Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 91 z 96 PrvníPrvní ... 41818990919293 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1,351 až 1,365 z 1435

Téma: HTC Touch Diamond - ROM, flash a ladění...

  1. #1351
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    0

    lze nějakým způsobem přeinstalovat na Diamondu office? Jedná se o to, že mi nějak hapruje synchronizace, respektive, AS detekuje připojení, normálně jsem pomocí něj schopen instalovat programy, prohlížet obsah diamondu, ale pokud zatrhnu synchronizaci např kontaktů, nebo kalendáře, pokusí se o to, ale končí chybou 800004005. Tento problém mám na všech PC, zkoušel jsem i z PC zařízení odebrat a znova spárovat. Po instalaci shaky ROM to normálně fungovalo cca týden, pak najednou přestalo. Problém je od chvíle, kdy jsem v nastavení synchronizace odškrtl kalendář i kontakty a tak si je smazal. Při pokusu o obnovení se toto již nepovedlo. Mám tedy podezření, že je nějak nabouraný soubor, kde se kalendář a kontakty ukládají (obdoba *.pst na PC), případně je chyba někde v office. Rád bych se vyhnul HR, nechce se mi znova instalovat všechny aplikace. Poradí někdo?

    edit: zjistil jsem, že se to opravdu asi týká výlučně outlooku mobile a propojení s outlookem v PC. Notes se mi synchronizují bez problémů. Ještě jsem zapomněl uvést, že nesynchronizuji s exchange, ale přímo s PC a s outlookem jak 2003, tak 2007. Synchronizace s myphone je bez problémů.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #1352
    Nováček
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    0

    Nenainstaloval sis Tachi phone dialer? Po nainstalovani z cabu hazi activesync presne tuhle chybu.... pomoh mi jedine hard reset...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #1353
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    0

    Určitě nenainstaloval, jediné, co jsem zkoušel byla trial verze SPB diary, ale ta mi nevyhovovala, proto jsem ji nekoupil a odinstaloval..... ale nejsem si jistý, jestli se problém vyskytl bezprostředně po tom.....
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #1354
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    12

    Dobry den stahnul jsem z ofic. stranky htc novou romku RUU_Diamond_HTC_WWE_2.03.405.3_Radio_Signed_Diamon d_52.51.25.26_1.09.25.23_Ship
    chtel bych zeptat je na to cestina ? jestli tak bych potreboval bych poradit s originalni romku + cestina jestli nekdo ma nebo vi kde to najdu tak prosim o pomoc hledal jsem tadz na foru a neni >
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #1355
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Nevím, proč se ptáš znovu na to samé jako tady a přitom tam máš už odpověď. :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #1356
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    12

    ano odpovedel mi ale jaky zpusobem ? prostre jsem stahnul novejsi romku a potrebuju poradit tady se nevyznam dam do hledani Htc Touch Diamond cestina vyleze mi jeden topic s 130 odpovedi...a co se tyce tech 4 prispevky nadtim..tak ta romka na htc.com je novejsi tvz. RUU_Diamond_HTC_WWE_2.03.405.3_Radio_Signed_Diamon d_52.51.25.26_1.09.25.23_Ship tak bych chtel zeptat zda je na to cestina popripade je tak prosil bych o radu a potom napsal,, tak základní /úpravou registru - viz forum/ je obsažena v ROMce , plnou dodává Sunnysoft /interwrite/.....'' to moc jako nepobiram...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #1357
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    199

    Tebou stažená Rom /verze 2.03..../ není určena pro střední Evropu ,neobsahuje tudíž českou lokalizaci. Tu obsahují verze 1.37..../původní produkční/ a počeštitelná je /stažením lokalizace Sunnysoftu/ verze 1.93...-poslední oficiální známá verze pro střední Evropu /Eastern Europe - EE-/. Přesně - poslední produkované kusy byly s verzí 1.93... s integrovanou Sunnysoftí češtinou /dva caby v Rom /- a taky polštinou , bulharštinou atd.-instalace lokalizace se volila při prvním startu po HR /obdobně se dnes dodává i D2 či PRO2/. Protože se tady ale potulovalo mnoho Diamondů s anglickou 1.93..WWE verzí ROM/soukromé dovozy ap./,uvolnil Sunnysoft i lokalizaci jako soft ke stažení /pravděpodobně po dohodě s HTC/..Na stránkách HTC je pro střední Evropu dostupný upgrade původní chybové 1.37 na 1.93...,tento upgrade plnou lokalizaci neobsahuje,multijazykovou podporu pro TF3D však obsahuje pro celý určený region-nastavuje se změnou hodnoty proměnné CurLang v klíči HKLCU\MUI.../přesný postup najdeš např. ve vlákně D2-souhrnné téma od Pavla /. Druhou možností počeštění je plná lokalizace/tedy včetně systému/, pomocí Sunnysoft Interwrite,který stáhneš ze stránek Sunnysoftu /a po vyzkoušení trialu samozřejmě zakoupíš/.ALE V KAŽDÉM PŘÍPADĚ můžeš úspěšně a bez chyb počeštit maximálně verzi 1.93 ..EE.., všechno ostatní musí být zákonitě alchymie...Pro verzi ROM 2.03WWE..... česká lokalizace není a nebude /leda by jí stvořil nějakej nadšenec/, poněvadž tuto verzi pro EE nikdy HTC nevydalo /a asi sotva vydá , když poslední kusy D1 opustily výrobní pásy před více než půlrokem/. Doufám, že to už pobereš - v původní reakci jsem předpokládal , žes už něco z tematiky přečetl/ jak je vidět,asi ne.../...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #1358
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Omyl, na 2.03 od SunnySoftu lokalizace je .
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #1359
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    65

