Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 6 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 86

Téma: HTC Touch Diamond - Zkušenosti, obecná diskuze (co se nám líbí a co ne)

  1. #31
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    40

    mel bych dotaz...existuje neco jako ekvalizer pro prehravac mp3? nikde jsem ho v systemu nenasel...u drivejsiho touch dualu byl a u diamondu ho nemuzu najit...diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    Citace Původně odesláno od tommom
    ... ale během hovoru měnit hlasitost, nebo přepínat na hlasitej atd...kdo by se s tim furt sr.l a zapínal a vypínal displej
    Pokud máš vyplej displej během hovoru a potřebuješ ho zapnout, stačí stisknout kolečko uprostřed.

    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    78

    Citace Původně odesláno od r.mrazik
    mel bych dotaz...existuje neco jako ekvalizer pro prehravac mp3? nikde jsem ho v systemu nenasel...u drivejsiho touch dualu byl a u diamondu ho nemuzu najit...diky
    Audiobooster (možnosti u TF3D playeru)

    Jinak můžeš zkusit SRS WOW HD ovšem přesto, že sem to rozchodil, tak zvuk mě fak lepší nepřišel...:sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    78

    Citace Původně odesláno od osch
    Citace Původně odesláno od tommom
    ... ale během hovoru měnit hlasitost, nebo přepínat na hlasitej atd...kdo by se s tim furt sr.l a zapínal a vypínal displej
    Pokud máš vyplej displej během hovoru a potřebuješ ho zapnout, stačí stisknout kolečko uprostřed.
    Jasný já vim, ale nechce se mi to vůbec dávat od ucha Ale pravda občas takle po hovoru zjistim, že sem otevřel uchem kalendář a excell atd.. takže asi brzo vše vrátim do normálu))

    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    Přesně. Jako nejdůležitější u vypínání displeje beru to, že uchem nespustím hromadu softwaru.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    78

    Souhlas

    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    40

    Citace Původně odesláno od tommom
    Citace Původně odesláno od r.mrazik
    mel bych dotaz...existuje neco jako ekvalizer pro prehravac mp3? nikde jsem ho v systemu nenasel...u drivejsiho touch dualu byl a u diamondu ho nemuzu najit...diky
    Audiobooster (možnosti u TF3D playeru)

    Jinak můžeš zkusit SRS WOW HD ovšem přesto, že sem to rozchodil, tak zvuk mě fak lepší nepřišel...:sarcastic:
    diky...nasel jsem...jmenuje se to zesileni zvuku !!! a funguje to jen se sluchatkama....nechapu jak to mohl tak nekdo nazvat...kazdopadne diky
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    275

    Podařilo se někomu přidat obrázek alba do složky MUSIC v TF3D? Mám MP3 včetně foto obalu, ale nemůžu k těm dvoum defaultním nic přidat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    78

    Album art u mp3 odebíráš nebo přidáváš jednoduchou editací mp3 tag - album art (jako "front cover")
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    275

    Vyřeši jsem to tak, že obrázek alba jsem přejmenoval na FOLDER. Potom jsem vypnul TF3D a průzkumníkem smazal už vytvořenou indexaci. Pak jsem zas TF3D zapnul a nátáhnul se mi seznam skladeb i s obrázkem alba.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    Tak to zkouším pořád do kola.Přenesu fotku nebo video do přístroje a z přístroje zpátky do PC a všechno ukazuje soubor nelze otevřít (formát je stejný).Zkoušel jsem i různé kabely,ale je to pořád stejný.
    Přes ActiveSync je to v pořádku.Rozumíte tomu někdo?

    Ještě by mne zajímalo,jstli se dají v TouchFlo změnit hodiny za analog.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    13

    To s tim prenasenim mi dela taky, ale jen na stolnim pc, na NB ne. Na NB mam usb2.0 a na stolnim 1.0 jestli to neni tim...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    47

    Nainstaloval jsem IGO8 verze 8.0.0.41506 na MDA (HTC Diamond) zvuk tlačítek jde normálně, jenže po pár kliknutích se zvuk tlačítek a celého IGO vypne a nejde zapnout. Po vypnutí IGO je už potichu celé MDA (HTC Diamond) nevíte někdo co s tím? Vyzkoušeno na různých verzích ROM hned po flashnutí romky.

    Děkuji za odpověď.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od octavius
    To s tim prenasenim mi dela taky, ale jen na stolnim pc, na NB ne. Na NB mam usb2.0 a na stolnim 1.0 jestli to neni tim...

