Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 96 1231151 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 1435

Téma: HTC Touch Diamond - ROM, flash a ladění...

  1. #1
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    464

    dovoluji si založit toto vlákno, protože vlákno věnované Diamondu je už totálně nepřehledné a info o ROMkách je tam zaseto mezi hromadu dalších informací. Takže se se zkušenostmi s ROMkami.
    Moje jsou následující:
    Původní 1.3xxx pomalá, kousavá a vůbec nějak na houby
    Následně jsem zkusil Elite verze 3.0. Použitelné TF3D, zvykl jsem si na ně, pouze mi nevyzváněl příchozí hovor, což na dovolené nevadilo, ale po návratu už ano:-). Všechy ostatní zvuky fungovaly v pohodě. Tipuji, že viníkem jsou pocketzenphones, ale více jsem nad tím nebádal.
    V tuto chvíli mám ofiko 1.93xxxx a zatím jsem zklamán. Volného místa v interní paměti 60MB po HR (elite 117MB), ROM je daleko méně stabilní než Elite. Poměrně často (na můj vkus), se objevuje chyba shell32, které důsledkem je neaktivita horního pruhu na displeji a řešením je jenom SR.
    Budu tedy asi v hledání pokračovat.


    EDIT moderator: Upraven název vlákna. osch

    EDIT jmaselnik: upraven název vlákna, očirvoucí lazení nahrazeno laděním:-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    70

    No snad se nebe smilovalo...

    Mám teda pod svýj ménem napsáno Cruise, ale to už je minulost a Diamond je na cestě s určitě orig. romkou takže ho hned rovnou přefláknu... jsem moc zvědavý na názory... ta romka 1.93... vypadala podle xdev nadějně ale jak vidím tak to nebude taková sláva,,,
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    10

    Zdravim, poradte nekdo nejakou holou rychlou ROMku, ktera beha bez problemu. Postupne zkousim vse z XDA, ale vzdycky dojdu k nejakemu defektu Nyni mam "Shine On 0.9 D" docela rychla, ale obcas se kousne bez jakeho koli duvodu. Jednou mi nesel mikrofon, pomohl restart. Nejvetsi problemy dela fotak a ostreni "Touch and Press" (ne ze bych ho moc pouzival, ale kdyz jednou za cas chci, tak to z 90% poradne nejde ). Nekdy to ostri, nekdy ne a nekdy se kousne jen vlastni fotak a pak uz nejde spustit. Vse ostatni bezi normalne. Dik za doporuceni
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    118

    Uz pekne dlouho pouzivam DUTTYho ROMku a je pekelne rychla a hlavne naprosto spolehliva.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    16

    ja uz delsi dobu pouzivam swiftBlade romky, aktualne ve verzi 5.5 take bez sebemensich problemu. ma i lite verzi
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    53

    Já mám také jen tu 1,37xxx ROM,a rád bych flashnul novou, ale nikdo ! tu ještě nenapsal, jak dlouho svou flashnutou ROM užívá, s jakými hlavními aplikacemi (kvůli sekání) a jak nejčastěji Diamonda užívá (tj. hlavně telefonuje, nebo hlavně poslouchá hudbu, nebo chatuje apod). K tomu by se např. Losos ale i další "flešaři" měli pro nás, začátečníky, vyjádřit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    118

    Dutty 1.3 - asi mesic? proste hned jak vysla (aktualni je 1.5 a tu uspesne pouziva kolega)
    doposud ZADNY problem
    - Wifi stabilni
    - BT bez problemu
    - RADIO spolehlive
    - GPS fix maximalne minuta

    aplikace:
    TotalCommander
    iGO8
    TT7
    SPB aplikace (Time, Wallets)

    plus ty co jsou v balicku

    pro pripadne dotazy jsem k dispozici ;-)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    0

    Ahoj všem, jednak - super, že bylo zavedeno tohle téma.
    Pak se chci zeptat, mám na Diamondu původní ROM-ku a rád bych ho taky trochu urychlil. Asi nejvíc mne štve GPS, připojení mi trvá asi 3-4 minuty :-( Takže jakou byste doporučili? A současně, rád bych zachoval v nastavení češtinu, je to možné? Díky za radu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    75

    Rád bych se zeptal, zda je tu někdo, komu se podařilo flashnout MDA Compact IV.... ??? Pokud ano, jakým HARD SPL odemkl přístroj a jakou ROM nahrál....
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    53

    Koldovi díky, prosím ještě o další...! Ještě jednou díky ! A co Lososem preferovaná "Bepeho ROMka" ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    207

    tak ja pouzivam TUTO romku a jsem s ni spokojen, ale ted jak jsem zjistil ze jsem musel na xda hoooodne stranek zpet abych ji nasel, tak zacinam uvazovat o prehrani nejakou aktualnejsi

    Nicmene, ve funguje jak ma, nemam s ni zadny problem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Panove, prosim vyzkousejte na svych ROMkach nasledujici: V Settings->Personal->Buttons->Up/Down Control nastavte minimalni prodlevu a maximalni rychlost opakovani klavesnice. Potom otevrete Start Menu a drzte stisknute tlacitko Dolu - kurzor bude rotovat v menu. Vyberte si polozku, na niz budete chtit zastavit a zkuste se co nejblize trefit. Otazka - dojde po uvolneni klavesy k OKAMZITEMU zastaveni kurzoru na aktualni polozce nebo jeste o nekolik polozek popojede? U vysledku uvedte i typ Vasi ROM. Diky.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    Při zapnutém velkém Start menu (settings -- system -- TouchFlo -- Enable large Start menu) po puštění tlačítka kurzor ujede ještě cca tři řádky.
    Při vypnutém velkém Start menu kurzor po puštění tlačítka zastaví okamžitě.
    ROM: ofic. HTC 1.93.831.1 WWE.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    13

    Ahoj, pokud máte někdo zájem o základní CZ ROMKU, tak pozítří mi Diamantík přijde s touto romkou, když mi někdo pošle návod jak to z něho vycucnout, ak jsem schopen jí potom upnout kamkoliv.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15

    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Já používám originál ROM od HTC 1.93.401.2 WWE, Radio 1.00.25.05 a max. spokojenost.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 96 1231151 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC Touch Diamond II - ROM, flash a ladění...
    Od qwido v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 490
    Poslední příspěvek: 03-12-2012, 19:04
  2. HTC Touch HD - ROM, flash a ladění...
    Od JP_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 999
    Poslední příspěvek: 11-01-2012, 15:35
  3. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-07-2009, 21:34
  4. HTC Touch Diamond - flash na verzi ROM 1.93.xxx
    Od cednicek v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-11-2008, 23:38
  5. Koupit HTC Touch Cruise (HTC P3650) nebo HTC Touch Diamond?
    Od Vitezslav2_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 31-08-2008, 19:32