Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 5 PrvníPrvní 12345 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 67

Téma: HTC Touch Diamond - Software (kompatibilita software a postupy jak jej zprovoznit)

  1. #31
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    75

    Zkoušel jste někdo zprovoznit program GPSdash ??? Existuje totiž vynikajicí MapDownloader ale mě ten GPSdash nejde spustit...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Jestlize je aktualni rychlost spravne tak to znamena, ze data z prijimace GPS do programu (TT nebo iGo) jdou vcas a spravne, ale nestiha samotny program. Bud mate spusteno nejak moc procesu na pozadi a tim se spomaluje i navigace a nebo to proste HW nestiha. Je otazkou zda tento jev nenastav i u ostatnich a ti ho proste neignoruji.....
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Zdravim zkoušel jste někdo SRS WOW HD? Funguje mi jen v prehravaci napr Core player ale v zalozce prehravace v TF3D nefunguje.. pro ten funguje jen audio booster.. nevite jak pro nej zprovoznit i SRS WOW HD?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    0

    S2U2
    existuje někde český návod na tento prog?
    Nastavil jsem si ať se mi při zamknutém tel. objeví klávesy pro příjem a odmítnutí hovoru s2u2. Ony se objeví, ale nad ně vyskočí originál Diamondovské klávesy pro příjem a .... . Jde to nějak nastavit aby se zobrazily jen ty s2u2?
    A úplně jsem zapoměl kde se nastavuje pozadí (obrázek) touchflo. Poradí mi někdo?
    Díky moc
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    42

    Do S2U2 existuje čeština, tady je i s programem
    Kód:
    http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/39423/S2U2.zip_1.07MB.html
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    40

    pozadi do touchflo3d se nastavuje primo v settings -> wallpaper (jak mas ty zalozky kontakty,pocasi,hudba,fotky....)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    0

    Aha. Já měl tu záložku settings vypnutou (přes TF3D config) a pak můžu hledat jak urvaný. Dík moc, jdu to hledat.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    120

    zjistil jsem jednu nepříjemnou skutečnost při připojení Diamonda k notebooku.
    Notebook je připojen k IE přes vifinu v bytě. Po připojení k notebooku se aktivuje ActiveSync a
    následně se přeruší vifi připojení notebooku k routeru a pro obnovení připojení musím resetovat
    notebook i router.
    V případě, že je notebook připojen kabelem, nestane se nic a Diamond se připojuje k IE přes ntb
    bez problémů.
    Má někdo stejný problém? Nejde mi to na rozum.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    274

    Citace Původně odesláno od maxík69
    Zkoušel jste někdo zprovoznit program GPSdash ??? Existuje totiž vynikajicí MapDownloader ale mě ten GPSdash nejde spustit...
    zkousel taky me to nejde pri spusteni to hodi chybu.. patram po reseni
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    11

    Citace Původně odesláno od jaja01
    Citace Původně odesláno od stupid
    ...fungují mi všechny navigace (mám jich v tlf asi 8, poslední, ze které jsem nejvíce nadšeny je nový Navigon, fakt super!)
    koukal jsem na stranky navigonu a je tam verze 6 pro pda, s pokrytim cz 20% ... to uz maji novejsi verzi s lepsim pokrytim nebo jak mam rozumet tvemu nadseni ? dik
    Omlouvám se za pozdní reakci, nějaký čas jsem se tu neukázal.
    K dotazu: z Navigonu jsem byl nadšený pro jeho přehlednost, grafické zpracování a uživatelskou přívětivost. Na cestách jsem ho moc nezkoušel, tam kde jsem ho testoval, tam to bylo O.K. Nejsem prodejcem zmíněné navigace, nenapsal jsem: VŠICHNI SI KUPTE NAVIGON! Psal jsem jen svůj názor podložený subjektivními zkušenostmi. Kapišto?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    21

    Zdravim,
    nefunuguje mi na Diamondovi MoDaCo NoData nainstaluje se v pohode ale kdyz ho chci spustit hodi mi chybu, mam stahlej cerstve z modaco.com a uz opravdu nevim co s tim
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    262

    ted jsem nainstaloval betu skyfire (Skyfire_7081_PPC50), ale bohuzel nefunguje ok - po chvilce se zacne zobrazovat jen na pulce displaye, na druhe je puvodni prostredi, odkud jsem prohlizec pustil ... uz jste to nekdo zkousel ? jede vam to v pohode ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    Mám ten samej problém.Prý ještě není verze na VGA.Taky pořád hledám.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    262

    no podle toho, jak to vypada a podle popisu, ktery byl na strankach skyfire, kdyz jsem to stahoval, to vga je ... ale blbne to ... zjistil jsem, cim to je zpusobene - 'rozesere' se to ve chvili, kdy je vyvolana sw klavesnice ... do te doby, nez se poprve pouzije, je ten browser docela fain a vymakanej, tesim se, az bude odladena a funkcni verze ... do te doby je jedina moznost zadavat adresy, ktere nejsou v oblibenych/historii/uvodni strance, pres clipboard, ale to je ponekud zdlouhave :-D
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Nováček
    Registrace
    Dec 2012
    Příspěvků
    0

    zdar kuci pouzivate nekdo Web Video Downloader 0.0.0.10 koukani na videa jede bezvadne ale nemuzu nic stahnout proste mi to uklada nulove soubory pod spravnym nazvem...proste video se stahne ale obrazovka zustane na 100% a nedostanu se odtamtud nez Hide tlacitkem nebo vypnutim programu zkratka nevim jak ten download ukoncit mozna proto se mi neukladaji spravne soubory...autor programu me vesele ignoruje tak snad pochodim alespon tady jinak kdo programek nezna vrele doporucuji na koukani videi ze znamych video servru je supr...tak babo rad diky cus
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 5 PrvníPrvní 12345 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-07-2009, 20:34
  2. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 18-12-2008, 16:56
  3. HTC Touch Pro (Vario IV) - software
    Od jan.hronik v sekci Touch Pro
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-12-2008, 22:19
  4. HTC touch HD - Antivirový software
    Od Antony_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 03-12-2008, 22:10
  5. HTC Touch HD - kompatibilita aplikací
    Od milos797 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 16-10-2008, 21:31