bluetooth.
    A nevěděli byste prosím někdo jak připojit modem z DT2 z W98SE? Díky. Honza.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od jan.konference
    A nevěděli byste prosím někdo jak připojit modem z DT2 z W98SE? Díky. Honza.
    ... kdysi jsem se pokoušel najít a posléze modifikovat mda2 usb modem skript i pro Windows 98 - obě neúspěšně ... nyní již mda2 nemám takže mne tato problematika přestala zajímat ... zkus se ale podívat, zda se něco neobjevilo i na xda-developers...

    Zde alespoň najdeš návod jak rozchodit Wireless Modem přes bluetooth, sériový port a rovněž IrDA, což by mělo fungovat i s Windows 98...

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6

    KS KS je offline
    Nováček
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    29

    Citace Původně odesláno od RStein
    Citace Původně odesláno od PavelR.
    Citace Původně odesláno od tribiani
    ...nějak se mi nepodařilo se na PC připojit přes DP2. Sice mám v ovládacích panelech položku AvantGo Connect, ale tam nevim jak to mám vyplnit
    dík
    ... AvantGo Connect bych v tomto případě nijak neřešil Návod na použití XDA2/MDA2 jako modemu viz zde a zde ...

    PavelR.
    Vidim, ze muj navod na MobilManii jste jiz zpropagoval diky.). Kdyby byly jeste nejake dotazy, ptejte se, uz jsem resil ruzne specialitky napriklad, jak paralelne nakonfigurovat pripojeni pro svoji novou Nokii 6230 se SIM ET a MDA II se SIM TMO pres bluetooth.



    No mne neni stale jasne, jak zprovoznit fax v MDA2 prostrednictvim PC - zkratka jak poslat fax z PC pres MDA2 pripojeny pres bluetootch (irda, kabel), faxove cislo mam aktivni, programu jsem vyzkousel mraky, v zadne diskuzi mi nikdo nikdy neodpovedel. Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    50

    Ahoj, tak sem zkousel ten navod co je na mobilmanii pres infrak, ale jak delam, co delam, rychlost pripojeni mi jede porad jen na 9.6 kbps...rychlost portu na PC mam nastavenou na 115kbps. Nevite nekdo co s tim?
    Diky Honza
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    118

    Když už mluvíme o modemu jako DP2, mám problém, že se mi od této verze ROM (viz podpis) v pravidelných intervalech odpojuje od internetu - připojuji se přes BlueTooth. Přemýšlím, zda by pomohlo tam dát novou ExtROM, ale nejsem si jist, zda to pomůže. Nevíte tedy někdo prosím, jak odstranit to věčné odpojování při surfování (děje se mi to i při použití pouze IE na DP2)?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    134

    Citace Původně odesláno od RStein
    Kdyby byly jeste nejake dotazy, ptejte se, uz jsem resil ruzne specialitky napriklad, jak paralelne nakonfigurovat pripojeni pro svoji novou Nokii 6230 se SIM ET a MDA II se SIM TMO pres bluetooth.
    1.)
    to pak muzes na MDAII normalne vyuzivat telefon TMO a surfovat pres nokii a ET? jestli ano, zni to zajimave co je treba podniknout za kroky?
    2.)
    nekde jsem cet,l ze pri pripojeni MDAII jako PC modemu je MDAII nedostupne a nelze se na nej dovolat (overeno praxi), nevymyslel se uz na to nejaky figl?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    6

    Citace Původně odesláno od romix
    Citace Původně odesláno od RStein
    Kdyby byly jeste nejake dotazy, ptejte se, uz jsem resil ruzne specialitky napriklad, jak paralelne nakonfigurovat pripojeni pro svoji novou Nokii 6230 se SIM ET a MDA II se SIM TMO pres bluetooth.
    1.)
    to pak muzes na MDAII normalne vyuzivat telefon TMO a surfovat pres nokii a ET? jestli ano, zni to zajimave co je treba podniknout za kroky?
    2.)
    nekde jsem cet,l ze pri pripojeni MDAII jako PC modemu je MDAII nedostupne a nelze se na nej dovolat (overeno praxi), nevymyslel se uz na to nejaky figl?

    add2)taktez mne to stve uz hodne dlouho, kdykoli se pripojim k netu pres PC, tak mi muze kdokoliv volat a vubec o tom nevim a dotycnemu to normalne zvoni. A pri ukonceni pripojeni mi od ET nedojde ani zadna sms o neprijatem hovoru, takze vubec nevim, ze mi nekdo volal Vetsinou mi nedojde ani sms, pokud ji nekdo odeslal v dobe, kdy sem byl pripojen k PC, tak to uz mne max nastve

    Resim to aspon castecne tim, ze kdyz se du pripojit na PC, nastavim si presmerovani hovoru na jiny telefon, ale pokud by pomohla flash ROMky, tak bych byl nesmirne stastny. Tez sem zvedav na reseni
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    65

    A co koupit z bazaru nějakej foun s GPRS a BlueTooth a ten užívaj jako modem pro PC i MDA2,je to možné?Když sem připojenej na net na MDA2, tak sem nedostupnej, jen když zrovna stahuju data, ale při připojení k PC sem nedostupnej, i když nestahuju a MDA2 se nedá použít,aspoň todle nějak vyřešit.Ja to zatim řešim obyčejným founem připojeným kabelem k PC a přesměrování čísla,má to ale neduhy přehazování simek a placení za příchozí hovory(
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    134

    Citace Původně odesláno od ouio
    A co koupit z bazaru nějakej foun s GPRS a BlueTooth a ten užívaj jako modem pro PC i MDA2,je to možné?Když sem připojenej na net na MDA2, tak sem nedostupnej, jen když zrovna stahuju data, ale při připojení k PC sem nedostupnej, i když nestahuju a MDA2 se nedá použít,aspoň todle nějak vyřešit.Ja to zatim řešim obyčejným founem připojeným kabelem k PC a přesměrování čísla,má to ale neduhy přehazování simek a placení za příchozí hovory(
    a krome toho SMS nepresmerujes
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od romix
    a krome toho SMS nepresmerujes
    co sa presmerovavania SMS tyka tak je to druh spojenia ako voice takze ak to operator vyslovene nezakazal tak je to povolene (IMHO)... uz som sa s tym davno nehral ale viem ze to bolo chodive... aspon osobne som sa naposledy hral s docasnou deaktivaciou...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    931

    SMS přesměrovat nejdou u žádného našeho operátora. A nikdy ani nešly.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od JirkaP.
    SMS přesměrovat nejdou u žádného našeho operátora. A nikdy ani nešly.
    u ET-SK som pouzival zrusenie prijimania, tak som predpokladal ze presmerovanie je len ina forma zrusenia, resp. zrusenie je forma presmerovania (z principu sietovych kodov)...

    za pripadnu mystifikaciu sa ospravedlnujem...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. TP2 jako modem
    Od jabba v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 30-11-2009, 16:37
  2. použít blesk jako svítilnu
    Od audis v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 21
    Poslední příspěvek: 19-10-2008, 18:05
  3. XDA jako modem
    Od melichz v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 02-12-2005, 08:35
  4. Je možné iPAQ rx3715 použít jako headset nebo voice gateway?
    Od podoba pavol v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 28-01-2005, 10:38
  5. Dá se použít Ipaq 1940 jako dálkové ovládání ?
    Od abe v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 18-03-2004, 22:09