Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 92 1231151 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 1375

Téma: HTC Touch Pro (Vario IV) - nové ROM a vše o nich

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    [h]Uživateli HTC Touch Pro, rozcestník pro Tvou lepší orientaci[/h]

    Pokud nechceš narazit na neochotu a zlobu, tak prosím dvakrát měř a jednou řež, což pro ty nechápavější znamená NEJDŘÍVE HLEDAT, PAK SE PTÁT!

    HTC Touch PRO sub-kategorie



    Diskuze o obecných zkušnostech, tipech a tricích - HTC Raphael (Touch Pro, T-Mo MDA Vario IV) - tipy, triky, zkušenosti a problémy...
    Diskuze k novým ROM, flashování apod. - HTC Raphael (Touch Pro, T-Mobile MDA Vario IV) - nové ROM
    FLASH NOVÉ ROM - HTC Raphael (Touch Pro, MDA Vario IV) - flash ROM - samostatný návod
    Diskuze ke GPS a jejím problémům / použití[/b] - HTC Touch Prol (MDA Vario IV, Raphael) - GPS - zkušenosti a problémy...
    Řešení nízké hlasitosti[/b] - HTC Touch Pro (MDA Vario IV, Raphael) - Nízká hlasitost / zvuk
    Diskuze k lokalizaci HW klávesnice / použití[/b] - HTC Touch Pro (MDA Vario IV, Raphael) - česká hw klávesnice
    Český návod pro HTC Raphael[/b] je v sekci Podpora, konkrétně v článku České dokumenty k jednotlivým zařízením
    XDA-Developers - seznam WM6.1 ROM pro HTC Raphael[/B] - HTC_Raphael_WM6.1_ROMs

    [h]Rekonstrukce původní ROM[/h]
    Citace Původně odesláno od mijou
    1.
    Original ROM, cely obsah aj s radiom atd.. sa da stiahnut! Staci nasledovat instrukcie:
    http://forum.xda-developers.com/show...58&postcount=6
    2.
    Takto stiahnuta rom (v raw formate) sa da rekonstruovat do klasickeho .nbh suboru:
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=427507
    3.
    pre pripad reklamacie sa da vratit povodny SPL. Je treba najprv flashnut origo ROM a az potom SPL. k stiahnutiu:
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=410150
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    AT&T ROM Build 19965

    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=410945

    GSM Radio: 1.01.25.16
    Protocol version: 52.29.25.12H
    CE version: 1.65.502.3
    OS build: Windows Mobile 6.1 AKU 1.2.3 Build 19965
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    RTM pro HTC Touch Pro - původní verze ROM

    Toto by měla být současná ROM, která se dává spolu s novým zařízením:

    ROM 1.90.401.1 WWE
    Radio 1.02.25.10
    Protocol 52.33.25.17U
    Build CE OS 5.2.19965 (19965.1.2.3)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    HTC Raphael - Test ROM - English - Cingular - 1.90.502.2

    forum.xda-developers.com/showthread.php?t=417595
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    HTC Raphael ROM - Stock - English - 1.66.405.1

    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=410305

    ROM 1.66.405.1
    GSM 1.02.25.11
    Protocol 52.33.25.17
    Build 19965
    AKU 1.2.3
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    HTC Raphael ROM - Asia WWE

    ROM 1.90.707.1
    Protocol 52.33.25.17
    Radio 1.02.25.19

    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=418382

    Už pracuji s Raphael XD teamem na flashutí ROM... zatím se debuguje RUU a SPL... je to pruda.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    22

    Pro falshování neoficiálních ROM nutno provést tento krok!!!

    [h]HTC Touch Pro - flashování neoficiálních ROM prolomeno![/h]
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    FIRE ROM 0.3

    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=419717

    • WM build 20273 (SYS & XIP)[/*]
    • User Customization[/*] - mě nefungovala
    • Spousta výkonnostních vylepšení[/*]


    Tato ROM je fajn, ostatně jak jsem z tohoto buildu zvyklý, všechno jede rychle, stabilně. Co mě ale naštvalo je problém s mizením Storage Card, což by u ROM této generace mělo být již opravené.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    DCS Touch Pro 1.0 Hybrid - OS 5.2.20275

    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=421609

    • Založeno na oficální distribuci 1.90.707.1 ROM [/*]
    • OS Level zaktualizován na 5.2.20275[/*]
    • Build level zaktualizován na 20273.1.3.3 [/*]
    • Výkonnostní vylepšení oproti původní ROM[/*]


    Tohle vypadá moc dobře!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    17

    DCS Touch Pro 1.0 Hybrid

    Zatim maximalni spokojenost , po nastaveni vseho mozneho ani jeden zatuh , coz se mi u puvodni rom stavalo velice casto.
    U meho pristroje viditelna zmena rychlosti , hlavne v Touch Flo .

