Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: HTC Diamond - aktualizace počasí

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Nikde jsem nenašel, jak by se dala nastavit aktualizace počasí tak, aby se to aktualizovalo pouze jen při přes WiFi. Aktualizace přes mobilní síť mě připadá dost drahá záležitost, pokud nemám zaplacená data.
    V Diamondu jsem nenašel možnost detajlnějšího nastavení pro aktualizace, budu proto vděčný za každou radu k vyřešení tohoto problému.
    Předem děkuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    11

    ja bych rekl, ze kdyz ses pripojeny pres wifi, muzes aktualizovat. stahovani dat jinym zpusobem je v ten okamzik zablokovane a stahujes zadarmo jen pres wifi, over si to, ze se ti pri pripojene wifine neotevre nahore ikonka E nebo G se signalem
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    OK, dík za info, pokud to je tak, tak není co řešit.
    Děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    73

    Treba si vypnut ale automaticku aktualizaciu a vykonavat ju rucne, lebo ked nebudemat wifi v dosahu, pouzije mobilnu siet.

    Mam dotaz k tomuto pocasiu... Da sa niekde vytiahnut ikona na plochu "dnes" tohoto pocasia ? Cim si mozem spustit to pocasie bez pouzitia TF3D ? To sa pytam pre pripad ze TF3D nepouzivam.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    Podle mne to nejde, protože neexistuje aplikace, která by data o počasí zobrazovala...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Marcel00
    Treba si vypnut ale automaticku aktualizaciu a vykonavat ju rucne, lebo ked nebudemat wifi v dosahu, pouzije mobilnu siet..
    Tak to jsem udělal jako první, ale dík

    Citace Původně odesláno od Marcel00
    Mam dotaz k tomuto pocasiu... Da sa niekde vytiahnut ikona na plochu "dnes" tohoto pocasia ? Cim si mozem spustit to pocasie bez pouzitia TF3D ?
    Pokud nepoužíváš TF3D, tak bych se tím počasím vůbec nezabýval a raději bych si nahrál například Spb Weather

    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    64

    Jedine si v zalozce Nastaveni - Data odskrtni automaticky stahovat pocasi- Pak aktualizuj pocasi rucne.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    73

    to karpro
    No praveze ide o to ze hento je platene a nema to taku peknu animaciu a na efekt to tak neposobi,mne staci ikonka ktorou si chcem spustit to pocasie co je v TF3D...

    Necituj předchozí příspěvek. Zbytečná citace smazána. admin
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Aktualizace počasí - data počasí nejsou dostupná
    Od Dušan Mrázek v sekci Touch HD
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 22-12-2010, 12:28
  2. HTC Touch 2: Aktualizace počasí
    Od Pavel Koza v sekci Touch2
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 26-12-2009, 10:35
  3. Aktualizace počasí, quick GPS přes PC?
    Od McBobr_ce4you v sekci Windows Mobile a Windows CE
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 02-07-2009, 11:13
  4. TouchFLO 3D - nefunguje aktualizace počasí
    Od flatliners v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 25-10-2008, 16:37