Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 46

Téma: HTC Touch Diamond (MDA Compact IV) - GPS

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    196

    Zdravím vás.Mám problém s GPS.Mám istalovanýho Tom toma verze 6.204 ale nevidím satal.Vše mam v pořádku mapy na inter.storage program istalován do zařízení.Nastaveno com4 rychlost 4800.Když se ale podívám kolik mam satal.tak to ukazuje na nějakejch 10-12 ale takový ty modrý pásky o síle signálu to ukazuje jako že nemám žadný.čekal jsem nějakých 20 min že by se to čaplo ale nic.Romky jsem vyzkoušel ruzný ale stále stejný problém.Stále čekám na platný signál GPS:
    Jestli někdo víte co s tím poradte díky předem
    PS:Mám MDA IV od T-mobilu (Snad to není rozdíl od HTC Diamond)


    Upraven název vlákna. admin
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2

    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Já bych nejdříve použil QuickGPS, který si načte přes GPRS, kde má jaký satelit na obloze, potom bych šel ven, kde je pěkný výhled, v TT bych nastavil NMEA, COM4, 38400. Pokud to nepojede, tak spustit Google maps (je zdarma) a zapnout GPS v něm. Pokud nepojede ani GoogleMaps, tak HR a po něm opakovat pokus s GoogleMaps. Pokud nepojede, tak do servisu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    218

    jj, případně stáhnout jakoukoliv jinou free gps aplikaci - i tady na webu ji pár je
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    34

    Mam MDA compact IV a v TT mam nastaven vestaveny prijimac gps a bezi vse normalne.Do 10 s je na signalu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    357

    Zdravím, já mám bohužel úplně stejný problém. Info z Quick GPS stáhnuté mám. Jak v TT tak iGO se jen objeví jakoby tečky, kde jsou satelity, ale signál, neboli výška a barva těch pásku se ani po 20minutách nezmění na místě, kde gps signál s Kaiserem chytím do 15ti sekund. Takže nevím co s tím. Nastavit můžu kdekoliv cokoliv a nic. Před flashem jsem tam měla romku 1.37 atd další čísla už si nepamatuju a iGo mi naběhlo. Teď mám 1.93.401.2 WWE radio 1.00.25.05 a prostě nejde, přesně jak to popisuje kolega, který toto vlákno založil. Mám HTC Diamond.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    75

    A co ta folie... Existuje už i na MDA Compact IV? Brando bych hned bral...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    17

    Ahoj já už sem uplně zmatenej. GPS mi běží na diamondu jen s nějakym přiblym programem RUNGPS, IGO, Tom tom, GPS Tuner ani smartmaps neumí s tou GPS pracovat, furt to prohledává COM porty a nic to nenajde. Nejde už se konečně někdo, kdo mi to objasní ? A další věc, chci přehrát Romku 1.37 na 1.9 a nepustí mě to, vždycky to hodí eror, jak kdyby ten telefon byl nějakej zablokovanej
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    17

    To tady není nikdo schopnej napsat, že musíte v nastavení - systém - external GPS nastavit na první kartě port pro programy COM4 ? Nikde jsem se to nedočetl! Už všechno valí jak má !
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9

    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    To je tam totiž standardně a asi nikoho nenapadlo, že sis to změnil a zapomněl co tam bylo
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    17

    Já ti dám standartně, nic jsem neměnil
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    357

    Citace Původně odesláno od zuzkys
    Zdravím, já mám bohužel úplně stejný problém. Info z Quick GPS stáhnuté mám. Jak v TT tak iGO se jen objeví jakoby tečky, kde jsou satelity, ale signál, neboli výška a barva těch pásku se ani po 20minutách nezmění na místě, kde gps signál s Kaiserem chytím do 15ti sekund. Takže nevím co s tím. Nastavit můžu kdekoliv cokoliv a nic. Před flashem jsem tam měla romku 1.37 atd další čísla už si nepamatuju a iGo mi naběhlo. Teď mám 1.93.401.2 WWE radio 1.00.25.05 a prostě nejde, přesně jak to popisuje kolega, který toto vlákno založil. Mám HTC Diamond.
    Tak u mě problém vyřešen flashnutím nové ROM na 1.93.405.1 a fix do 30sekund.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    196

    Tak jsem to poprve zprovoznil ze se dokonce ukazal i modry pasek a to hned 10 pasku ale asi tak po dobu 10-15min.Pak jsem to vypnul a za 2 hodky ze to teda prubnu znova jestli je to teda vse jak ma bejt ale ouha zas nic.Jako poprve tecky se ukazou ale modre pasky ani po 20 min. nic.Zkousel jsem i google maps i quick GPS a taky nic.Nechapu kdyz otec ma HTC diamonda a slape mu jak vitr gps.Uz jsem z toho zoufalej.Jo a ten com4 je nastavenej automaticky na com4.Jeste mam takovej pocit ze prave Mda compact IV je nejakej nemocnej!Mimochodem mi nenajde google maps zadnej satalit.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    196

    to zuzkys
    Muzes prosim te napsat kompletni slozeni pda?!Tim myslim Rom Radio Protocol a verzi Toma co pouzivas diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    196

    A jeste jedna vec za boha nemuzu dat pryc SPL 1.40 olinex chci tam dat jiny SPL ale vzdy to projede na 100% ale zustava tam stale 1.40 olinex predtim jsem tam mel 1.30....
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    17

    Ja mel s tim fixem na GPS u Diamonda taky obrovske problemy.
    Vyzkouseny 3 romky , iGo , TomTom , Garmin a porad stejne - nekdy par sekund , jindy i 20 minut ....
    Mam to vyreseno - koupil jsem Raphaela a tam vse v pohode - Fix do 1 minuty.
    Jsem presvedcen , ze je tou Diamonda HW problem ...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC Touch Diamond Compact Framework???
    Od routr v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 14-01-2009, 19:08
  2. HTC Touch Diamond (Compact IV) - PIM aplikace ?
    Od rashan v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 08-12-2008, 22:01
  3. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 22-11-2008, 21:05
  4. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 10-11-2008, 19:15
  5. HTC Touch Diamond (MDA Compact IV) - mp3 pro SMS upozornění?
    Od majki77_ce4you v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 27-10-2008, 18:08