Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 92 z 96 PrvníPrvní ... 42829091929394 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1,366 až 1,380 z 1435

Téma: HTC Touch Diamond - ROM, flash a ladění...

  1. #1366
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    0

    Ahoj, potřeboval bych radu, stáhl jsem si novou ROm...ale je v nějakém formátu *.nbh................. nevíte někdo co s tím? Konkrétně se jedná o http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=549460
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #1367
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    262

    k flashnuti z pc potrebujes soubor CustomRUU.exe, das ho a soubor .nbh do stejneho adresare, spustis - flashujes ... vytahni si ho z jinych baliku romek, ktere uz jsi driv stahnul, pokud nemas, hledej na xda

    nebo si na xda ci zde najdi navod, jak flashovat primo z Internal Storage
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #1368
    Nováček
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    0

    Ahoj všem,
    protože se chystám na reklamaci Diamonda kvůli olejové skvrně na displeji (už to vypadá že konečně HTC pochopilo že to není problém uživatele), chci se zeptat pokud někdo netuší jestli servis akceptuje aktuální oficiální ROMku kterou jsem stáhnul z HTC tuším verze 2.03 - moje S/N to akceptovalo a ROMku jsem bez problému stáhnul a naflashoval. Jinak jsem používal jsem samozřejmě "nepodepsanou" od Shakse 4.30 která je dle mého názoru momentálně ta nejlepší. Telefon jsem vrátil do stavu kdy na něj není možné flashnout nepodepsanou ROMku. Bude to stačit? Telefon byl původně s ROM 1.37 + sunnysoft lokalizace... Díky za info.

    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #1369
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    262

    no samozrejme ... k cemu by jinak oficialni upgrady romek od htc byly ? :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #1370
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    31

    Ano officialni roma stazena z webu HTC nevadi... zaroven je potreba nahodti standartni SPL a pro jistotu sem tam nahodil i nejake officialni radio i kdyz to se zrovna neda stahnout na webu htc...

    Jen pro zajimavost bych popsal muj problem s reklamaci meho diamonda... jednou se mi objevil problem s podsvicenim displaye a pomerne znamy MicroP error... a tak sem googlil jestli existuje software fix a nasel sem jen info ze je to HW problem ktery se bohuzel resi jen vymeou mother boardu... jelikoz byl mobil v zaruce tak sem ho poslal prez mironet na opravu... vratil sem mi po 3ch tydnech stim ze se zavada neprojevila a byl proveden jen reflash romky na tu klasickou s cestinou od sunny softu... takze sem mobil odeslal znovu pro zmenu se zavada objevila a kupovdivu byla resena opet reflashnutim jiz jednou reflashle romky na potreti kdyz sem rekl zamestanci mironetu co vlastne chci aby servis udelal tak se konecne podarilo a chyba je fixla.... cele tohle martyrium vyslo na nejake 2 a kousek mesice... takze moje zkusenosti sou bohuzel dost zalostne co se tyce podpory servisu HTC u nas...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #1371
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Není třikrát stejná reklamace důvodem k odstoupení od smlouvy (vrácení peněz/nový výrobek)? Řekl bych že jo - měl sis nechat vrátit peníze a koupit si třeba to stejný, ale za tu dobu o dost levnější ..
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #1372
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    31

    Ano toto funguje ale v mém připadě jsem toho bohužel nemohl využít vzhledem k tomu, že by to muselo být 3x uznáno jako závada a 3x se to vrátilo neopravené... mě bohužel poprve zavadu "nenasli"... no nicmene co sem se docetl k podobnemu problemu na xda tak tam nebyl s reklamaci problem vetsinou vymenili MB nebo rovnoud dali novy kus... to asi jen u nas jsou obcas problemy vzhledem k tomu ze tu neni "pravy" servis htc... a jeste aby toho nebylo malo mi tam ty umelci nejakym zvlastnim zpusobem zarvali power button dovnitr takze ted je to vzdycky akrobacie kdyz se snazim probudit pda.... trosku me to odrazuje od dalsiho htc kuli servisu...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #1373
    Nováček
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    0

    Takže ani změna servisní firmy, HTC nepomohla, jak se zdá. V GSMobilu taky všechno řešili přehráním firmware a když je člověk upozornil, že to na závadu nemá vliv, protože to zkoušel těsně před reklamací, tajemně se na něj podívali a řekli, že oni to ale umí "přehrát jinak". Na první pohled špatně sestavený přístroj nebo upadnutí předního krytu den po návratu z reklamace u nich bylo také téměř pravidlem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #1374
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    218

    co se týče GSMobilu... tak ten už neexistuje... teď se to posílá do tábora :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #1375
    luba.s_ce4you
    Guest

