Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: HTC Touch Diamond - čeština, počeštění Windows Mobile

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    19

    Ahoj mam htc touch diamond a je v anglictine,nevite jestli se to da nastavit do češtiny ? děkuju
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    134

    Mas cesku verziu abo anglicku? Predavaju sa totiz dve. Anglicka nema cestinu a musis ju neoficialnou cestou dohrat.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    196

    Jsou nato 2 Cab.a bez problemu to funguje.Mrkni na http://xda-developers.com
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    neumim moc anglicky co se tyce xda dev.. mam romku od tmobile cili CZ nedaji se ty caby nejak vytahnout z te romky? kdyby jste byli tak hodni a napsali mi ty nazvy dvou cabu? diky moc..
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    Tak opět tě budu školit ve vyhledávání. Ve vláknu, které dobře znáš a které sis před založením nového vlákna a nového dotazu jistě pročetl by si našel toto.
    Tedy
    Citace Původně odesláno od JakubK
    Citace Původně odesláno od pietro-piere
    Ale i tak, kdyby mi někdo poradil, jak jí vycucnout z telefonu, nebo leště lépe, jak z ní vycucnout jen češtinu, která by se potom nahrála do nové ROM, byl bych rád
    Ahoj,
    stačí vytáhnout ze složky Widows tyto cabíky "sunnysoft_ulc_htc.cab" a "HTC_Diamond_5in1_V06.cab". Pokud bys je měl k romce 1.93, mohl bys je sem umístit, protože tady jsou zatím jen k verzi 1.37.
    Jakub
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    ja ale tyhle 2 caby v cz romce od tmobile nemam :-/ myslite ze v te tmobilacke romce muzou byt pojmenovany jinak?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    Já mám tuhle češtinu a jde http://leteckaposta.cz/201897706



    Ale po nedávným přehrávání ROM jsem ji instaloval a ve fázi, kdy se to nemá restartovat se mi diamond seknul a restartoval jsem, řeším to v tomhle topicu http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=30898
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 25-11-2008, 18:16
  2. Reakcí: 64
    Poslední příspěvek: 25-09-2008, 10:00
  3. HTC Touch Diamond - modem pro Windows Vista (USB)
    Od Vikosound v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 24-09-2008, 11:22
  4. Čeština pro Windows Mobile 5.0
    Od Prochaine_ce4you v sekci Windows Mobile a Windows CE
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 03-11-2005, 13:10