Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 5 z 6 PrvníPrvní ... 3456 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 61 až 75 z 86

Téma: HTC Touch Diamond - Zkušenosti, obecná diskuze (co se nám líbí a co ne)

  1. #61
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    23

    To: kwaso12
    V TouchFLO3D Config - Apearance - Date format - MMM d, yyyy dddd - Save a pak následně soft reset. A už by to mělo frčet
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #62
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    98

    Jasne diky funguje..je to zmenenee..
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #63
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od osch
    Tak jsem to zkoušel dle toho návodu,ale zasek jsem se na té stránce kde se vybírá kód pro jednotlivá města.Našel jsem tam pod českou republikou jen základní města,ktere jsou v TouchFlo už nabízeny.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #64
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    obr. 1. - do levého horního vyhledávacího okna vepíšeš jakékoliv město. OK
    obr. 2. - roluješ po stránce dolů. Najdeš a) výběr stejně se jmenujících měst, nebo b) jen to jedno hledané. klikneš na něj.
    obr. 3. - na konci adresy v adresním řádku najdeš potřebný kód
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #65
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    140

    Ahoj, jen bych se chtěl zeptat, jak je na tom Diamond s rychlostí preview u fotografování. Někde jsem četl že hrozně, oproti jiným PDA, tedy hlavně v temných místech, či za osvětlení žárovkou.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #66
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    255

    Nahral jsem do Diamonda video ktere jsem poridil nokii N93i, video je ve VGA a ma 30sn/s v mp4 a diamond ho neni schponej plynule prehrat Nevite v cem by mohl byt zakopanej pes, nokia je na tom hw o dost hur a presto to na ni jelo plynule. Zkousel jsem jak wmp tak coreplayer a ani jeden programek si s tim neporadil U coreplayeru je jen rozdil v tom ze se mi snimek zmeni po 30s, zvuk jde trhane.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #67
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    25

    blackman_82: No, sem tam si pustim nejaky film, ktery je urcite ve vyssim rozliseni a kvalite nez jsi natocil tou nokii, ale jedna se o formaty avi a mpeg s mp4 jsem jeste nemel tu cest...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #68
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    255

    jako me prave taky prekvapilo ze mi bez problemu prehral divx v puvodnim rozliseni a tohle z telefonu mi neni schopnej plynule prehrat
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #69
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    142

    Ahoj,

    chtěl bych se zeptat majitelů diamonda... jak je to "slavné" s dostupnou pamětí ram... velmi často poslouchám mp3 a současně píši sms... /na svém TyTNovi/ a hodně mě štve, že cele psaní je díky audio managaru hodně zpomalené... proto se ptám, jaká je situace u Diamonda... /popř. muzika + GPS/... prostě, jak se mu daří
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #70
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    205

    Muzika + SMS na Diamondovi půjde rozhodně rychleji než na TyTN nebo Kaiser... Vlastně... jde. Je tu znát pokrok.
    Ale... Obecně... Diamond a SMS... :-/ Na tom malém displeji se dá sotva psát... S Resco Keyboard to už docela jde... Ale stejně to není zrovna super. Chtělo by to klávesnici | větší displej.

    Jinak... Myslím, že výkonnostními problémy telefon rozhodně netrpí.

    Muzika + GPS? To snad ani nejde dohromady, ne? Muziku si pouštím z autorádia... Na to Diamond opravdu není stavěný. Nikdy by mě ani nenapadlo to zkoušet. Ale už tak má Diamond slabší repráček...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #71
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    142

    já to myslel spíše jako náročnost aplikací... jestli tyto dvě aplikace jdou vůbec spustit bez hlášky, že je málo paměti...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #72
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    255

    jak vymazu komplet udalosti z kalendare. Nejak se mi divne synch. a pottebuju ho vymazat a opet zesynch. s outlookem.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #73
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    22

    SK Tools umi vymazat vsechny kontakty i udalosti z kalendare.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #74
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    12

    Zdravím.Co mám udělat, aby mi pořád nepadala OPERA.Aktualizoval jsem jí na 9.5/2392 a ta mi to dělá taky.Při deseti pokusech mi šestkrát spadne, nebo se kousne.Fakt mě to už sejří ! Pomůže přeinstalace ROM? Moc se mi do toho nechce pouštět.Niní mám verzi 1.93.405.1 WWE.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #75
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    53

    Ta Opera ti pada i po hard resetu?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 5 z 6 PrvníPrvní ... 3456 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Garmin-Asus nüvifone M10 - obecná diskuze, tipy a zkušenosti...
    Od pitka v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 1823
    Poslední příspěvek: 04-10-2013, 10:05
  2. Asus E600 - obecná diskuze, tipy a zkušenosti...
    Od pitka v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-03-2011, 22:28
  3. Reakcí: 56
    Poslední příspěvek: 20-06-2010, 16:55
  4. ASUS Garmin M20 - obecná diskuze, tipy a zkušenosti...
    Od pitka v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 12-12-2009, 12:10
  5. Reakcí: 41
    Poslední příspěvek: 07-12-2009, 22:08