Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 51 z 92 PrvníPrvní ... 41495051525361 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 751 až 765 z 1375

Téma: HTC Touch Pro (Vario IV) - nové ROM a vše o nich

  1. #751
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    0

    Koukam, ze to forum chvili nesleduju, a jsem zase mimo misu. Vzdycky jsem byl spokojeny s ROMeOS2, pak jsem presel na originalni novou ROMku, jenze tady mi dost zacalo vadit, ze po zasunuti klavesnice mu trvalo tak 30 sekund nez zacne makat pri normalni rychlosti. A protoze predpokladam, ze verze 1.90.2 (koukal jsem, ze ji ma Sako Verife) je postavena na nove ROMce, tak jsem si rikal, ze ji zkusim.
    Bohuzel na xda nefunguje odkaz na Addon caby. Nemate je nekdo?
    btw co dela (co je)"rilphone"??
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #752
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    Jako pokračování mého příspěvku k EnergyROM 2.0 Series zde:

    Tak se mi smazání určitých souborů v adresáři Windows stalo znovu - v podstatě zmizel celá složka Programs ze Startu + některé programy a další soubory. Po restaru opět freeze, nutné opět flashnout ROMku. To se mi již ale nepodařilo, flash sice doběhl do konce (flashuji z karty), ale při instalaci addons se mi to vždy kouslo při cca 75% instalace Opery. Po SR již telefon nenaběhl a zůstal viset na první obrazovce po SR.

    Tak zkouším EnergyROM 1.7 FINAL ** 21038 a uvidím, jestli se s ní bude dát žít...

    EDIT: Ještě jsem zkusil flashnout EnergyROM 2.0 Series znovu a udělat SR před customizací. To se sice povedlo, ale telefon po cca 1 minutě po naběhnutí systému zamrzal.
    Tak jsem stáhnul 1.7 a flashnul jí. Vše proběhlo v pořádku. Přes PIM backup jsem obnovil ze zálohy textovky a call log (ostatní mám na Exchange serveru). Když vše doběhlo do konce, tak jsem PIM backup zavře a zjistil jsem, že mi opět chybí nějaké složky ze Start menu. Takže jsem na EnergyROM totálně zanevřel a jdu zkoušet PROven.
    EnergyROM ROZHODNĚ NEDOPORUČUJI těm, kteří používají Raphaela jako pracovní nástroj!

    EDIT2: Tak Tak u PROven 2.4 se mi nepodařilo rozchodit Exchange, tak jsem zpátky u prověřené ROMeOS² v1.90.2 a jsem zase na nějakou dobu vyléčený z flashování
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #753
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    Citace Původně odesláno od krabicka3
    btw co dela (co je)"rilphone"??
    hned první odkaz, pokud použiješ HLEDAT

    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #754
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    0

    Diky za odpoved. Taky uz tam mam ROMeOS 1.90.2, necham si ji tam. Nicmene koukam, ze monx nevyresil problem s preklapenim klavesnice (nemoc z original nove ROMky). Kdyz pisu SMS na HW klavesnici a zaklapnu ji, tak Rafikovi trva asi 20 sekund nez se mu vrati puvodni rychlost (mezi tim je vsechno trhane a pomalejsi).
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #755
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    478

    nepouzivam TF3D a podobny problemy nemam, ted testovano: Vysunu klavesnici, prehodi se to do landscape modu, zacnu psat sms, dopisu odeslu, zavru klavesnici a obraz se prehodi do normal modu za 2sec.
    Mozna ma na to vliv i radio, i kdyz asi ne.

    necituj předchozí příspěvek, prosím!
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #756
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    0

    Jo, obraz se preklopi hned, to jo, ale rychlost je zpocatku bidna.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #757
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    478

    omlouvam se za citace


    tu rychlost jsem nijak nemeril, spise nepozoroval, ale urcite to neni nijak zavazny, to bych si toho urcite vsiml.


    nicmene asi o vikendu vyzkousim Elite rc3, kdy ma vyjit rc4? Teda pokud se donutim rozvrtat si mobila kvuli nove ROMce :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #758
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    332

    Já používám EnergyROM 2.0 series a rozhodně žádné mizení věcí nepozoruji. Nové TF3D rozhraní je super a rychlost také.
    Nicméně je pravda, že tam plno bugů ještě je.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #759
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    170

    no ja ted zkousim ENERGY ROM 2.2 cas odcasu se to sekne - ale v programech mi blikaji zastupci a nejde se me dostat do SETING - respektive se tam dostanu a pak SOFT reset , celej tel. prestane reagovat - popriade zkusim jeste tu 2.0 pokud je lepsi
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #760
    Nováček
    Registrace
    Nov 2011
    Příspěvků
    0

    NRGZ vydává teď romky (se zapracovanýma opravama) skoro každý den, tak spíš vyzkoušej nějakou z těch posledních.
    Nebo ještě chvilku počkej, tento víkend by měl XBmod vydat konečně port Manila TP2, NRGZ ho určitě do své Energy zapracuje..
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #761
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    332

    Citace Původně odesláno od -BoarD-
    Chci se zeptat jestli už někdo používá nějakou ROMku s novou Manilou? Pokud ano jak moc je funkční nebo nefunkční

    SMAZAT
    Ono by stačilo trochu pročíst starší příspěvky. Minimálně 2x jsem tu už psal, že používám Energy ROM 2.0xx a jak jsem spokojen/nespokojen.
    Takže ještě jednou. Je to pěkné, rychlé, docela dost nových užitečných funkcí, ale zatím to má dost bugů kvůli portaci z vyššího rozlišení. Navíc skoro každý druhý den vychází nová ROM s opravami.
    Takže pokud tě baví obden flashovat, v poho. V opačném případě bych počkal.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #762
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    159

    No ona teď v neděli vyšla beta 1 od xboxmod. Mám to ukuchtěný v ROM a až na pár bugů to vůbec neběží špatně. Plánuju v brzké době vydat stable(nebeta) verzi svoji rom a zvažoval jsem dvě verze jednu s klasickou stabilní Manilou a druhou s ukázkou té nové.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #763
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    16

    Už někdo zkoušel Neptroni ROM 6.5?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #764
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    6

    sak pockejte az vmware vyleze s virtualizaci pro mobilni telefony....si budete moc preklikavat mezi operacnimi systemy jestli to bude tak dobre fungovat jako ostatni jejich produkty... mame se na co tesit ;-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #765
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    2

    chtěl bych se zeptat, jakou ROM pro raphaela byste doporučili na vyzkoušení s novejma WM6.5??
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 51 z 92 PrvníPrvní ... 41495051525361 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Nové hotfixy HTC touch pro 2 - GPS a SMS
    Od Marian Veselý v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 31-07-2009, 17:16
  2. Reakcí: 114
    Poslední příspěvek: 06-04-2009, 23:07
  3. Nové rom pro HTC Touch Dual
    Od Honzam75 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 02-02-2008, 11:00