Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 5 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 67

Téma: HTC Touch Diamond - Software (kompatibilita software a postupy jak jej zprovoznit)

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    11

    ... jen mě tak napadá: Star--Setting--Systém--Externí GPS--záložka Programy COM4, záložka Hardware- port (Žádné), přenosová rychlost 4800. Takhle to mám nastavené já a fungují mi všechny navigace (mám jich v tlf asi 8, poslední, ze které jsem nejvíce nadšeny je nový Navigon, fakt super!). ROMku mám původní, telefon kupovaný před měsícem, CZ.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    78

    Jasně COM4 ale já mam nastavenou rychlost na 9600 a fachá
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    11

    Jj Google Maps na Diamondovi funguje, hezky ukazuje, ale je to spíš na koukání, než na navigování. Člověk ale musí mít přístup k internetu (Wi-Fi, GPRS...). :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    postul_ce4you
    Guest

    Mám takovej zvláštní problém - včera jsem si nainstaloval SPH Phone Suite. A ráno jsem zjistil, že hodiny v telefonu jdou o cca 15 minut pozdě. Telefon jsem připojil k počítači, čas se sesynchronizoval a já šel do práce. Před chvíl i jsem zjistil, že jdou zase pozdě, zhruba o stejnou dobu. Naskýtá se otázka, jestli to může souviset s instalací SPH Phone Suite či je problém jinde. Napadá někoho, kde by ten problém mohl být?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    78

    No Google Maps bez datovejch služeb je k ničemu, páč si všechno tahá on-line.....GPRS bych nedoporučil, protože je extra pomalý - nutností je 3G-HSDPA či HSUPA A GPS funguje OK, teda já sem teď trochu experimentoval s novou ROM, takže se mi taky ňák nedaří rozchodit ale jinak OK
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    47

    Nainstaloval jsem IGO8 verze 8.0.0.41506 na MDA (HTC Diamond) zvuk tlačítek jde normálně, jenže po pár kliknutích se zvuk tlačítek a celého IGO vypne a nejde zapnout. Po vypnutí IGO je už potichu celé MDA (HTC Diamond) nevíte někdo co s tím? Vyzkoušeno na různých verzích ROM hned po flashnutí romky.

    Děkuji za odpověď.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    Odpověď si dostal tady. Proč se ptáš na několika místech?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    262

    Citace Původně odesláno od stupid
    ...fungují mi všechny navigace (mám jich v tlf asi 8, poslední, ze které jsem nejvíce nadšeny je nový Navigon, fakt super!)
    koukal jsem na stranky navigonu a je tam verze 6 pro pda, s pokrytim cz 20% ... to uz maji novejsi verzi s lepsim pokrytim nebo jak mam rozumet tvemu nadseni ? dik

    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    75

    Jaký používáte kalendář? Máte někdo tip na nějaký dobrý software s kalendářem - upomínky, poznámky apod... Ten defaultní je docela nepoužitelný, totálně nepřehledný....
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    0

    Mám verzi ROM 1.37.479.3 WWE a TomTom mi nejde, nenajde GPS (satelity).

    Je to špatné verze ROM? Nastavení si myslím, že mám v poho.

    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    16

    Chlapi, zdravím vás všechny.
    M ám zajímavou, ale velice nepříjemnou věc k diskusi a řešení. Vlastním už 1,5 roku HTC Tytn II a nyní i Diamond. U obou mám nainstalováno TT 7 a iGO8. U obou jsme instaloval dle návodů z fóra a absolutně ok a bez problémů.
    Jeden háček to ale má: TT7 v Tytn II jede jak psovi pastva, skáče při navigaci po cca 200m a to ještě pouze s malými mapami (EE nebo CaEE). iGO8 jede ok a krásně plynule naviguje, ale je také o cca 15m spožděná navigační šipka za reálnou polohou. Na fórech jsem nenašel kloudnou odpověď a řešení, snad jen na TT6 mi bylo řečeno, že je to na něj moc. Řešilo se i málo paměti, ale uvolnění také nepomohlo.