    Tak to je možná tím,protože když posílám do čehokoli data přez USB,tak se mi oběví hláška něco jako:kdybych použil USB 2,tak by byl přenos rychlejší.Přitom moje deska USB 2 podporuje.To už taky delší dobu řešim a nemůžu na to přijít.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    15

    Ja som nainstaloval iGO8 ... ked ju spustim tak mi po cely cas znie take cvakanie ako ked sa dotknete obrazovky ... robi to aj Vam ?

    iPhone a jeho slabe miesta
    Nebudem spochybnovat, ze iPhone je velmi vydareny telefon, ktoreho inovativnost spociva hlavne v jeho uzivatelskom rozhrani. V ziadnom pripade vsak nie je dokonaly a ma mnozstvo nedostatkov. Ak ho porovnavate s Windows Mobile telefonmi a uvazujete o jeho nakupe zvazte ci Vam niektore aj naozaj zakladne veci nebudu chybat alebo vadit.

    Hardver :
    nema klavesnicu , bateria sa neda vymenit (iba v servise) , ma proprietarny konektor (standardom je miniUSB) , nema slot na rozsirovanie uloznej kapacity , nema radio ,
    nema TV-out , nema prednu kameru pre video hovory , Operacny system nevie kopirovat a vkladat (Copy/Paste) , nema slovensku lokalizaciu , nema slovensku T9 a anglicka T9 sa neda vypnut , neda sa pouzit ako USB kluc , neda sa pouzit ako modem pre PC/Notebook , nevie hlasove poznamky , Bluetooth sa da pouzit iba s Hands free a iba mono , nevie kryptovat

    Telefon :
    nema profily

    Kontakty :
    kontakt sa neda poslat cez SMS , kontakt sa neda poslat cez Bluetooth , nevie zoradit kontakty podla firmy , nevie zobrazit historiu hovorov k jednemu kontaktu , neda sa pridat textova poznamka ku kontaktu , nevie rychle prepinanie v kontaktoch medzi telefonnymi cislami (M, W, H) ,

    SMS/MMS :
    nevie posielat ani prijimat MMS , nepozna potvrdenie o doruceni SMS , zmazanim jednej SMS sa vymazu vsetky SMS z rovnakeho cisla , nevie preposlat SMS , neda sa vymazat viac/vsetky SMS naraz , nevie prehladavat SMS

    Email :
    nevie prehladavat emaily , nevie zoradit emaily inac ako podla datumu , nevie pridat prilohu do emailu (okrem fotiek) , nepozna vlajocky na dalsie vybavenie (Follow up) ,
    nevie zobrazit ikonky k emailovym spravam (mail, pozvanka, ...) , neda sa vymazat viac/vsetky emaily naraz

    Kalendar:
    nevie poslat pozvanku na stretnutie , nevie pridat poznamku/text do odovede na pozvanku , nevie preposlat pozvanku na stretnutie , nevie zobrazit status pozvanych na stretnutie (prijal/odmientol) , nevie nastavovat Out of Office

    Internetovy prehliadac :
    neda sa poslat linka prezeranej stranky , nepodporuje Flash , nevie nastavit domacu stranku ,

    Kamera :
    neda sa na nej nic nastavit , nevie nahravat video , nizke rozslisenie iba 2MPx , nema blesk

    GPS :
    GPS sa da pouzit iba s Google maps, co je v zahranici kvoli cene dat nepouzitelne , neexistuje ziaden navigacny softver

    Specificke pre Exchange
    nedaju sa synchronizovat ulohy (Tasks) , neda sa nastavit rozdielne synchronizvanie pocas a mimo pracovnych hodin , nevie IRM emaily , nevie prehladavat maily na serveri , nevie doplnit emailovu adresu z Global Contacts List do emailu , nevie Sharepoint a UNC File Access z hyperlinky , iPhone sa neda vymazat na dialku (napriklad v pripade straty)

    Office :
    nema Office Mobile , nevie editovat Office dokumenty , nevie synchronizovat a pouzivat OneNote , nevie ulozit Office dokumenty


    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 6 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Garmin-Asus nüvifone M10 - obecná diskuze, tipy a zkušenosti...
    Od pitka v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 1823
    Poslední příspěvek: 04-10-2013, 10:05
  2. Asus E600 - obecná diskuze, tipy a zkušenosti...
    Od pitka v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-03-2011, 22:28
  3. Reakcí: 56
    Poslední příspěvek: 20-06-2010, 16:55
  4. ASUS Garmin M20 - obecná diskuze, tipy a zkušenosti...
    Od pitka v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 12-12-2009, 12:10
  5. Reakcí: 41
    Poslední příspěvek: 07-12-2009, 22:08