Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 95 z 96 PrvníPrvní ... 458593949596 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1,411 až 1,425 z 1435

Téma: HTC Touch Diamond - ROM, flash a ladění...

  1. #1411
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    2

    Tak už jsem to vyřešil.Stačí Vol- + reset a potom připojit k pc.Serial se změní na USB a už jde nahrát jiná rom.Mějte se
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #1412
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    101

    smazat
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #1413
    ejmaco
    Guest

    .
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #1414
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    24

    Zdravim Vas,

    ptam se jako lama - nema nekdo zkusenosti s automatickym pripojovanim telefonu k internetu?

    Nainstaloval jsem si ROMku Eržiku X (5.2.21054.1.6.7) a upgradoval jsem Radio na verzi 1.17.25.09.
    Cas od casu se muj HTC Diamond sam pripoji k internetu. Zjistil jsem, ze to dela aplikace SetSysTimeZoneImpl.exe
    Zkousel jsem Goooglit a nasel jsem par postu na XDA, ale tykalo se jinych zarizeni a navic tam radili zasahovat
    do registru, coz se mi moc nechce. Potreboval bych eliminovat samovolne pripojovani.

    Automaticka aktualizace pocasi je standardne vypnuta.
    Nema to vazbu na HTC sluzbu pozice? Nevim, jak ma byt nastavena.
    Poradi nekdo?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #1415
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    1

    Ahoj, ještě se mi nestalo ,že se sám připojil. Zkusil bych :yes: komunikace :yes: zatržítko datové připojení(zap, vyp). Nebo já mam ERŽu full a tam je aplikace NoData ta ruší připojení WAP,Internet, MMS.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #1416
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    24

    Diky za info, pokud vim tak Erzika X je zatim pouze ve full verzi, takze NoData tam mam taky. Mam tam zakazano jen
    Vodafone live! Pokud bych zakazal GPRS Web, tak bych se nemohl pripojit vubec a to zase nekdy potrebuju. Tohle
    povazuji za extremni reseni. Spise bych potreboval izolovat aplikaci, ktera se pripojuje tj. SetSysTimeZoneImpl.exe,
    o ktere jse zjistil, ze mi stahovala data. Zjistil jsem to pres Spb Wireless Monitor, tak predpokladam, ze tato aplikace
    neco stahovala. Jen vedet, k cemu ta mrcha je. Dle nazvu se asi tyka nastaveni casove zony, ale kvuli cemu?
    Proto si myslim, ze by to mohlo mit vztah na urcovani pozice, jak je spojena s pocasim, ale jistotu nemam. Mozna by
    vedel Adow (jako kuchar tehle ROMky)?

    V predchozim postu jsem pozapomnel napsat, co vlastne mam krome systemu nainstalene. a kdyz jsem chtel post
    upravit, tak me forum poslalo do vecnych lovist (a kdyz to zkousim ted, tak to jede ( ).
    Protoze mam ROMku asi 2 dny, tak nemam nainstalovane skoro nic. Jak jsem psal vyse, tak
    Spb Wireless Monitor kvuli tomu, abych zjistil, ktera aplikace se pripojuje (a nebude tam vecne) a pak
    CorePlayer 1.6
    HiCalc 1.7
    MemMaid 2.3
    Spb Time 3
    Touch Lock Pro 2.11 (kvuli tomu jsem musel zablokovat predinstalovany StylusLock)

    V prechozi verzi ROMky (V9 lite + Sense 2.1) se ani jedna z techto aplikaci nepripojovala, takze nepredpokladam, ze by
    se pripojovala ted. Spise se domnivam, ze to bude v systemu (s full verzi nemam zkusenosti)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #1417
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    SetSysTimeZoneImpl.exe je přídavný balíček k Sense, který slouží k automatické fixaci časového pásma. Na rozdíl od klasického nastavování času přes síť GSM, tohle funguje tak, že telefon určí polohu a pomocí databáze s uloženými městy porovná časové pásmo a nastaví hodiny.
    Pokud vypneš určování polohy, nebude podle mě aktivní ani tato služba - to je ale jen moje domněnka.
    Druhou možností (takovou násilnější) je pomocí Total Commandera přejmenovat soubory SetSysTimeZone... přejmenovat - smazat nepůjdou jsou v ROM. Když je přejmenuješ, systém je nenajde (ale možná bude házet chybu.. no chce to zkusit ).
    Třetí možností je, že si počkáš takových nějakých 14 dnů (snad to stihnu) než vydám Eržiku X 1.0 a nebudeš ten balíček vůbec přidávat. Chtěl bych ji totiž pro pokročilejší uživatele vydat jako kitchen a můžeš si ji uvařit po svém.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #1418
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    24

    Diky za info, pockam si na verzi 1.0.

