a to mas legalni (s tim bych ti neporadil :sarcastic: )? Jestli ne tak to muzeme jedine poresit pres SZ myslim ze s warez tu neuspejesAle na netu je navodu dost
![]()
a to mas legalni (s tim bych ti neporadil :sarcastic: )? Jestli ne tak to muzeme jedine poresit pres SZ myslim ze s warez tu neuspejesAle na netu je navodu dost
![]()
legální nemám stáhnul sem to s czshare.cz je tam sice nejaky navod na instalaci ale nejak tomu nerozumim...da se kdyztak stahnou ta navigace z jineho serveru?
tak uz se mi ten totom 7 nainstaloval ale rikami to ze tam nejsou zadne mapy kdyz sem si nasel mapy evropy v cestine ale nevim kam je tam mam naistalovat aby mi to jelo...poradi mi nekdo dik
mapy se kopiruji do rootu primo do internal storage. Pote je nutna aktivace map, ta bude popsana urcite v tom navodu. Pripadne ti pomuze google. Nerad bych tu resil warez jsou tu na nej haklivy![]()
Zdravim, nekde jsem cetl o programku na Diamonda, kdy pri doteku stylusu na jakoukoli aplikaci zpusobi jemne zavibrovani. Nemohu ale uz tento clanek najit, nevite nekdo jak se tento sw jmenuje ?
prosim o smazani
dam svuj dotaz to tohoto tematu snad to nebude uplne mimo toto temaJak mam upravit registry abych mel na pravem soft. tlacitku misto volby kontaktu volbu nova sms ??? Diky
Dej si tam tohle, to je jeste lepsi Fabliv action screen