Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: GPRS Připojení+Odpojení+Opětovné připojení=kolaps...

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    118

    Zdravím...
    Mám následující problém....
    Mám T-mobil...MDA1...ROM 4.01.00 (dělalo to i s A30.09)
    Když se připojím k GPRS po Soft resetu tak vš je OK...pak se odpojím třeba podržením červenýho tlačítka nebo ikonou v bublině ...GPRS se nolrmálně odpojí...kdzž se chci ale znovu připojit tak to po chvilce pokusování o připojení napíše že jsou bud problémy na servru nebo v nastavení telefonu....
    Musím vypnout a zapnout telefoní část nebo udělat soft reset aby zas GPRS šlo připojit...
    Myslím že se starou ROM 4.00.11 to nedělalo...
    Neví někdo kde je problém? Radio mam 4.21 pořád stejné...zkoušel jsem ho i přeinstalovat....
    Nebo je to snad problém operátora...že by chtěl vždy vyp/zap telefon? Proč?
    Začalo to dělat až ted asi poslední 3 měsíce,dost jsem experimentoval s Romkama A30.09,Německá 40.nevim kolik,Ted tam mám 4.01.00 a dělá to taky...A30.09 jsem tam měl celkem dlouho ,ale ze začátku to myslím nedělala...nevím.
    Pokud má někdo podobný zkušenosti nebo ví co s tím...sem s tím...


    Díky David
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    Nemate tam nejakou aplikaci, co Vam drzi obsazen port?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    118

    Citace Původně odesláno od hybo
    Nemate tam nejakou aplikaci, co Vam drzi obsazen port?
    Nevím o ničem...jestli myslite port pro GPRS...ICQ klient by to dělat neměl a nic jinýho co by pracovalo s telefonem nebo internetem v MDA nemám.Zkusím zalaborovat...Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    118

    Tak jsem koukjal na aplikace co pracují s GPRS:
    Mám...SPB GPRS Monitor,GB-Soft GPRS Tweak,ICQ klient-ten z kuchyně,Multi IE...to je vše..
    David
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    No, ja bych osobne zkusi vse vypnout, resp. nespoustet. ICQ neni urcite problem, to nedokaze ani vytocit net. Co cestina? Nejake Today Pluginy?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    118

    Hmmmm..( tak to man nad číííím laborovat...no nedá se nic dělat.Třeba na to přijdu...:?
    David
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    podobne problemy su (boli) aj pri pripojeni PDA <-> mobil... ono je to vecou nekorektneho ukoncenia GPRS session...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    118

    Zdravím...)
    Tak už jsem na to přišel...
    Dělá to program AnyRing což je pgm na přiřazení vyzvánění a fotky ke kontaktu...
    Ten ale opustit nechci takže se musím smířit že po každém odpojení GPRS musím OFF/ON tel.část...

    Díky za pomoc David.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    zkus jestli neni novejsi verze, nebo jim napis. je to trivialni vec, uvolnit spojeni.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    118

    Citace Původně odesláno od hybo
    zkus jestli neni novejsi verze, nebo jim napis. je to trivialni vec, uvolnit spojeni.
    Hezké ale I donot speak English.....
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    kdy mi zasles jejich email, tak jim napisu :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. ICQ - připojeni GPRS
    Od Cupka_ce4you v sekci Mio
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 15-04-2008, 21:00
  2. Připojení GPRS přes BT
    Od merka v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 13-10-2007, 18:59
  3. WM6 - Připojení přes GPRS Via BT
    Od Lazy76 v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 23-09-2007, 22:31
  4. Připojení GPRS
    Od váňa v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 06-10-2003, 14:01