Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 6 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 86

Téma: HTC Touch Diamond - Zkušenosti, obecná diskuze (co se nám líbí a co ne)

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    Založení nového vlákna

    Toto vlákno bylo založeno z důvodu naprosté nepřehlednosti původního vlákna o HTC Touch Diamond. To bylo uzamčeno a v další obecné diskuzi pokračujte zde.

    Vaše případné technické dotazy se pokuste najít na HTC Touch Diamond Wiki.
    Pokud na svůj dotaz nenajdete odpověď směrujte jej do nově založených vláken:

    HTC Touch Diamond - Zkušenosti, obecná diskuze (co se nám líbí a co ne)
    HTC Touch Diamond - Příslušenství (obaly, baterie, dokovací stanice, fólie) - zkušenosti a rady
    HTC Touch Diamond - Software (kompatibilita software a postupy jak jej zprovoznit)
    HTC Touch Diamond - ROM, Flash a Tweak (nové ROMky a jejich zprovoznění, úpravy registrů...)

    Dodržujte zde prosím pravidla pro diskutující. Snažte se každý svůj příspěvek v prvním řádku popsat pro lepší orientaci (viz. tento příspěvek). Necitujte předchozí příspěvek pokud na něj reagujete.
    Pamatujte na slušnost. Tak jak vy k jiným, tak oni k Vám. Žádný učený nespadl z nebe, ale ptát se na základní věci, které se netýkají jen HTC Touch Diamond, ale Windows Mobile Professional obecně je zbytečné. Nejdříve prosím hledejte a až pak se ptejte. Děkuji.


    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    16

    Nezkoušel jste někdo v Diamondu Direct push? Já měl baterku za 1/2 dne v háji, takže to asi pro Diamonda nebude to pravé ořechové Jinak pokud to chcete někdo vyzkoušet a nemáte e-mail na Exchange serveru, můžete zkusit zajímavou službu (7 dní trial, pak 20 liber na 3 roky). Na stránkách je i názorné video jak co nastavit a nainstalovat. Funguje, vyzkoušeno - maily chodí do telefonu během několika vteřin.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2002
    Příspěvků
    130

    Zdravim,
    nemuzu nastartovat diamonda, mel jsem ho na nabijecce, hral jsem na nem a pak najednou kaput, zhasl. Kdyz ho startuju tlacitkem, tak jen pipne a rozsviti se obrazovka jako pri SW resetu, ale za cca 2-3 sec zhasne a to same porad dokola. HW reset (hlasitost dolu, stred joystiku a SW reset) vubec nic neudela. Kdyz ho dam nabijet tak svetlo okolo joysticku zacne normalne 'rotovat' jako pri nabijeni.

    EDIT: po cca 20min nabijeni se rozbehl normalne, tudiz byl asi problem v tom, ze zral vic energie nez davala nabijecka (original). A ja tomu jeste pomohl tim startovanim.
    Nelze smazat tak jsem sem dopsal jen poznamku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    24

    Jak vam telefon zvlada hudbu? Nahral jsem si do telefonu hudbu (asi 2GB do vnitrni pameti\content\Music) TF3D my hudbu naslo, ale nejak asi nepobralo tech xx pisnicek a od te doby neprehraju ani jednu pisnicku. Mate nekdo stejny problem? Chci novou rom (orig. je za trest), ale kvuli zaruce nemohu flashovat, nemel bych se jak vratit (dumpovat romku jsem jeste nikdy nedelal).
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    357

    Zdravím, mám docela problémy s pamětí "úložiště". Mám všechny programy nainstalované v internal storage. V paměti mám jen navigaci (mapy na internal storage, takže mám tam jen samotný program, cca 12mb), ale problém je ten, že mám volné pouze 2.5MB a vůbec naprosto netuším, co může zabírat tolik moc - použitá 81mb. V diamondovi mám jinak pár emailů (cca 50) - přílohy na kartě. SMS cca 20. Jinak prostě naprosto netuším co mohlo sebrat tolik paměti. Furt mi to píše kritický nedostatek paměti. Co se do té vnitřní paměti vše ukládá?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    98

    No toto by som aj ja celkom rad vedel..ja mam volne tak 8MB..a to vsetko instalujem do INTERNAL STORAGE..ako chapem ze niektore programi sa musia dat aj do pamate alebo sa daju..ako Diamond Tweake atd..ale aby som mal volne 8MB je dost uz..

