Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 5 PrvníPrvní 12345 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 65

Téma: HTC Touch Pro (Raphael) - čeština, počeštění windows mobile, CZ

  1. #31
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    17

    Citace Původně odesláno od p.a.Ť.o
    ale nepodařilo se mi donutit psát místo znaku pound [W] --> Ě (protože jinak Ě za E nedostanu) a místo € [E] --> É.
    Mně taky ne. Pro ostatní, kdo to budete zkoušet: nepomůže doplnit kýžený znak do 4. a 5. sloupce současně. Myslím, že to bude ještě v něčem jiném. Tímhle souborem nejdou přemapovat znaky, které mají ony "zelené znaky". To bude definované v nějakém jiném souboru. Má někdo potuchu kde???

    Zatím jsem to udělal tak, že jsem namapoval Ě na "Q" a É na "F", ale ideální toto řešení zdaleka není...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    85

    To KAROL:

    Díky moc, to je super. Tohle je CZ vyextrahovaná z mýho rafíka (TOUCH PRO ) Takže jsem potřeboval byzkoušet, zda funguje i s jinou ROM, jelikož chci taky flashnout, ale chci mít system česky.

    Ještě jednou díky !!

    (Kdyby něco nefungovalo, nebo byl nějaký problém, tak se s námi o to poděl)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    662

    Též jsem nainstaloval a zatím žádný problém.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    19

    ahoj, můžeš prosím pro lamu jako já popsat jak tam dostanu tu češtinu, musím nainstalovat oba soubory?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    662

    prvn nainstaluj ten menší a pak ten větší soubor
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    19

    bude třebo do inwritu vypisovat ten registrační kód? aby ho to po mě později nechtělo a nemusel jsem si koupit u sunnysoftu registraci
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    85

    No, tohle by mohl někdo zodpovědět,a le nemyslím si, jelikož aolikace je již registrovaná. Nejdřív jsem myslel, jestli nebude vázaná na ID zařízení, ale vypadá to, že pojede všude, aspoň doufám.. Kdyby nějaká změna, dejte vědět..
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    85

    Možná budu trochu uhýbat z tématu, ale vypadá to, že právě čeština je soubor: HT0EA5~1.002 v CABu. Lze jej nějakým programem editovat? PSPad mi to neumí otevřít.. Možná bych si něco přejmenoval nebo opravil nějaký chyby v překladu. Dík.

    EDIT: Respektive, jedná se o vlastně o CAB, tak zkusím rozbalit jej, co se pak bude dít. Kdyžtak tuhle odpověď znovu rozedituju a dám vědět.
    EDIT: Tak jsou v CAB archívu MUI soubuory, ale nevím, v čem je editovat. V TXT je to strašnej bordel.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    70

    koukám už to máš vyextrahované. zkoušel jsi resource hacker?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    85

    NO TO BUDE ONO!! Zaboha jsem si na název toho programu nemohl vzpomenout.. Už jsem skoro brečel Díky, zkusím.

    Čili funguje to. Dá se tam češtuna přepsat JAK CHCETE.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    54

    Cestina funguje celkem spolehlive. Jen pri nastaveni klavesnice na czech qwertz byla HW klavesnice porad qwerty i pri zatrhnute podpore HW klavesnice. Tak to asi bude na neco jinyho. Ale nelibi se mi ta sw sunnysoft klavesnice ma prilis maly tlacitka a ja netrvam na psani ceskych znaku byl bych radeji kdyby to slo prepnout zpet na puvodni sw klavesnici. Jen nemuzu najit kde. Neni nekdo kde to prepnout??
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    85

    Noa ono to nejde přepnout standardně? Takovou to malou šipečkou vedle SW klávesnice, když je na displeji?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    12

    Čeština je fajn, jen ta klavesnice ma odpocet 14dnu a ceka na registraci.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    54

    Aha jde to Ja myslel ze ta sipka znazornuje jen vysunuti klavesnice.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    163

    Soubor s češtinou již na e-disku není.
    Je to možné upnout jinam? Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 5 PrvníPrvní 12345 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC Touch Pro Raphael Windows 7 USB
    Od Gerchan v sekci Touch Pro
    Reakcí: 33
    Poslední příspěvek: 10-06-2010, 18:14
  2. Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 14-05-2009, 13:53
  3. Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 07-10-2008, 18:21
  4. Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 10-09-2008, 11:56
  5. Čeština pro Windows Mobile 5.0
    Od Prochaine_ce4you v sekci Windows Mobile a Windows CE
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 03-11-2005, 14:10