Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 6 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 86

Téma: HTC Touch Diamond - Zkušenosti, obecná diskuze (co se nám líbí a co ne)

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    Mam problém s hlasitostí hovorů.Tlačítko na boku reaguje,ale když to dám na max. tak je to pořád docela potichu.Když dám ucho k tomu repro co je nahoře,tak je to z něj slyšet o neco hlasitějš.Mate někdo stejnej problém,nebo je to normální?
    Díky za radu.

    Potřeboval bych jen vědět,jestli je to normální,nebo ho mám reklamovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17

    KTM KTM je offline
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    3

    Musim říct že ta hlasitost hovoru je hodně mizerná mám to nadoraz a skoro to nejde slišet netušíte někdo co stím(
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    Citace Původně odesláno od Vitezslav2
    Mam problém s hlasitostí hovorů.Tlačítko na boku reaguje,ale když to dám na max. tak je to pořád docela potichu.Když dám ucho k tomu repro co je nahoře,tak je to z něj slyšet o neco hlasitějš.Mate někdo stejnej problém,nebo je to normální?
    Díky za radu.

    Potřeboval bych jen vědět,jestli je to normální,nebo ho mám reklamovat.
    Opravdu máš potřebu duplikovat dotazy a neustále zakládat zbytečná témata? Opravdu si rozmysli, jak se tu chováš a přečti si Pravidla pro diskutující!!! :
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    17

    Ahoj.

    Mohu položit takový komplexní dotaz?

    Dostanu se asi k nejakym penezum, tak premyslim, co si koupit.

    Jedna z moznosti je mobil. A tak jsem si vytypoval par adeptu.

    Jeden z tech velmi slibnych je Diamond. Hw klavesnici nepotrebuju a oproti Samsungu i900 je o dost levnejsi.

    Ale furt me strasi ty chyby co ma (mel?) Proto (ta diskuse je fakt moc velka. :-( ) ... bych se chtel zeptat:

    Je v novych romkach vyresen bug s prichozimi sms?
    Jak funguje ten budik?
    Nestava se nekomu jako u Asusu, ze telefon je v poho, ale nakej chudak se vam chce dovolat a smeruje ho to do schranky?
    Jak casgto je nutnej restart a reset?
    Dase na nem psat? Z youtube mi prisel dost linej.
    Vyresili nejak to s tema problemama co zpusobuje dotykac pri prichozim hovoru?

    ...a nakonec: Kdyz ho koupim ted jako novej z netu, bude tam uz naka romka bez techhle problemu, nebo se aktualizaci nevyhnu?

    Díky moc za případnou odpověď. :-)

    Jo a PS: Kolik kb tak informativne sezere to sosani dat o pocasi, nevi nekdo? :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Zdravim diamonda mam mesic a baterka mi nevydrzi skoro ani den.. nevite cim snizit spotrebu a zda se da koupit silnejsi baterie?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    662

    Vypnout automaticke podsviceni.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    Mám problém s přenosem dat do Diamonda v režimu ,,Disk".Přenesená data jsou poškozená (fotky nejdou otevřít,soubory přečíst,archyvy rozbalit atd.)V režimu Active Sync je to v pořádku,ale zas to dlouho trvá.Máte někdo podobnou zkušenost?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Marian Veselý
    Vypnout automaticke podsviceni.

    Automatické podsvícení je snad od toho aby energii ušetřilo a ne naopak?Teda pokud nepočítám,že někdo bude Diamonda provozovat úplně bez podsvícení,to by byla úspora...
    Nebo se pletu?Proč je aut.podsvícení lepší vypnout?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    40

    protoze automatika dava hodne casto podsvetleni na maximum,takze vlastne neni zadne usetreni,kdyz by ti stacilo podsvetleni mensi...proste to sviti moc casto na plny koule,takze je lepsi si to korigovat sam
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    0

    To je jistě pravda,jenže funguje to i naopak,když je okolního světla málo,tak ti to baterku šetří,ubere displej na minimum.Počítám,že normální uživatel to bude mít bez automatiky nastavené pořád cca na střed.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    78

    Dle mý zkušenosti automatický podsvícení určitě šetří...teda jestli někdo má nastaveno na minimum standardně tak asi ne, ale já osobně mam na pevno nastaveno o jednu čárku míň než max, takže mě by ušetřilo
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    11

    No je fakt, že baterka je slabší, ale vzhledem k tomu, co všechno musí živit - velký barevný display, občas Wi-Fi, sem tam BT, hovory, SMS, MMS, foťák... Používám každý den vše vyjmenované (i navigaci - cca 10 minut denně), pár fotek, hovory denně kolem 15 minut, Wi-Fi internet cca 20 minut denně. K tomu hry - 15 minut/den? Zapnuté TF3D, automatické podsvícení. S tímhle vydržím dva dny, takže jsem docela spokojený. Jasně, že by se mi líbilo mít baterku 7 dní v kuse na jedno nabití, ale buďte trochu realističtí! Co mi ale fakt vadí je ta hlasitost. Ubohost. A docela nekvalitní sluchátka
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    78

    Ty jo za dva dny výdrže bych byl velice spokojen - nabíjim každou noc..a dokonce se mi už stalo, že kolem pátý odpol mi Diamond umřel...ale používám ho pracovně, takže docela dost hovorů a to žere fak nejvíc...no už sem se poučil a gdyž sem v kanclu tak to mam připíchlý ke compu na activesync
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    11

    No nerad bych byl za nějakýho kinga, ale myslím, že právě při hovorech to má tenhle telefon dost dobře vymyšlený (stejně jako iPhone - tam se tím ale ta jablečná firma s touhle funkcí přehnaně chlubí) - při hovorech čidlo pozná, že máte tlf na uchu a vypne displej. To je, domnívám se, velice užitečné. Představte si dvacetiminutový hovor se zapnutým displejem! To by člověk s Diamondem hledal zásuvku každých 5 hodin
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    78

    He he přiznám se, že tohle byla jedna z prvních věcí, kterou sem v registrech vypnul Pravda, měloby a určitě to i šetří baterku, ale během hovoru měnit hlasitost, nebo přepínat na hlasitej atd...kdo by se s tim furt sr.l a zapínal a vypínal displej
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 6 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Garmin-Asus nüvifone M10 - obecná diskuze, tipy a zkušenosti...
    Od pitka v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 1823
    Poslední příspěvek: 04-10-2013, 10:05
  2. Asus E600 - obecná diskuze, tipy a zkušenosti...
    Od pitka v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-03-2011, 22:28
  3. Reakcí: 56
    Poslední příspěvek: 20-06-2010, 16:55
  4. ASUS Garmin M20 - obecná diskuze, tipy a zkušenosti...
    Od pitka v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 12-12-2009, 12:10
  5. Reakcí: 41
    Poslední příspěvek: 07-12-2009, 22:08