Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 11 z 92 PrvníPrvní ... 9101112132161 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 151 až 165 z 1375

Téma: HTC Touch Pro (Vario IV) - nové ROM a vše o nich

  1. #151
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    [h]CE OS 5.2.19974 Build 19974.1.2.8[/h]

    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=441268

    A máme tu další portaci - testuji a zdá se podobně v pohodě jako předchozí nejvyšší build. Uvidím časem, ale je to dobrá zpráva, protože budou následovat další ROM eOS2. A mě ďábel ve mě nutí pořád flashovat a flashovat... sakra... taky mě nutí otevřít kuchyň a udělat si best fit ROM... néééé.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #152
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    88

    s tím radiem jsem to napsal asi špatně. Ale ROMeOS neobsahují, nebo alespoň můj soubor neobsahoval i aktualizaci radia. Je to zajímavé, ale s verzí 1.22 se mi i s radiem .19 "telefon" dobíjel na 100%. Ale dost mluvení. Po vrácení se na verzi 1.13 to dobíjení nefungovalo a po upgrade Radia na .28 vše již několik dní jede korektně.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #153
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    269

    flash z karty je zde taky popsany.
    Tady mas tu verzi co chces 1.02.25.28 radia
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #154
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    [h]ROMeOS² v1.30 (20924.1.5.0)[/h]

    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=426099
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #155
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    15

    [h]Problémy s baterií a GSM[/h]
    Citace Původně odesláno od trminek
    tak po dlouhém laborování s různými ROMkami a problematickým dobíjením jsem tomu přišel na kloub.
    Jsem si na 99% jistý že to je použitou verzí radia. Měl jsem ROMeOS 1.12 kde to zlobilo, poté to zlobilo i v 1.13, pak jsem přešel na 1.22 kde to perfektně fungovalo a dobíjení se ukončovalo.
    ROM verzi radia jsem měl 1.02.25.19.
    Nyní jsem se vrátil k ROMeOS 1.13 a dobíjení se zase neukončovalo. Po flashnutí na radio 1.02.25.28 vše funguje jak má i s verzí 1.13 a dobíjení se normálně ukončí na 100%.
    Tak si ti nejsem zrovna 2x jistý, jestli je to verzi radia. Já včera flashnul na ROMku 1.21 verzi radia 1.02.25.28 a po 6 hodinách!!! nabíjení, kdy jsem byl nucen to již vytáhnout z nabíječky, jsem skončil na 92%. A to jsem to začal nabíjet, když mi ještě zbývalo nějakých 12%. Možná by to dojelo do stovky, ale přece není možné, abych to měl třetinu dne v nabíječce. Navíc v manuálu píšou, že nabito by mělo být zhruba po třech hodinách.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #156
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    134

    [h]Nova verzia ROMeOS² v1.40 (19974.1.2.8) [/h]

    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=426099

    hlavne zmeny: Novy Opera build 2745(nastavena ako default)
    Zaklad v1.90 + v1.95 (19974.1.2.8)

    Na stiahnutie bude kazdu chvilu...teraz je nahratych asi 30MB

    MRH edit: No, 23 MB je tam nahráno už pěknou chvilku a odvážil bych se říct, že to monx zabalil a šel se vyspat

    EDIT:Tak uz je na stiahnutieAle je mozne ze obsahuje nejake bugy tak nebrat ako Final verziu
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #157
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    [h]Zkušenosti s buildem 19974.1.2.8[/h]

    Tento build používám už nějakou dobu a je špičkový. S dynamickým page poolem mi šlape absolutně skvěle a když jsem nastavil i veškeré cache na maximum, tak je to sakra reaktivní a nemám absolutně žádný problém se stabilitou a jinými věcmi. Dokonce i hovor mi zvoní prakticky okamžitě s plným call ID. Takže se přátelé hodně těšte na novou eOS
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #158
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    Citace Původně odesláno od kubicek123
    myslíš tu 1.40?..nebo nějakou další celou postavenou na buildu 19974.1.2.8?? 1.40 je přece postavená na 19755 a 19974,ne?
    Co v názvu ROMeOS² v1.40 (19974.1.2.8) Ti přijde jako vodítko k použitému buildu? Je to tak, že základ tvoří ROM 1.90, ale s portovaným XIPem z 1.95 build 19974.1.2.8. Tento build je už dávno k mání od PDA VIET... Proboha, není účelem zahltit thred otázkami, které byli již zodpovězeny. Prosím o pozornější čtení.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #159
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    [h]Co je XIP region?[/h]

