Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 21

Téma: HTC Touch Diamond - problém - nejde připojit pomocí USB

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    43

    mám následující problém, se kterým jsem dnes strávil půl dne a nevyřešil:

    Nedokážu propojit notebook s HTC Diamond pomocí USB kabelu, synchronizace mi funguje pouze přes Bluetooth. Pokud telefon připojím kabelem, tak se nabíjí, nabídne mi výběr mezi ActiveSync nebo DiskDrive režimem, ale tím to skončí. Notebook vůbec nezareaguje. Nefunguje to ani v jednom režimu. Zkoušel jsem to na dvou noteboocích - jeden s XP SP3 a AS 4.5, druhý s Vista SP1 a WMDC 6.1. Prolezl jsem všechny možné fóra, vyzkoušel všechny rady a nic.

    Předpokládám, že problém bude asi v kabelu k Diamondu nebo v USB portu (telefon se ale přes kabel nabíjí a pozná že je připojený k PC, protože nabídne na výběr AS nebo DD). V noteboocích problém není, protože např. ETEN X800 připojím k oboum notebookům kabelem bez problémů.

    Nesetkal jste se s tím někdo?



    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Mate moznost vyzkouset jiny USB kabel? Ten originalni ma sice jinou koncovku, ale normalne mi Diamond beha i pres kalsicky nejlevnejsi USB. Pokud pocitac vubec nereaguje, tak bych to tipoval take na ten kabel. Pripadne se muzete (pokud uz jste tak neucinil) koukat do Spravce zarizeni, jestli se tam neco deje po pripojeni nebo jestli je to skutecne uplne mrtve.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    Zkus v nastavení USB to PC odskrtnout advancet network func . Tedy nepovolit tuto moznost.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    43

    Diky za reakce, ale jak jsem říkal, strávil jsem s tím několik hodin a vyzkoušel všechny možné varianty, včetně výše navrhovaných

    - zkusil jsem USB kabel od eten X800 - nefunguje (s etenem kabel funguje)
    - ve spravci zarizeni se nic neděje - mělo by se tam objevit Windows Mobile Device - nebo tak nějak podobně, ale nic, je to mrtvé
    - v nastavení USB to PC jsem advancet network function odškrtnul jako první :-)) - bez efektu

    Tak nevím :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Vzhledem k popsanemu (2 ruzne systemy, 2 kabely, ruzne nastveni...) me napada ted akorat zkusit HW reset a pokud nepomuze ani ten, tak reklamace.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    43

    asi ta reklamace, HW reset už mám také za sebou :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    10

    Zdravím, nerekli Ti nahodou pri vymene, v cem byl problem, jestli v softwaru nebo HD? Mam stejny problem s pripojenim pres USB kabel, ale vymena pristroje bohuzel v tuto chvili nepripada v uvahu, tak hledam nekoho, kdo to zkusi rozchodit. Diky.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    6

    mam ten samej problem...
    zachrani ti pri reklamaci data na internal storage? napr.fotky atd...nefunguje miani prenos pres bt takze z diamonda nedostanu vubec nic
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    0

    Mám jiný problém. Jak dám připojení jako disk tak mi skoro pokaždé vyskočí upozornění že na disku můžou být chyby jestli jej chci zkontrolovat, i když to pokaždé vypínám přes ikonku odebrat bezpečně zařízení, a jak dám připojení active sync, tak mi zas najede okno složky windows/system32. Čím to? Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    11

    Pro všechny, kteří mají problémy s připojením Diamonda pomocí ActiveSync přes USB kabel k PC. Mě se podobná věc stala při nahrátí nové Romky a taky jsem se s tím trápil asi den, než jsem na nějakých anglických stránkách našel úplně jednoduchý návod, který pomohl. V programu ActiveSync, v nastavení je položka (nevím přesný český překlad) povolení připojení přes USB. Když ho odklknete (zmizí zatržítko) a hned zase zaklinete (tlačítko se opět vysvítí), tak následně proběhne připojení bez problémů. Doufám, že tento návo aspoň někoku pomůže.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    6

    dik za radu ale nepomohlo,v sunnysoftu mi poradili hard reset,ktery jsem provedl a zas nic..
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    6

    zvlastni je ze mi ted dava na vyber jestli sych nebo disk kdyz ho pripojim do ac nabijecky...svet se pos... :-) tak asi reklamace no
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    43

    Citace Původně odesláno od digi40
    Zdravím, nerekli Ti nahodou pri vymene, v cem byl problem, jestli v softwaru nebo HD? Mam stejny problem s pripojenim pres USB kabel, ale vymena pristroje bohuzel v tuto chvili nepripada v uvahu, tak hledam nekoho, kdo to zkusi rozchodit. Diky.
    ne, nerekli mi nic, videli tu zavadu poprve, jen mi jej vymenili


    Citace Původně odesláno od wlkk
    zachrani ti pri reklamaci data na internal storage? napr.fotky atd...nefunguje miani prenos pres bt takze z diamonda nedostanu vubec nic
    ne, nemel jsem tam zadne data, takze jsem to neresil, navic me prenos pomoci BT fungoval ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    6

    tak uz je na reklamaci...jsem zvedav s cim prijdou..meli by davat "nahradni" mobil jako je to s autama
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    31

    Mel jsem stejny problem, pomohlo prehrat ROM a preinstalovat ActiveSync.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 26-02-2009, 08:17
  2. HTC Touch Diamond (Compact III) - Nejde zapnout BT
    Od blackman_82_ce4you v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 08-12-2008, 10:03
  3. Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 15-11-2008, 19:36
  4. Jak se připojit na internet pomocí BT?
    Od Rom4n v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 12-09-2007, 15:21
  5. lze se připojit na internet pomocí speciální síťové karty??
    Od padrinos v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 08-05-2005, 21:31