Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 12 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 175

Téma: HTC Touch Pro (Vario IV) - GPS - zkušenosti a problémy...

  1. #31
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    2

    Jo - tak tenhle problém mám taky. Poslal jsem i dotazy do několika e-shopů, ale zatím nic. Pokud by se však někdo ozval a problém se vyřešil, tak to sem hodím.
    Ahoj.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32

    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    TMC/RDS přijímač
    Pokud dnes dorazí do Czechcomputer tento kabel, tak ho budu testovat a dám vědět jak to dopadlo. Je to momentálně asi jediný produkt, který je na USB na trhu a mohlo by to s nejnovějším iGO fungovat, protože nové iGO podporuje spoustu protokolů.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33

    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Tak jsem včera v Czech computer otestoval Mio kabel RDS-TMC (Mio A201, 180, 169, YAKUMO Delta X) a bohužel nefunguje . V PDA se vůbec neobjeví jako COM port, iGO ho vůbec nenajde . Nevíte někdo o podobném řešení jako je tento kabel to znamená v podstatě prodlužovačka nabíječky?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Nováček
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    32

    A měl jsi ten TMC kabel zapojený v síti (autonabíječka, USB kabel)? Co vím, tak si ten kabel prý nebere šťávu s PDA, ale musím být právě zapojený a až poté to funguje. Jinak stejné řešení nabízí i NAVILOCK, ale u nás se tyhle kabely moc neprodávají. Jedině nějaký e-shop, ale je to risk, protože si kabel nemůžeš vyzkoušet.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35

    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Jasně pouštěl jsem do něj šťávu a tím pádem se rovnou nabíjelo i PDA. Zkoušel jsem detekci jak automaticky tak postupně ručně všechny protokoly a porty. Dnes jsem psal do Navilocku, jestli mají něco pro Raphaela, tak uvidíme co napíšou.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Nováček
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    32

    Mě tam od NAVILOCKu spíše zaujaly ty první dva TMC kabely s bluetooth, které se, jestli to dobře chápu, zapojí nějak přímo na autorádio, takže je díky pořádný anténě zajištěný dobrý signál a hlavně se nemusí řešit kompatibilita s PDA.
    Jinak tyhle všechny TMC přijímače od NAVILOCKu pracují na protokolu GNS, který iGO 8 umí, takže by to mělo na 99% fungovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    Abychom nebyli moc OT, tak jsem založil nový thread na BT příslušenství od Navilocku.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    [h]Problémy s GPS[/h]
    Citace Původně odesláno od Martin Ráž Hoch
    Přátelé, neukvapujte se - zkuste si s GPS trochu pohrát. Osobně mi občas nenajde satelity, ale když párkrát restartuji obslužnou aplikaci, tak to pak funguje. Také mi dříve na tovární ROM pomohlo, že jsem povolil funkci asistované GPS. Pokud opravdu nic nezabere, ani testovací SW na GPS, tak reklamujte pro nefunkcnost a nevadi... udelejte takhle 3x a nechte si vrátit peníze a kupte si třeba... něco jiného
    Osobně se mi nikdy nestalo (pokud jsem nezapínal AGPS), že by mi Raphael nenašel satelity. Včera jsem poprvé flashnul v Rafíkovi ROMku (doteď mi to připadalo zbytečné, problémy jsem neměl a čekal jsem na nějakou "větší" přidanou hodnotu). Jen to GPSko zlobilo, známé problémy, bylo zpomalené. Po flashnutí mi připadá, že zpoždění je ještě větší, v iGO8 je zpomalení cca 12 sec., u TT7 cca 6 sec. Přijde mi zvláštní, že je to v každé aplikaci jinak. Zdá se mi, že čím složitější aplikace, tím větší zpoždění, protože u Google Maps je zpoždění cca 4 sec.

    Fakt doufám, že HTC přijdě s opravným patchem na GPS velmi rychle!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    25

    Napadla me jedna ''kravina''. Dneska sem zjistil,ze ten magnet co je ve stilusu,je docela silny a ze kdyz k nejake elektronice prilozim magnet,tak to dela problemy. Treba kvuli tomu blbne GPS,co? Pred chvilkou sem stilusl vytahl a pockam aspon 2dny nez se pda odmagnetizuje neco neco take...Kamos rikal ze by tam snad mela byt ochrana kvuli magnetizaci,ale kdovi jestli a jestli tak kdovy jak funguju... Muze to mit vliv?
    P.S. treba je to kravina,ale lepsi resit kraviny nez bezmocne procitat fora jak tu plechovku srotu zprovoznit...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    105

    Jak dlouho Vám trvá než se GPS fixne? Mně skoro 5 minut. Nevím jestli je to normální. Používám TomTom6. Chvíli jsem používal Eten M700 a přestože nebyl nic moc a spousta lidí na něj nadávala tak fix byl do minuty.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    662

    fix 30 sec. - hot start, do 1 minuty po softresetu. Spoždění u IGO i u TT je pozorovatené, ale ne vždy. U IGO, kde je vidět přesnost je občas znatelné, že je poloha úplně mimo a začně přeplánovávat trasu.

    EDIT: na XDA jsem někde četl, že se spoždění zlepšilo na zařízení bez kustomizace a bez TF3D. Ovšem nezkoušel jsem to.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    Jo, právě nepřesnost je na tomhle tak tragická. Jezdil jsem podle toho v řecku a to skoro nešlo, protože to furt házelo na vedlejší silnici, někam za křižovatku atp. Prostě bordel... jako když jede člověk v pustině jednim směrem, tak je to fajn, ale kde je spousta malých uliček, tak to je pak v prd...

    Nezlepšily to zatím ani nové ROM a předpokládám, že vydání opraveného ovladače bude chvilku trvat, ale kdo ví...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    34

    Fix GPSky mám tak do minuty. AGPS mám aktivní. Dost záleží na stáří dát pro QuickQPS... Před fixem obvykle stáhnu nová a jede to luxusně. TF3D vypnuté, ROM oficiální 1.90.*. Přesnost je oproti čemukoliv, co dokázal Kaiser (libovolná nejlepší ROM/Radio) výrazně lepší. Na volném prostranství bych s tím mohl kličkovat mezi stromama kdybych je měl na mapě.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    15

    Měl bych dotaz - jak dlouho trvá stahování těch aktuálních dat? A je nutné je stahovat přes telefon nebo je nějaká jiná možnost? Jde mi o to, abych dlouho nevisel na netu, nemám totiž datový tarif od operátora.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    124

    Ze stahování nemusíš mít strach, stahuje to několik málo kb Jinak to můžeš nastavit, aby se ti to stahovalo automaticky pri připojení na Activesync, takže pokuď náš na PC internet, nemusíš nic řešit. Platnost stáhnutých dat je cca 6 dnů.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 12 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC TOUCH DUAL, rady, tipy, zkušenosti, problémy
    Od htcjirka v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 75
    Poslední příspěvek: 27-11-2009, 21:38
  2. Reakcí: 548
    Poslední příspěvek: 26-10-2009, 11:07
  3. Reakcí: 372
    Poslední příspěvek: 27-04-2009, 14:29
  4. Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 06-12-2008, 20:51