Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 8 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 120

Téma: HTC Touch Pro (Vario IV) - česká hw klávesnice (5. řada kláves)

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0

    Je to standartní *.cab, ten zkopíruješ do Raphaela a v něm spustíš instalaci.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    5

    Asi jsem natvrdlý. *.xml mám asociován s Operou. pokud ho přejmenuju na *.cab tak instalace neproběhne. Nešlo by to více polopatisticky? V počeštění T9 jsou soubory dva. Druhý má příponu .000. Díky za odpověď
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    5

    Tak omluva. Nějakým nedopatřením se mi ten *.cab rozbalil a byly to soubory z něj. Jsem poněkud zpomalený...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    17

    Díky za rychlé obnovení linku, bohužel na "ulož to" mi to nejde stáhnout. Byl by ještě jiný nápad? Díky za trpělivost...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0

    Mě by pro začátek stačilo přehození Y-Z, protože jsem zvyklý na QWERTZ.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    126

    [h]QWERTY vs. QWERTZ - řešení[/h]
    Citace Původně odesláno od Bobanovicz
    Mě by pro začátek stačilo přehození Y-Z, protože jsem zvyklý na QWERTZ.
    V registrech na adrese HKEY_LOCAL_MACHINE\hardware\devicemap\keybd nastav pro položku CurLang tyto hodnoty:
    409 (Hex) nebo 1033 (Dec) = QWERTY
    407 (Hex) nebo 1031 (Dec) = QWERTZ
    restart a je to
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    126

    Tady je ta čeština ještě ještě jednou jinde tady
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    147

    [h]Shrnutí současného stavu počeštění HW klávesnice[/h]

    Vlákno "Počeštění" bylo zamčené s tím, že se založí nové o HW klávesnici.
    Není to potřeba, už tady jedno máme.

    Shrnu co víme.

    - Umíme prohodit Z a Y.
    - Zaškrtnutím "popdpora hw klávesnic" v nastavení Sunnysoft češtině donutím hw klávesnici psát české znaky na číslech, ale nefunguje přidávání háčků a čárek, takže nenapíšete třeba ť, ď, ň, ó a podobně. Velké znaky mají ještě větší problém.
    - Umíme doinstalovat T9, ale to neřeší zadávání neznámých slov (třeba jmen), navíc psát s T9 na hw klávesnici je docela nepraktické. Zkuste tak napsat třeba článek.

    Čekal jsem, že počeštění hw klávesnice bude trivka, ale ono to bude asi pěkně složité. Kdyby alespoň fungovala rotace zanků přes sym.txt...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    Chlape, díky moc, tohle jsem potřeboval, ale nemám teď moc času, tak jsem si dal do tasklistu a neuvědomil si, že tohle fórum už vlastně je... Tvoje shrnutí za jedničku s *, tak vypadá plodný příspěvěk, který pomůže ostatním!

    Osobně očekávám prolomení tohoto mechanismu na zadávání diakritiky, případně ostatních paznaků co nejdříve, nejsme snad jediný národ, který používá nestandardní znaky a tohle by HTC dost znevýhodňovalo. Jen prolomit ovladač HW klávesnice...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    Spousta vás tu píše,že používá češtinu z Diamonda. Nemusíte ,protože už je na světě CZ pro Raphaela.
    Je tam CZ , CZ T9 a Skiny pro SW klavesnici.
    Bohužel nic s toho neřeší problémy s HW klávesnicí,ale snad to někomu pomůže.

    Edit: Omlouvám se a přílohu mažu. Myslel jsem ,že to mám z jiného fóra. Odkaz na přílohu viz následující příspěvek.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    Zbytečně postuješ příspěvek s přílohou, vše je již obsaženo v tomto příspěvku, který je označen jako "řešení diskutovaného problému".
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    vodnik_ce4you
    Guest

    Ahoj všichni,
    nevím jestli to někdo už psal, ale vypozoroval jsem kdy nastává problém se změnou hlasitosti u českého Touch Pro - tlačítka začnou blbnout po zapnutí Hardwarové klávesnice v InterWriteru od SunnySoftu, pokud je tato volba vypnutá, vše funguje v pořádku. Jen sem to chtěl upřesnit, protože někteří zde psali že odebrání češtiny to vyřešilo (což je pravda ). Jinak nevíte někdo jestli SunnySoft vydává nějaké aktualizace, protože tohle se mi zdá jako jasná chyba češtiny.
    Díky Vodník
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Tak mi to nedalo a napsal jsem do Sunnysoftu, jak to vidí s updatem a vylepšením podpory HW klávesnice. Podělím se s vámi o odpověď, abyste si nedělali moc iluzí
    Dobrý den,

    u HTC Touch Pro, nebyla a pravděpodobně ani nebude vyvíjena podpora HW. Klávesnice. Náš zákazník(dodavatel HTC) si Lokalizaci HW. klávesnice nepřál.
    Pro korektní funkčnost České Lokalizace u HTC Touch Pro vypněte prosím podporu HW. klávesnice v Nastavení / InterWrite, poté se bude vaše zařízení chovat
    naprosto korektně.

    S pozdravem

    Zdeněk Vrána
    Software Support Specialist / Technická Podpora Software
    Sunnysoft s.r.o.
    Tak teď skutečně nevím, proč jsem čekal na českou lokalizaci, která je tak odfláknutá (
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    147

    To je tragédie... :dead:

    Nešlo by alespoň změnit T9 pod mezerníkem na áü, aby se dala diakritika rotovat jako na Kaiserovi?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    689

    Nevím zda to někomu pomůže, ale na universalovi (také QWERTY klávesnice) stačí zkopírovat do WINDOWS upravený soubor sym.0409.txt a pak uz jen stačí napsat např c a zmáčknout klávesu sym a je z toho č. Dá se na to poměrně rychle zvyknout a je to pohodlné. Navíc není nutné instalovat lokalizaci.
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 8 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 01-04-2011, 15:36
  2. Reakcí: 56
    Poslední příspěvek: 14-03-2009, 16:57
  3. Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 17-11-2008, 00:37
  4. HTC Touch Pro (Vario IV) - Česká klávesnice
    Od Barracuda_ce4you v sekci Touch Pro
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 16-11-2008, 13:43
  5. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 25-10-2008, 22:28