    Citace Původně odesláno od korps
    Co je vlastne XIP?
    Jendá se o region Windows Mobile ROM... je to de facto druhé jádro, takový service pack (hodně generalizováno) pro windows. To nejhlubší jádro zůstane stejné, ale tato vrstva nad ním jej výrazně modifikuje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #160
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    56

    [h]Dojmy po 6 hodinach z 1.40 [/h]jsou tyto:
    Navigace - o neco horsi ,seka se na krizovatkach
    CommManager - zrychleni reakci
    Hovor - mnohem mensi prodleva nez u predchozich a rovnou ukazuje jmeno volajiciho
    Advanced Config funguje

    U dalsich veci jsem nepoznal rozdil
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #161
    Obyvatel SMob Avatar uživatele urys
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    403

    ROMeOS² v1.40 (19974.1.2.8) 071108 - the new very minor bugsfixed version will be ready for download

    Primary download - minor corrected version for new user only - není potřeba stahovat, pokud jí již máte flashnutou
    Kód:
    -The version now displayed correctly in device information applet,
    -AutoShorcut removed (faster 1st boot after flash)
    -Some useful bookmarks
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #162
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    134

    [h]Raphael Elite Project[/h]

    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=443265

    No myslim ze nas caka dalsie skusanie

    SPB Benchmark

    SPB Benchmark index: 516,79
    CPU index: 2302, 83
    File system index: 217
    Graphic index: 1606
    ActiveSync index: 15069


    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #163
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    134
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #164
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    216

    Nazdar páni
    Celé som to tu kompletne prelúskal, ale všade píšete dáky BUG alebo problém. Viete mi niekto pls konkrétne na RAFAELA poradiť odskúšaný ROM a GSM, ktorý funguje fakt spoľahlivo bez BUGov ako sú problémy s "BATERY" (presne to isté mi mimochodom robil aj Kaiser) tak to asi HTC robí schválne aby sme mali stále čo riešiť nie??? Nie naozaj poprosím o Vaše rady komu čo funguje naozaj korektne - nemám čas a hlavne chuť tam rvať dačo nové - prenechám to Vám mladším nadšencom.
    Teraz mám ROM: 1.90.401.1 WWE / Radio: 1.02.25.17H
    Rafíka som ešte neflešoval - funguje zatiaľ 2 mesiace vcelku OK ale tá baterka ma vytáča - stačí iba prehodiť iné rádio a ak áno aké?
    Dikes :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #165
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    [h]Zavírání aplikací křížkem + správce úloh[/h]
    Citace Původně odesláno od klk2
    Zdravim vsechny a dekuji vsem kdoz mi pomohli s prvnim flesem u meho Rafika :yes:
    Vcera v noci jsem provedl flash teto verze ROM ROMeOS² v1.40 (19974.1.2.8) 071108 a prvni dojmy oproti puvodni origo ROM jsou bezesporu kladne.
    Je fakt, ze CZ od SS docela dost muj aparatek zpomaluje ale musim ji mit kuli zene , ktera muj pristroj cas od casu vyuziva jako navigaci .
    Jedine co mne trochu zarazi na teto verzi je to, ze se mi asi neukoncuji spustene aplikace pri chtenem ukonceni tapu na krizek. Task mgr vykazuje, ze aplikace bezi stale na pozadi,, jestli delam nekde chybu ja, prosim poradte....:?:
    Jeste jednou dekuji za tento webik
    Na originální ROM je už v základu HTC Task Manager, který je nastaven na ukončení aplikace při kliku na křížek. V eOS ROM sttandardně obsažen není, ale není nic jednodušího než ho doinstalovat. Stáhnout ho můžeš zde: http://monx.aplace4u.biz/ROMeOS2RAPH...1_34563_3R.CAB

    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 11 z 92 PrvníPrvní ... 9101112132161 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Nové hotfixy HTC touch pro 2 - GPS a SMS
    Od Marian Veselý v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 31-07-2009, 17:16
  2. Reakcí: 114
    Poslední příspěvek: 06-04-2009, 23:07
  3. Nové rom pro HTC Touch Dual
    Od Honzam75 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 02-02-2008, 11:00