    No a u Diamonda jsem doufal a ejhle. TT7 je to samé jako u Tytn II, snad jen ne 200m, ale 100m. No a iGO8 se projevil tak špatně, že naviguje sice krásně plynule, ale o cca 50m pozadu.

    Takže celkové zhoršení a prakticky nemožnost rozumě tyto dvě navigace v Diamondu používat.

    Prosím o rady, zkušenosti, prostě pomoc, jelikož jsem již v koncích a nevím jak dál.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Jak se to zpozdeni polohy projevuje? Kdyz zastavis tak navigece jeste "jede" tech zpozdenych cca 200m? Jakou ti zobrazuje okamzitou rychlost? Je spravna? Co se stane kdyz nahle zmenis rychlost reaguje navigace rychle?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    16

    Když spomalím spomalí i navigace. V křižovatkách, zatáčkách, ..... dohání nepřesnosti skokem (tzn. jsem v křižovatce, šipka je teprve před ní. Zahnu a šipka po chvíly skočí do zatáčky). Rychlost zobrazuje správně (řeklbych), porovnáno s jinými navigacemi +-. Co se týče rychlosti reakce, tak bych řekl, že reaguje pomalu, se spožděním a setrvačností (stalo se mi i, že jsem uhl nacestě doprava - dle plánované trasy - a šipka si to mašírovala ještě chvíli rovně, pak se zavrtěla mapa a hupla na správnou polohu.

    Když to shrnu celkově, tak iGO8 se chová tak, jakoby mělo mapy posunuté vůči realitě kus dopředu. TT7 se chová tak, jakoby zjišťoval aktuální polohu po 4-5sec. a po této aktualizaci teprve překreslil. Když jsem měl na TytnuII TT6, tak byl přesný jak švícarské hodinky (ten navigoval snad na 1m). Proto jsem z tohoto stavu sklamaný, jelikož jsem zvyklý z GO 720, GO920, TT6 na absolutní přesnost. TT6 jsem měl pak i v TytnII a taky super. IGO8 v TytnII OK, TT7 katastrofa. V Diamondu TT7 katastrofa, iGO8 je na hranici použitelnosti. Mít 3 rychlé zatáčky ve městě za sebou, tak jsem v pr....

    Moc díky všem, kteří jsou a budou ochotni mi poradit a pomoci.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    120

    to guffy:
    už jsem na diamondovi zkusil asi 6 ROMek a na všech jel TT7 i IGO8 naprosto vpořádku.
    pochopitelně u původní originální od HTC byl běh trochu pomalejší, ale rozhodně to necukalo.
    Teď mám ROM SwiftBL Diamond v7.0 Full a na ní vše jede velmi svižně.
    U IGO8 mám stejnou zkušenost s tím posunem asi 30 až 50m, což mi dost vadí, takže používám TT7.
    Pro rychlejší odezvu GPS je dobré občas pustit QuickGPS.
    V TT7 je třeba nastavit "Jiný NMEA GPS přijímač" na COM4.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    16

    Mockrát děkuji za další radu. Zkoušel jsem na TT7 vše možné i to co píšeš a neprojevilo se to ani o kousek k lepšímu. Bez ohledu na spoždění u iGO8 jede aspoň velmi plynule, ale TT7 opravdu skáče. Prostě šipka nejede plynule, ale skáče po desítkách metrů a je značně spožděná. Už jsem dávno za zatáčkou a ona tam teprve jede. Kdesi jsem četl, že na to má vliv množství POI. Já používám POI, hlavně radary, ale nemám jich přehršle a nemám kromě radarů nic zaplého. Zkoušel jsem to i bez POI a bylo to o něco lepší, ale minimum. Starý TT6 bylnarvaný POI a všechny spuštěny a šlapal jak po másle.( ( ( (
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 5 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-07-2009, 21:34
  2. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 18-12-2008, 17:56
  3. HTC Touch Pro (Vario IV) - software
    Od jan.hronik v sekci Touch Pro
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-12-2008, 23:19
  4. HTC touch HD - Antivirový software
    Od Antony_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 03-12-2008, 23:10
  5. HTC Touch HD - kompatibilita aplikací
    Od milos797 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 16-10-2008, 22:31