    Ahoj, mám v současné době nainstalovanou nějakou historickou Eržiku a poohlížím se po nové ROMce. Zajímalo by mně, o jaké data přijdu, když flashnu novou ROM - vše kromě věcí na Storage card? - a jakou zkušenost máte s nástroji SPB Clone apod- co všechno lze obnovit apod.. Díky Luba
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #1376
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    218

    clone je dobrý, ale spíš pro zálohu po HR...
    třeba pokud přecházíš mezi 6.0 a 6.1 nebo 6.1 a 6.5 - vůbec clone nepoužívej... nepojede
    cokoliv je na storage card ti zustane, přijdeš jen o věci instalované do telefonu + kontakdy/SMS/E-maily.... na to je dobrej PIM backup
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #1377
    Nováček
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Bucci
    co se týče GSMobilu... tak ten už neexistuje... teď se to posílá do tábora :-)
    To vím, ale podle zkušeností z příspěvku, na který sem reagoval, se toho, co se kvality týče, zřejmě moc nezměnilo...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #1378
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    31

    ano tak to bohuzel je posila se to k taboru konkretne do sezimova ústí a je to firma VSP data... jen prozasmani kdyz se mi podruhe vratil telefon a byl opet reflashnuty a v nem nastavena komplet cestina od sunnysoftu tak jsem tam zkousel volat a primo komunikovat s vedoucim ten mi po 20ti minutach vysvetlovani problemu poradil abych udelal HR a misto cestiny nastavil anglictinu ze by to mohlo pomoci (na problem s nefunkcnim pdsvicenim...)... v nejvetsi nouzi uz sem na nej vytahl i informaci z XDA ze tato zavada je ciste hardwareova nacoz sem se dozvedel ze na internetu je spoustu hlouposti... takze paradoxne kdyz se mi po dvou mesicich vratil diamondek z orpavy tak uz sem doufal ze mi daji penize z5 a koupim si D2... holt nezadarilo se

    Necituj předchozí příspěvek. Zbytečná citace smazána. admin

    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #1379
    nous_ce4you
    Guest

    Nazdarek
    nevim jaka je to novinka, ale zatim jsem se tady o ni nedocetl, dnes jsem si stahl z http://www.sunnysoft.cz/htc/
    RUU_Diamond_HTC_WWE_EastEurope_2.03.479.2_Radio_Si gned_Diamond_52.51.25.26_1.09.25.23_Ship.exe a flesnul, vypada ze vse je OK, cestina se stahuje a instaluje separatne vse vypada OK.

    me dotazy:

    - akorat nevim jestli jsem neco neposral, na HTC mi dali jedine rom WWE_EastEurope_1.93.479.3 bez cestiny na moje SN koupeny v CR a na sunnysoft mi bez ptani dali WWE_EastEurope_2.03.479.2 i s cestinou, tak doufam ze zaruka porad bezi ???

    - jinak porad se mi svira zadek z toho odemknuti HSPL :O porad nerozumim vyrazum, ze nekdo pouzil 1.40 Olinex , jiny hspl-1.23-and-1.24 nebo 1,34 jiny zas vse vyresil az SPL 1.93 tak co si mam vybrat ??? Nekdo tady radil at se podivam jake mam ted SPL pro pripad obnovy do puvodniho stavu, podle navodu drz volume - + reset stylusem jsem najel do trikolory a tam mi sviti SPL 2.03.00. Muj dotaz zni jakym HSPL to muzu odemknout a jake SPL tam pak vratim kdyz v navodu se vraci 1.93.00

    diky za odpoved
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #1380
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    694

    Nemáte někdo link na Tachi dialer pro Diamonda s WM6.5? Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 92 z 96 PrvníPrvní ... 42829091929394 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC Touch Diamond II - ROM, flash a ladění...
    Od qwido v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 490
    Poslední příspěvek: 03-12-2012, 18:04
  2. HTC Touch HD - ROM, flash a ladění...
    Od JP_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 999
    Poslední příspěvek: 11-01-2012, 14:35
  3. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-07-2009, 20:34
  4. HTC Touch Diamond - flash na verzi ROM 1.93.xxx
    Od cednicek v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-11-2008, 22:38
  5. Koupit HTC Touch Cruise (HTC P3650) nebo HTC Touch Diamond?
    Od Vitezslav2_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 31-08-2008, 18:32