Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: C# pro PocketPC

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    814

    Zdá se, že se v poslední době roztrhnul pytel z různými vývojovými nástroji pro PocketPC popř. pouze se samotnými kompilátory. Do druhé kategorie patří i kompilátor Pocket C#, který se objevil teprve začátkem tohoto měsíce. Více informací najdete zde
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Citace Původně odesláno od eXEden
    Zdá se, že se v poslední době roztrhnul pytel z různými vývojovými nástroji pro PocketPC popř. pouze se samotnými kompilátory. Do druhé kategorie patří i kompilátor Pocket C#, který se objevil teprve začátkem tohoto měsíce. Více informací najdete zde
    Vypada to na dobry nastroj, skoda, ze chybi IDE. Uz jsem si kompilator stahl, nainstaloval a o zkusenostech pripadne poreferuju.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    21

    Snazim se v tomto prostredi programovat , ale narazil jsem na jeden problem:
    pro demonstarci pouziji tento usek zdrojoveho kodu:

    Kód:
    using System;
    public enum Barvy
    {
      cervana = 1,
      zelena = 2,
      modra = 3
    };
    
    class EntryPoint
    {
      public static void Main()
      {
       String[] pole = Barvy.GetNames( typeof(Barvy) ); // toto foum neumi zobrazit hranate zavorky ????
        Console.WriteLine("Vyctovy typ obsahuje {0} polozek",pole.Length);
        return;
      }
    }
    Tento mini programek se mi v pc prelozim bez problemu ale ve svem MDAII s vyuzitim vyse zmineneho prekladace ne.

    Takze se chci zeptat: je problem na me strane (deprve se c# ucim ),
    nebo je to chyba kompilatoru??????

    Dik za kazdou odpoved...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    21

    No tak uz jsem na to prisel
    Neni o chyba ani moje ani toho kompilatoru .NET CompatFramework proste metodu GetNames u objektu Enum nepodporuje (
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    21

    Nevíte jestli existuje ke stažení nějaký pdf nebo chm který by obsahoval popis tříd .Net Compact Frameworku ??????
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Videl jsem akorát tabulku tříd z .NET FW pro PC s označením tříd, které jsou obsaženy v .NET Compact FW.

    BTW Nevíte proč ale ten C# kompiler už nejde stáhnout? Server odpovídá, že přístup byl odmítnut...
    EDIT: Už jsem to našel. Hledejte na PocketGearu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    21

    Tak sem nasel tohle je to chm soubor obsahujici vsechny tridy a jejich cleny v
    .net compat framework.
    Neobsahuje ale popis techto objektu ani jejih clenu takze to chce stejne MSDN library


    Srovnani .net compat framework vs full .net
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    80

    Ahoj,
    muze mi nekdo poradit,jak pridat soubor do projektu v Pocket C# IDE?Popup menu s polozkou Add se mi zobrazi,ale to je vse.Nenasleduje zadna akce.

    Dik za radu
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    21

    No to IDE vubec nepouzivam, prislo mi nejaky divny - taky sem na to neprisel.
    Takze si vse kompiluju pres prikazovou radku. Napsal sem si na to batak
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    21

    Jeste bych dodal jako editor pouzivam totalcmd a kompiluju pres batak.

    Bohuzel jsem nasel jsem chybu ktera me docela stve - ale nevim zda je to bug v comapt frameworku nebo bug toho compileru.
    Jedna se o indexery ve strukture, pri jejich pouziti je program ukoncen bez jakekoliv chybove hlasky.....
    Jestli mi to muze nekdo vysvetlit taku buu vdecny..... )(myslim proc to blbne)
    v priloze zasilam zdrojovy kod ktery v pocket pc dela tyto chyby av pc funguje bez problemu!!!!
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    21

    Asi se bude jednat o chybu compileru kdyz jsem exe soubor kompilovany v pc prenesl do pocket pc tak to chodi.....
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    21

    Tak chyba je opravdu v prekladaci zrejme nedokaze prelozit ten indexer - po prohnani kodu dekompilerem mi z indexeru zobrazil toto:
    Kód:
     public int this[int index]
        {
            // Decompilation failed for this method
            get;
        }
    Takze chyba je bohuzel jasna (
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Upgrade PocketPC 2000 na PocketPC 2002 na iPAQu 3130
    Od Sumak v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 20-02-2005, 10:35
  2. DVD na PocketPC
    Od LeonardoCupranek v sekci Jaké si vybrat / koupit příslušenství?
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 13-03-2004, 15:26
  3. PocketPC 2000 vs PocketPC 2002
    Od hlp v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 18-02-2004, 12:01
  4. Je možné se vrátit z PocketPC 2003 (iPAQ 3970) zpět na PocketPC 2002?
    Od PaTER_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 12-10-2003, 20:42
  5. Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 30-06-2002, 10:56