    EDIT:
    Tak se mi na teto ROM nepodarilo zprovoznit GPS Garmin
    Ani pri instalaci na kartu , ani do telefonu ...
    Pri spusteni nahlasi chybu a zavre se ...
    Citace Původně odesláno od Martin Ráž Hoch
    Flashnul jsem jí tam hned jak se objevila a jsem spokojen, je to stabilni, rychle a vsechno jede tak jak ma byt. Nemam ted PC, tak sem liny v polnich podminkach varit ROM, ale v rijnu si to mozna dam. Az se na dovolene s Raphaelem trochu spratelim
    EDIT 2 :
    Tak zahada s nefunkcni GPS Garmin odhalena.
    Vse je zpusobeno spustenim programku PPCPimBackup , po importu SMS a Call log dojde k padani GPS Garmin , po spusteni hazi chybu a zavre se .
    Odzkouseno na 3 Romkach a vzdy stejne ...
    Uf , konecne jsem to odhalil .. )
    Jinak vyborna ROM .
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    Originální ROM - reklamace

    ROM vrátit jde, SPL asi ne. Ale nebál bych se toho, případně když vrátíš ROM, tak servis opravdu nemůže dávat vinu chybnému SW SPL, což je jen něco jako kousek BIOSu. Tohle by měli akceptovat. Nutno ale podotknout, že se opět jedná o postup, který je na vlastní nebezpečí!
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1

    Problém s e-mailovými adresami v DCS Touch Pro 1.0 Hybrid

    Zdravím všetkých, mám problém s mailovými adresami v DCS Touch Pro 1.0 Hybrid - OS 5.2.20275, možno mi budete vediet poradiť (som skutočne amatér začiatočník :-).

    Včera som urobil Flash originálneho romu od HTC na uz spominany Hybrid rom. Potom som použil funkciu Restore v backup programe, ktory bolo na CD s aplikaciami od HTC. Všetko ide skvele, az na tie emaily... Sice mi to "restorovalo" všetku poštu, ktoru som mal povodne ulozenu v Raphaeli, ale nerestorovalo mi to kontá. Problém je v tom, že tieto kontá nemôžem znovu vytvoriť, pretože keď zadavam názov konta (pod ktorym ho chcem mať uvedený) vypisuje mi, že konto už existuje a ze musim vlozit iny nazov. V TF3D sú sa tiež zobrazujú obidve obálky (mal som povodne vytvorene dve kontá, jedno firemne (pop3) a jedno hotmailovské), ako keby tieto kontá existovali. Ked vsak na niektoru z nich kliknem a zadam send/receive, zobrazi sa mi zoznam existujucich kont, kde je len SMS/MMS konto a Outlook konto pre synchronizáciu s PC. Moja dilema je teda nasledovná: nemôžem tieto kontá znovu vytvoriť, pretože mi to vypisuje že už existujú, ale nemôžem ich ani vymazať, pretože sa nezobrazujú na výpise existujúcich kont. Som teda totálne v haj...Neviete niekto, co s tým? Vdaka za všetky rady.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    8

    Dobry den,
    uz nekolik dni zoufale a bezvysledne resim problem s Raphaelem, kdy mi pri prichozim hovoru nahle vypadne zvuk a nepomuze nic krome Soft Resetu.
    Domlouval jsem se se servisem, ze tam telefon zaslu na prohlidku, ale mezitim jsem bohuzel zkusil naflashovat upravenou ROM.
    A proto bych vas rad pozadal: pokud mate nekdo zalohu originalni 1.90.401.1 WWE ROM, mohli byste mi ji prosim poskytnout?

    Nebyl jsem si jisty, kam mam prispevek vlozit, takze jsem pouzil toto tema. Snad se nebudete zlobit...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    109

    Davam do pozornosti:
    Chlapci z XDA-DEV extrahovali original SPL, takze nieje problem to vratit spat!
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=410150
    Flashu zdar!


    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    3

    Nova verze DCS-TouchPro-v11 Hybrid - OS 5.2.20721

    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=421609

    zmeny oproti verzi 10:
    * Zalozeno na officialni distribuci WWE 1.90.405.1 ROM
    * OS aktualizovan na 5.2.20721
    * PagePool zmenen na 32MB
    * Zlepseni vykonu oproti predchozi verzi
    * Vyreseni nahlasenych chyb predchozi verze
    * Zatim zadne dalsi upravy

    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 92 1231151 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Nové hotfixy HTC touch pro 2 - GPS a SMS
    Od Marian Veselý v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 31-07-2009, 17:16
  2. Reakcí: 114
    Poslední příspěvek: 06-04-2009, 23:07
  3. Nové rom pro HTC Touch Dual
    Od Honzam75 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 02-02-2008, 11:00