Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 92 PrvníPrvní 12341252 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 1375

Téma: HTC Touch Pro (Vario IV) - nové ROM a vše o nich

  1. #16
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    109

    [h]ROM Update Utility[/h]

    Stiahnut RaphaelCustomRUU.exe .
    Stiahnut 401 (dva subory s http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=419036) rozbalit.
    Rozbaleny subor ruu_signed.nbh prekopirovat do adresara kde sa nachadza RaphaelCustomRUU.exe a spustit RaphaelCustomRUU.exe.

    Na vlastne nebezpecie!
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    19

    Tak jsem to risknul a funguje to podle návodu výše.Jenom ještě poznámka-musíte mít SPL-1.90.Olinex/HardSPL/ a pak ho vrátit zpět na původní.Návod je v tomto fóru.Takže funguje a reklamace se bát nemusíte...

    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    3

    Dalsi verze DCS-TouchPro-v12 Hybrid - OS 5.2.20721

    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=421609

    * Zalozeno na officialni distribuci WWE 1.90.405.1 ROM
    * OS 5.2.20721
    * PagePool zmenen na 16MB
    * Zlepseni vykonu oproti predchozi verzi
    * Procisteni nepotrebnych veci z verze 11
    * NetCF aktualizovan na v3.5
    * SQL Mobile aktualizovan na v3.5
    * Integrace SynchroTime
    * Ruzne upravy registru pro zlepseni vykonu

    EDIt:
    tak jeste par zmen oproti verzi 10 (verzi 11 jsem nestihl vyzkouset) kterych jsem si hned vsiml a nejsou uvedeny ani u predchozi verze:
    * V okne Programs a Setting jsou ted 4 ikony na radek
    * Uzsi scrolovaci bary
    * Integrace Google Maps

    zatim vse ceho sem si na prvni pohled vsiml
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    3

    [h]Nahrani Rom z SD karty[/h]

    • Karta (muze byt i SDHC - vyzkouseno na 4GB SDHC karte) musi byt zformatovana na fat32 a nejlepe prazdna (oficialne se doporucuje nahravat rom s prazdnou kartou, ale funguje to i pokud na ni jsou data)[/*]
    • Soubor s rom (ma priponu nbh) prejmenujete na RAPHIMG.nbh a zkopirujete na SD kartu[/*]
    • Pote stisknete a drzte tlacitko pro snizeni hlasitosti a zaroven stisknete softreset (hlasitos drzet dokud se neobjevi trikolora). Tim se dostanete do bootlader menu (trikolora) kde se nasledne zobrazi nabidka pro nahrani nove rom. Pro nahrani nove rom stisknete tlacitko pro zapnuti a pro zruseni stiknete potvrzovaci klavesu (kolecko) [/*]


    A jak uz je uvedeno v prvnim prispevku: Postup je na vlastní nebezpečí! Riskujete ztrátu záruky a poškození Vašeho přístroje!




    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    109

    [h]DCS-TouchPro-v13 Hybrid - OS 5.2.20721[/h]

    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=421609
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    126

    [h]Zkušenosti z DCS ROM[/h]

    Oproti V12 tam budou asi rozdíly v konfiguraci Touch flo. To ale nepoužívám. Jinak V12 je ok, ale nabíjení mi hapruje pořád. 79% po pěti hodinách nabíjení, restart a šup 100%. To mě štve. Jinak V12 funguje v pohodě, uvidím časem.
    Včera jsem psal do HTC kdy bude nová oficiální ROM pro Raphaela, tyk jsem zvědav co odpoví........ )
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    17

    [h]Zkušenosti z DCS ROM[/h]
    Takže dneska ráno tam šla Hybrid v.13, zatím vypadá dobře. V nabídce Programy jsou ikony menší a ve čtyřech řadách a boční posuvník je menší. Mám akorát obavy, když s tím bude člověk dělat na sluníčku, tak to bude trošku hůř čitelné... Ale už se pomalu bude schylovat na zimu, tak že by tato ROM byla určena pro toto roční období? TouchFlow nepoužívám, takže nemůžu o změnách v něm nic říct. Jinak subjektivně působí zatím dobře. Ale chce to delší čas...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    17

    Nahrání ROM z SD karty

    Tak jsem zkusil Flaschnout DCS-TouchPro-v13 Hybrid - OS 5.2.20721 z karty a v pohode ... )
    Prejmenoval jsem stazenej soubor ,, ruu_signed.nbh " na ,, raphimg.nbh " , zkopiroval na ROOT karty a spustil pomocí vstupu do SPL obrazovky
    ( stisk levé spodní klávesy pro hlasitost + podržení RESET dokud nenaskočí 3barevná obrazovka ) , po chvili se nacte z karty image ROM
    Pak uz jen stisk tlacitka Power a za chvilku je ROM nahrana bez PC a obavy , ze vypnou zrovna proud ....
    ( na zaver , az naskoci ze je vse OK , tak stisknot RESET a je hotovo
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    [h]Češtinu řešte jinde![/h]

    Toto se řeší v HTC Raphael (Touch Pro, MDA Vario IV) - česká hw klávesnice.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    [h]Velmi komplexní ROMeOS² v1.03 (B-20748.1.4.0) [/h]

    Přátelé, tak před touhle prací smekám - absolutně špička na první dotek - jiná, příjemná systémová grafika, reaktivní... více časem, ale rozhodně doporučuji a autor opravdu maká jako fretka...