    Citace Původně odesláno od angerman
    zkus hledat tady http://www.smartwiki.cz/pocket-pc/htc/htc-touch-diamond je to v upravach registru
    Ahoj! Mám ROM 1.93.405.1 WWE 10/05/2008. Neotáčí se mi displej podle pohybu, přestože mám podle tohoto návodu registr nastaven: HKEY_LOCAL_MACHINE\System\GDI\Rotation a zde nastavte pro položku HideOrientationUI hodnotu na 0. Původní hodnota je 1.

    Není moje ROM vhodná pro toto nastavení nebo musím nastavit ještě něco? Chtěl bych, aby se LCD přetočil ve všech situacích, např. v Excelu.Dík.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #1360
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Musíš si nainstalovat program pro otáčení displeje - např. ChangeScreen, Gyrator apod. Google ti s nimi určitě pomůže .
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #1361
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    199

    Citace Původně odesláno od Adow
    Omyl, na 2.03 od SunnySoftu lokalizace je .
    A mohl bys mi,prosím, poradit , kde získám ROM Diamond_HTC_WWE_EastEurope_2.03.479.2 , na kterou je lokalizace Sunnysoftu ušitá , když Support HTC mi pro mé /legálně zakoupené zařízení i s českou lokalizací/ hlásí , že pro mé S/N není ROM rodiny 2.03xxx určena ? Ostatně legálně dostupná zeměpisně nejbližší je ROM Touch Diamond UK_WWE 2.03.405.3 /a to ještě na Worldwide podpoře , podpora v CZ vůbec Touch Diamond nezná../
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #1362
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Jestli máš odemčený telefon, hoď tam normální WWE ROM - pokud nemáš, tak budeš muset najít tu EE. Bphužel nevím kde.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #1363
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    199

    Odemčený telefon nemám /je to manželky,já mám D2/ a zatím k tomuto řešení přistupovat nechci /záruka/ a tu ROMku, kterou zmińuje Sunnysoft, nemohu nikde najít /xda , Google, Htc/, pravděpodobně proto , že existuje pouze ve fantaziích/čti výmluvách/ SunnySoftu( ( .
    Prostě to vypadá tak, že k dnešnímu dni existuje pouze plně legální a oficiální Rom 1.93.xxx , na níž lokalizaci uvolnil SS zhruba před půl rokem - to jsem ostatně psal už o pět příspěvků výše....Ach jo....
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #1364
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    5

    Citace Původně odesláno od prokji
    Citace Původně odesláno od Adow
    Omyl, na 2.03 od SunnySoftu lokalizace je .
    A mohl bys mi,prosím, poradit , kde získám ROM Diamond_HTC_WWE_EastEurope_2.03.479.2 , na kterou je lokalizace Sunnysoftu ušitá , když Support HTC mi pro mé /legálně zakoupené zařízení i s českou lokalizací/ hlásí , že pro mé S/N není ROM rodiny 2.03xxx určena ? Ostatně legálně dostupná zeměpisně nejbližší je ROM Touch Diamond UK_WWE 2.03.405.3 /a to ještě na Worldwide podpoře , podpora v CZ vůbec Touch Diamond nezná../
    Taky by me zajimalo jestli cestina existuje, ja mam verzi 2.03.405.3.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #1365
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Zdravim, potrebuji radu.
    Na mém diamondu mi nejdou z mé t-mobile simky odesílat sms.. píše to chybu at zkontroluji nastaveni atd.. přitom z ostatních sim to odesílá normálně i z jiných tmobile sim.. akorat z te moji jedne ne. čím to muze byt? diky
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 91 z 96 PrvníPrvní ... 41818990919293 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC Touch Diamond II - ROM, flash a ladění...
    Od qwido v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 490
    Poslední příspěvek: 03-12-2012, 18:04
  2. HTC Touch HD - ROM, flash a ladění...
    Od JP_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 999
    Poslední příspěvek: 11-01-2012, 14:35
  3. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-07-2009, 20:34
  4. HTC Touch Diamond - flash na verzi ROM 1.93.xxx
    Od cednicek v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-11-2008, 22:38
  5. Koupit HTC Touch Cruise (HTC P3650) nebo HTC Touch Diamond?
    Od Vitezslav2_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 31-08-2008, 18:32