    No tak skusal som kuknut jednotlive priecinky kolko maju a taky WINDOWS ma 230,2MB :O a to tam nemam nic take velke..
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Cau, zkuste v TotalCommanderu na jednotlivych adresarich stisknout mezernik. Vypocte vam kolik adresar zabira mista....Tak zjistite zrouta....
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    73

    Mam taky maly detail... Preco mi odoslane SMS uklada aj do priecinka dorucenych SMS ? Da sa to nejako zrusit ?

    Dikes.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    33

    Zdravím všechny!

    V brzké době si chci pořídit Touch Diamond, bude to mé první WM zařízení. Mám dotaz pro ty, kteří mají Diamonda v CZ a používají InterWrite Recognizer od Sunnysoftu. Zajímalo by mě celkové použití, kvalita rozpoznávání písma, zadávání diakritiky, zda existuje nějaká tabulka znaků atd. Případně pokud někdo může porovnat s rozpoznáváním písma na UIQ 3 (mám SE P1i).

    Předem díky!
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    98

    to Marcel00
    Lebo ono uklada SMS ako konverzaciu..ale je program ktory toto zrusi a odoslane sms budu v odoslanych a prijate v prijatych sms..ako na klasickom telefone.. aspon sa mi tak zda

    EDIT
    Zbytečná citace smazána. admin
    Pravidlo 1-9 - Citujte s rozumem!

    Tak som nasiel program ClearTemp..premaze TEMPy a registre a z 5MB mam 22 MB volneho miesta :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    0

    to zuzkys a volné místo,
    možná to je naprosto známá věc, ale taky jsem se s tím potýkal a zjistil, že stačí v opeře vymazat cash ccokies a historii + historii v youtube
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    Jak je to u diamonda s češtinou?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    29

    Jsem majitelem Diamonda předtím jsem vlastnil Cruise. Mám několik dotazů k Diamondovi:

    1) na obrazovce Home v TouchFLO 3D se ve spodním řádku zobrazí jen jeden záznam z kalendáře, i když mám na stejnou hodinu nebo den úkoly dva - neexistuje nějaká možnost na to, aby bylo znázorněno více úkolů, jako na Cruiseru?

    2) na Cruiseru se mi podařilo v opeře přehrávat videa např. ze stream.cz - rád bych věděl, aby mi to fungovalo, jak nastavit Diamonda nebo jakou aplikaci doinstalovat?
    (už si nemůžu vzpomenout jak jsem to udělal)

    3) existuje nějaká verze programu opera mini 4.x na rozlišení 640x480?

    4) existuje již upravená Full QWERTY jen pro CZ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    357

    majki77: Díky za radu, už jsem si tam hodila fastclean up, který maže tadyty všechny možné blbiny a jsem zase na 25mb, takže super. Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    98

    Zdravim mam taky problem, mozno iba banalita ale stve ma to..v Diamondovi si otvorim WORD dokument ked ho tam skopirujem alebo prenesem..ale ked chcem otvorit novu zlozku priamo v Diamondovi tak mi vypise chybu "An error occourred. The document could not be opened" Nepise ani aka to je chyba..neviete poradit co s tym okrem HR

    Dakujem..
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 6 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Garmin-Asus nüvifone M10 - obecná diskuze, tipy a zkušenosti...
    Od pitka v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 1823
    Poslední příspěvek: 04-10-2013, 10:05
  2. Asus E600 - obecná diskuze, tipy a zkušenosti...
    Od pitka v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-03-2011, 22:28
  3. Reakcí: 56
    Poslední příspěvek: 20-06-2010, 16:55
  4. ASUS Garmin M20 - obecná diskuze, tipy a zkušenosti...
    Od pitka v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 12-12-2009, 12:10
  5. Reakcí: 41
    Poslední příspěvek: 07-12-2009, 22:08