    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=426099

    Připojené obrázky Připojené obrázky
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    [h]Panosha P.R.0. 1.0 [/h]

    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=426587

    - Windows Mobile 6.1 Professional
    - CE OS 5.2.20748 (Build 19965.1.2.3)
    - ROM verze 1.90.405.1 WWE
    - Volná Storage paměť: 337 MB
    - Volná Programms paměť: 139.5 MB
    - .Net Compact Framework 3.5
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    [h]DCS Touch Pro v14[/h]

    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=421609

    - ROM 1.90.405.1 ROM
    - OS level 5.2.20748
    - OS level 20748.1.4.0
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    20

    [h]DCS Touch Pro v14 zkušenosti[/h]

    Nahrál jsem tuto romku a začal se mi sekat internet , nenačítají se stránky , aktualizace počasí se taky seká, z mého pohledu zatím nedoporučuji ,.
    předtím jsem tam měl DCS TouchPro v 13 a ta fungovala perfektně.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    [h]RQ na změnu vybavení ROM[/h]
    Citace Původně odesláno od plachow
    Mám ROMeOS 1.04 a docela dobrý. Až na naprosto netypickou ikonku TC, kterého teď nemůžu najít :-) Ale alespoň zmizela otravná T9 při psaní na HW klávesnici. A nechci předbíhat, ale ráno jsem poprvé nabil na 100%.

    Každopádně bych od nových ROM očekával:
    - pokud možno touchFlo-less :-)
    - možnost přenastavení všech buttonů, nejenom dlouhého stisku green tlačítka. Třeba remap "Home" nejde ani AEButtonem
    Ovšem, na to je jednoduchý návod - buď můžeš sponzorovat autora a pak bude více poslouchat Tvé požadavky (ale nemyslím tím dar 1 €). Nebo se můžeš naučit přidávat do ROM vlastní věci a je to. Jinak si myslím, že diskuze o tom, co bys očekával od této ROM je dost bezpředmětná. To spíš doporučuji psát do domácího fóra ROM - může se stát, že se tam najde většina halsů pro Lite verzi a to je třetí cesta jak toho dosáhnout.

    Přijde mi to ale jako blbost... TouchFLO 3D jde prostě vypnout a Raphael není Hermes, takže fakt nějakých těch pár MB tě snad nezabije, ne?

    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    [h]FAQ - záloha ROM a reklamace[/h]
    Citace Původně odesláno od GOTO
    měl bych pár otázek ohledně updatu romky(HardSPL unlock),jsem nováček u HTC tak mě prosím nekamenujte :-)
    -jak udělat zálohu rom? mam cz verzi a chtěl bych ji zazálohovat kvůli záruce(na netu jsem žádnou prodejní českou rom nenašel)
    Zálohu ROM jako takové udělat nelze (oprava, viz. další příspěvek), ale v prvním příspěvku je odkaz na úložiště ROM na XDA-Developers, což je základna komunity kolem těchto zařízení. Podívej se pak jakou verzi ROM máš a tu si stáhni jako jistinu pro případ reklamačního řízení. Myslím si ale, že pokud nepůjdeš reklamovat fungování SW, tak snad servis problémy dělat nebude... (můj názor).
    Citace Původně odesláno od GOTO
    -bude fungovat Stock SPL (defaultní) tedy opětné uzamčení pomocí návodu na aglickou verzi? (asi by mělo protože cz verze není nic jeného než ang. verze s SS Interwrite)
    Nevím, nikdo to zatím moc nezkoušel, asi to fungovat zatím nebude, ale o SPL bych si dělal nejmenší starost, absolutně nemá (!) vliv na funkci zařízení (tedy kromě nahrávání ROM, inicializačních příkazů), ale zkrátka je to tak malý nepodstatný segment, že to by ani servis snad nemohl říct, že je problém v tom (také můj názor, nikoliv fakt).

    Ale opět platí: Flashováním nestandardních ROM porušujete podmínky záruky a tak riskujete její ztrátu!, pokud si nejste jisti, tak se na to vykašlete
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 92 PrvníPrvní 12341252 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Nové hotfixy HTC touch pro 2 - GPS a SMS
    Od Marian Veselý v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 31-07-2009, 17:16
  2. Reakcí: 114
    Poslední příspěvek: 06-04-2009, 23:07
  3. Nové rom pro HTC Touch Dual
    Od Honzam75 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 02-02-2008, 11:00