Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 12 12311 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 175

Téma: HTC Touch Pro (Vario IV) - GPS - zkušenosti a problémy...

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    134

    [h]Uživateli HTC Touch Pro, rozcestník pro Tvou lepší orientaci[/h]

    Pokud nechceš narazit na neochotu a zlobu, tak prosím dvakrát měř a jednou řež, což pro ty nechápavější znamená NEJDŘÍVE HLEDAT, PAK SE PTÁT!

    HTC Touch PRO sub-kategorie



    Diskuze o obecných zkušnostech, tipech a tricích - HTC Raphael (Touch Pro, T-Mo MDA Vario IV) - tipy, triky, zkušenosti a problémy...
    Diskuze k novým ROM, flashování apod. - HTC Raphael (Touch Pro, T-Mobile MDA Vario IV) - nové ROM
    FLASH NOVÉ ROM - HTC Raphael (Touch Pro, MDA Vario IV) - flash ROM - samostatný návod
    Diskuze ke GPS a jejím problémům / použití[/b] - HTC Touch Prol (MDA Vario IV, Raphael) - GPS - zkušenosti a problémy...
    Řešení nízké hlasitosti[/b] - HTC Touch Pro (MDA Vario IV, Raphael) - Nízká hlasitost / zvuk
    Diskuze k lokalizaci HW klávesnice / použití[/b] - HTC Touch Pro (MDA Vario IV, Raphael) - česká hw klávesnice
    Český návod pro HTC Raphael[/b] je v sekci Podpora, konkrétně v článku České dokumenty k jednotlivým zařízením
    XDA-Developers - seznam WM6.1 ROM pro HTC Raphael[/B] - HTC_Raphael_WM6.1_ROMs
    __________________________________________________ __________________________________________________ ___________

    Čaute,
    nakoľko technická stránka tohoto fóra neumožňuje hladať v príspevkoch, tak som založil novú tému ktorá sa bude venovať problematike navigácie a navigačných programov.

    Osobne by ma zaujímalo, ktorý navigátor pouzivate (TomTom7 alebo iGO8) a aké máte skusenosti s plynolosťou navigácie, ale aj s prepracovaním a podrobnosťou máp.


    Majte sa,
    Matrix44
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    109

    Ahoj,
    pokial viem QuickGPS je sucastou romky, takze ju netreba zhanat!
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    187

    nemáš ji v Start-Programy-QuickGPS?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    134

    dik, to som si nevsimol. Mam ho este necely den, a zatial som venoval svoj cas vytacaniu sa s "uzasnej" hlasitosti v sluchatku, kde skoro nic nepocujem (

    Z M A Z A T
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    99

    Zatím jsem zkusil iGo 8 (bez výsledku ), TT6 a SmartMaps, kteří fungují dobře.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    59

    iGO8 funguje od verze 8.0.0.41xxx
    stavajici verze je tusim 8.0.0.44xxx
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    Mě tedy iGO 8 jede také bez sebemenšího problému a pokud se pustí i program QuickGPS, tak mi GPS naviguje celkem pěkně, plynule a není s ním problém.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    99

    Tak jsem si sehnal klon OCN (je to přejmenované iGo pro USA trh), a už funguje bez problémů.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    17

    Ja pouzivam Garmin Mobile XT a taky spokojenost.
    Dnes jsem udelal ale pokus s nainstalovanim NET . Framework 3.5 a nasledne Shaps Advenced Config 3.0
    Vse probehlo bez problemu , ale aniz bych v Adv. config cokoli upravil , zacala se mi GPS fixovat na sat. za 15 - 20 minut !!!
    Nekolikrat odzkouseno a porad stejne.
    Po HR fix uz po 40 sekundach..
    Takze pokus s NET . Framework 3.5 asi nee.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    109

    Mam taky maly problem
    GPS sa sice po case fixne, ale pravidelne vypadava(iGO8,TTN7,HTCGPSTool) Na monitore stavu signalu satelitov ukazuje od 3-10 satelitov(podla miesta) ale pred fixom su tie stlpce sede(neplatny signal), potom sa fixne(zelene) a potom nepravidelne vypadava do stavu ako pred fixom(sede stlpce so stavom sily signalu).
    V setings/system/ExternalGPS v prvej zalozke COM4 v druhej (none)4800 v tretej zaskrtnute Manage GPS au...
    Pouzivam aj QickGPS ale ziadna zmena. Skusal som iGo na ceste a kazdu chvilu to pindalo "strata GPS signalu"

    Dik za akokolvek radu

    HTC Touch Pro
    ROM 1.90.401.1 - Radio 1.02.25.19
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11

    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Pokud to používáš v autě a máš moderní káru, tak můžeš mít skla s kovem pro vyhřívání skla nebo bránění prostupu UV záření a tyto "kovové" okna zabraňují prostupu GPS signálu. Vyzkoušej v nějaké plečce nebo na kole
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    Citace Původně odesláno od triperko
    Dnes jsem udelal ale pokus s nainstalovanim NET . Framework 3.5 a nasledne Shaps Advenced Config 3.0
    Vse probehlo bez problemu , ale aniz bych v Adv. config cokoli upravil , zacala se mi GPS fixovat na sat. za 15 - 20 minut !!!
    Nekolikrat odzkouseno a porad stejne.
    Po HR fix uz po 40 sekundach..
    Takze pokus s NET . Framework 3.5 asi nee.
    A nezapnul sis v Advanced Config 3.0 AGPS? Mně to po jeho zapnutí také blblo... Sice se fixnul brzy, ale vypadávalo GPS (TT psal, že GPS je odpojeno), vždy tak na 10 sec., pak se to zase chytlo, ale hned zase vypadlo. Po opětovném vypnutí AGPS vše opět šlape tak, jak má. Jo a NET . Framework 3.5 mám nainstalovaný.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    109

    AAa tak to s tym zapnutim AGPS v Advanced Config 3.0 bude asi moj problem (viz 3 prispevky nazad). Po HR to zatial ide, este to dnes vyskusam na ceste! Dam vediet!
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    17

    Ja jsem v Advenced Config 3.0 nic neupravoval , jenom jsem ho spustil , prohledl a krizkem vypnul - nic neukladal .
    GPS se mi od te doby nefixla , ted po HR vse jede v poho ....
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    Dnes jsem podrobil GPSku malemu amaterskemu testu. Jezdil jsem dnes krizem krazem Prahou, hlavne centrem, coz poskytuje skvele podminky k otestovani slabeho signalu. Nejdrive jsem pouzil funkci asistovane GPS a satelity se cca do minuty chytily a navigace by se dala oznacit za plynulou (mista prakticky se rovnajici tunelu nepocitam). Kdyz jsem asistovanou GPS vypnul, tak jsem nic nechytil ani omylem.

    Zatim jsem o teto funkci nic nehledal, ale na mem zarizeni dle subjektivniho dojmu smysl ma. Ale kdo vi...

    EDIT: V terenu typu dalnice, lesy, pole atp. navigace jede spickove (AGPS).
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 12 12311 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC TOUCH DUAL, rady, tipy, zkušenosti, problémy
    Od htcjirka v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 75
    Poslední příspěvek: 27-11-2009, 21:38
  2. Reakcí: 548
    Poslední příspěvek: 26-10-2009, 11:07
  3. Reakcí: 372
    Poslední příspěvek: 27-04-2009, 14:29
  4. Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 06-12-2008, 20:51