Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 20

Téma: HTC Polaris (P3650, Touch Cruise) - čeština, CZ lokalizace

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    86

    CHANÍM CZ LOKALIZACE PRO HTC TOUCH CRUISE.
    Jsou to tito cab instalace uložené v přístroji:

    HTC-Polaris_1in1_CZ.cab
    sunnysoft_certified.cab
    Open_Settings_Polaris.cab
    sunnysoft_ulc.CAB
    PP_AKv33-DefaultPage_WWE-0409.CAB
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    42

    Přesně tyto soubory nemám, ale mám funkční CZ verzi pro tento přístroj.
    Mám ji odzkoušenou a jede v pohodě.
    Pokud je zájem, hodím sem odkaz.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    86

    To by bylo supr. Je zde na foru cz rom, ale když chci jinou, tak to je v angličtině. A tu neovládám.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    42

    Tak tady je ten odkaz:
    Kód:
    http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/90784/polaris_cz.rar_6.83MB.html
    Při instalaci na Rom 6.1, však nejspíš nebudou fungovat kontakty. V tomto případě je třeba udělat následující: Jdi do Start/Settings/Interwrite-záložka informace o verzi a dole najdi knihovnu - tapres.dll a dej deaktivovat.
    Jen něco nebude přeloženo ale kontakty pojedou!!!
    Vyzkoušeno, je to funkční !!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    43

    Ještě sháníš tyto soubory???

    HTC-Polaris_1in1_CZ.cab
    sunnysoft_certified.cab
    Open_Settings_Polaris.cab
    sunnysoft_ulc.CAB
    PP_AKv33-DefaultPage_WWE-0409.CAB

    Pokud ano,dej vědět... Mám je...
    O
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    34

    Schumi ......skvela prace !!!! Funguje i me az na sms diky :yes: ..nevim jak tobe, ale mam pouze problem pri otevirani sms, maily mi naskoci ihned, ale jak se chci prepnout do sms..tak mi naskoci 4barevny kolecko, ktery se porad toci a toci ...a neotevreou se :dead:
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    42

    Mně funguje kromě těch přeložených kontaktů vše. Se sms není žáden problém.Možná záleži na tom jakou ROMku jsi použil, anebo ji zkus celou přeinstalovat.Mně se třeba vyskytl problém při počeštění ROM " Touch-IT DTL WWE PB1 " , kdy mi blbnul signál a při odinstalování CZ bylo vše OK.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    kory05
    Guest

    Ja mam stejny problem s funkcnosti SMS pri pocestovani. Kontakty jsem rozchodil podle navodu, ale SMS ani tuk.
    Nema uz nekdo reseni jak na to? Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    42

    Jak konkrétně, se ti problém s těma SMS projevuje ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    kory05
    Guest

    Po spusteni se zobrazi cca 1/3 SMS aplikace, po otevreni zpravy se zobrazi jen prazdna zprava. Pridal bych screenshot, ale problem je na brachovem telefonu, ja mam anglickou KhanX v6 a naprosta spokojenost. Uz chystam brachu na to, ze se bude ucit anglicky
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    42

    Tento problém jsem měl taky, většinou se tak stalo když jsem pomocí nějakého programu obnovil zprávy ze zálohy, kterou jsem si před instalaci nové ROM udělal.
    Potom zprávy vůbec nefungovaly, stéjně jak popisuješ.
    Udělal jsi něco podobného ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    kory05
    Guest

    jj, pouzil jsem PPCPimBackup. Kdyz jsi nepouzil backup, tak SMS fungovaly normalne?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    42

    Použít ho můžeš, ale nesmíš si s ním zálohovat i sms.
    Anebo zkus češtinu vypnout, smazat ty sms ( pokud to pujde) a zase ji zapnout.
    100% je to však tou zálohou sms.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    34

    ja si nemuzu pomoct ale na R8 to nejde ..porad mam problem stim otevrenim sms..a prazdym oknem ..nedelall jsem zadnou zaloho ani obnovu sms ci kontaktu ......

    problem vyresen :!: na R8 se musi naistalovat vsech 5 souboru
    HTC-Polaris_1in1_CZ.cab
    sunnysoft_certified.cab
    Open_Settings_Polaris.cab
    sunnysoft_ulc.CAB
    PP_AKv33-DefaultPage_WWE-0409.CAB

    jeste bych dodal ze je potreba vypnout sms chat

    a pak funguji i sms v poho..je ale zapotreby deaktivovat sluzbu viz schumi typ nahore

    PROSIM spravce aby smaznul citaci dole, nechtitc jsem se ukliknul DIKy

    :!: v nabidce start se objevily programy a nastaveni obe funguji , ve spodni casti nabidky star jsou programs a setting obe nefunkcni
    :!: nefunguji poznamky
    :!: pri nastaveni tlacitka c4 (dlouze drzeni) nefunguje prirazeny program ..task manager
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    1

    ahoj. prosim mam staejny problem s tema sms anevim jak na to. prosim poradis mi.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC P3650 Touch Cruise ROM
    Od phoun v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 17-09-2010, 18:36
  2. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 25-04-2009, 23:43
  3. Koupit HTC Touch Cruise (HTC P3650) nebo HTC Touch Diamond?
    Od Vitezslav2_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 31-08-2008, 19:32
  4. HTC Touch Cruise P3650
    Od Alfcz v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 135
    Poslední příspěvek: 23-01-2008, 13:38