    Dal jen kratce
    Bude take Erzika X 1.0 ve verzi lite? Mne osobne vyhovuje vice nez full verze, alespon se nemusim otravovat s odstranenim WkTask a StylusLock, ktere nemam rad. Pouzivam jine aplikace treba Batti, coz mi osobne vyhovuje vice - je mala a ja osobne potrebuji jen nazorne graficky videt, kolik kapacity baterie zbyva a malinkaty ciselny udaj hodin spolu s procentni kapacitou baterie je pro me necitelny. K blokaci display pouzivam a Stylus Lock Pro, ktery ma vice moznosti nez predinstalovany Stylus Lock. Navic mam diky odlehcene verzi vice volne pameti, takze jsem se nesetkal nikdy pri prehravani s hlaskou Windows Media Playeru: "Not enough storage is available to complete this operation", i kdyz mam na karte volno. Bohuzel se mi to u full verze Erziky X 0.9 stalo. Vzdycky jsem mel cca 40% kapacity pameti volne a po instalaci full verze jen 20%.

    Apropo nebude nahodou ve verzi Erziky 1.0 povysena i verze Windows na WM6.5 (pochopitelne orezana)? Docela se mi libi prostredi 6.5, ale na mem Diamondu (tak aby to nejak fungovalo) jsem zprovoznil pouze dost bidne AF verzi se Sense 2.5 (only English) a to mi moc nevyhovuje. Holt cestina je cestina. Taky jsem zkousel ROMku od Duttyho, ale nejak to nechodilo. Co musim rict, tak ROMka od Duttyho je velice pekna, obzvlaste se mi libila moznost posunu v zakladni urovni TF3D tj. Home primo palcem na nejpouzivanejsi aplikace (standardne prechazi do kalendare). Nevim, jestli je to vubec mozne u Diamonda (mam jednu z prvnich verzi dovezenych do republiky).

    Co me zaujalo ve WM6.5 nejvice, tak rozmisteni ikon v uhloprickach, coz mi znacne usnadnovalo pristup k jednotlivym aplikacim. Je to vec nazoru, ale uz nejsem nejmladsi a viditelnost ikon v nastaveni Erziky (4 ikony v radku) je zkratka pro me bez brejli "out" a bohuzel jsem nikde nenasel puvodni hodnoty (na 3 ikony v radku), ktere bych zapsal do registru. Proto spise inklinuji k skutecne dotekovemu zpusobu ovladani (ani ne pro ten zpusob), ale spise pro vetsi viditelnost a prehlednost ikon a lepsi citelnost pisma i bez nutne optiky.

    No moc kratky to nebylo, tak se omlouvam.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #1419
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    0

    Me se jako nejlepsi zatim jevi s WM6.5 AthenaROM HTC Sense 2.5 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=592389 jen nevim jak do ni dostat cestinu...sla by pouzit nektera ze stranek sunnysoftu nebo jina urcena pro HTC s WM6.5 a VGA TFT???
    Jinak mrknete sem: http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=35197 kdyz doporucite budu rad
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #1420
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    0

    zdravim, od rana projizdim xda a hledam jedno, nevite jak se v anglictine rekne to kolecko, co se objevuje treba pri instalaci, ci pri zatizeni systemu? Rad bych se nekde docetl, jak ho zmenit ;-) Dekuji za odpoved.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #1421
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    24

    WAIT CURSOR

    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #1422
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    0

    Dik moc ;-)
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #1423
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    709

    Chci poslat diamonda na reklamačku a tak shanim original O2 romku. Linky na stazeni už nefungujou. Může mi ji někdo poslat?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #1424
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    36

    Reklamoval jsem v O2 Diamonda už celkem třikrát a pokaždý bez problémů s Eržikou.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #1425
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    709

    Fakt? No to :disgusted: čučim. Posilal sem Rafaela přímo do VPS - s neofiko romkou. Diamant je přítelkyně a vzhledem k tomu ,že je koupenej u O2 tak mam strach... Dám to tam tedy s Eržikou :-) Díky za info.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 95 z 96 PrvníPrvní ... 458593949596 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC Touch Diamond II - ROM, flash a ladění...
    Od qwido v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 490
    Poslední příspěvek: 03-12-2012, 19:04
  2. HTC Touch HD - ROM, flash a ladění...
    Od JP_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 999
    Poslední příspěvek: 11-01-2012, 15:35
  3. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-07-2009, 21:34
  4. HTC Touch Diamond - flash na verzi ROM 1.93.xxx
    Od cednicek v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-11-2008, 23:38
  5. Koupit HTC Touch Cruise (HTC P3650) nebo HTC Touch Diamond?
    Od Vitezslav2_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 31-08-2008, 19:32