Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 8 z 96 PrvníPrvní ... 6789101858 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 106 až 120 z 1435

Téma: HTC Touch Diamond - ROM, flash a ladění...

  1. #106
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    0

    mám jen čistý systém bez cz a tyto problémy nemám, vše mi funguje jak má
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #107
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    39

    Zdravim, dal sem do diamonda rom 1.93, dneska stazenou z htc a nejdou mi odesilat sms. Pise to hlasku, ze mam zkontrolovat cislo servisniho strediska... Nevite nekdo, kde se to nastavuje nebo co jineho s tim? Kdyby nesly sms, to by me docela stvalo....
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #108
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    103

    Settings>telefon>sluzby>Hlasova schranka a spravy sms
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #109
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Pokud již má někdo ROM 1.93, tak není doporučen pro tento ROM prográmek "Diamond TF3D Config 0.6.7", kterým se dá ledasco upravit.

    "New version 0.6.7 (07/26/2008 19:10 pm)

    Please do not install a Theme on a 1.93 ROM!

    Hi,

    this is my new config tool for TouchFlo 3D (Manila)."

    ..... viz. ZDE

    Tak snad co nejdříve bude nová verze, která bude s ROM 1.93 pracovat i na doporučení, ale prozatím to asi bude dělat nějaké chyby, ale jaké .....?

    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #110
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Ja bych misto TF3D Config doporucil mnohem promakanejsi a perfektne fungujici programek Advanced Configuration Tool, ktera je mozne nalezt na teto adrese.

    Mam s nim vynikajici zkusennosti na 1.93 ROMce.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #111
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    39

    Citace Původně odesláno od marty22
    Settings>telefon>sluzby>Hlasova schranka a spravy sms
    tenhle postup sem zkousel, ale nepusti me to do nastaveni hlasove schranky a sms, pise to neco jako ze mam ukoncit datove prenosy, nebo to zkusit pozdeji. Ale dal sem tam jinou simku a s tou to funguje normalne... Je mozny, ze by to bylo simkou?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #112
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Exceptor
    Ja bych misto TF3D Config doporucil mnohem promakanejsi a perfektne fungujici programek Advanced Configuration Tool, ktera je mozne nalezt na teto adrese.

    Mam s nim vynikajici zkusennosti na 1.93 ROMce.

    Tak to máš jistě pravdu že je skvělej, ostatně ho mám také, ale má to jednu vadu, nezmeníš v tom třeba Themes a další jiné.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #113
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    103

    to brody

    to si nemyslim..ale tak pre istotu skus dat tu simku do ineho telefonu ci to funguje..

    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #114
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    0

    Pokud to s jinou simkou funguje,tak tam patrně nějaká souvislost bude.
    Číslo servisního střediska je myslím telefonní číslo (brána operátora) přes které se odesílají sms.Pokud se nemýlím,tak to číslo je uložené na simce.

    Podívej se co máš nastavené v Connections-Advanced Network-SMS Service ,měl bys tam mít nastavené "GSM".
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #115
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    39

    JJ, tam je nastavene gsm. Ted sem to zkousel a simka v jinem telefonu de normalne a v diamondu jina simka funguje taky normalne. Jen spolu jim to nejak nejde... Uz nevim, co bych zkusil... Jeste posledni moznost nekdy v tydnu zkusim, jestli by mi operator dal jinou simku se stejnym cislem, jinak uz fakt nevim....
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #116
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    255

    Nevite nekdo proc se mi v TF3D pri prochazeni fotek (pres cely displej) toci pouze dve fotky a ne vsechny???
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #117
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    120

    Po nainstalování nové ROMky 1.93.479.3 WWE se mi nedaří dosáhnout toho, aby ActiveSync rozpoznal zařízení.
    Připojí se jako HOST a v menu není aktivní položka "Mobilní zařízení".
    Už jsem vyzkoušel kdeco a stále nic.
    Nevěděl by někdo, co s tím?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #118
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    26

    Stalo se mi totéž a pomohl až HardReset :no:
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #119
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    A mám tady první problém, který se mi povedlo vyřešit.

    * Pokud se vám po instalaci ActiveSync zařízení neustále připojuje jako Guest (host) a synchronizace vůbec nejde nastavit, zkuste nejdříve změnit jméno zařízení (Settings -> System -> About -> DeviceID) a proveďte softwarový reset. Pokud ani to nepomůže, podívejte se do registru na desktopu do kllíče HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows CE Services na hodnotu GuestOnly. Pokud je nastavena na 1, nastavte ji na 0. A pokud ani to nepomůže, zkuste další triky na stránce Pocket PC FAQ.
    zdroj:Základní instalace a konfigurace ActiveSync v sekci Podpora
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #120
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    120

    toto jsem pochopitelně vygoogloval taky, ale s tou změnou jména to funguje nějak podivně.
    když mě vyzve ke změně jména a jméno změním, tak se synchronizace nastaví, ale když mu vnucuji
    původní jméno, které mám vázané na registraci koupeného programu,
    tak mi sdělí následující:
    Aktuálně připojené mobilní zařízení má stejný název jako jiné zařízení. Aby bylo možné pro toto
    zařízení používat stávající partnerství, musíte mu zadat nový jedinečný název. Jinak bude zařízení
    nastaveno na režim host.

    Kde je to původní jméno uloženo je záhada. Udělal jsem několikrát úplnou reinstalaci a nic nepomohlo.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 8 z 96 PrvníPrvní ... 6789101858 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC Touch Diamond II - ROM, flash a ladění...
    Od qwido v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 490
    Poslední příspěvek: 03-12-2012, 19:04
  2. HTC Touch HD - ROM, flash a ladění...
    Od JP_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 999
    Poslední příspěvek: 11-01-2012, 15:35
  3. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-07-2009, 21:34
  4. HTC Touch Diamond - flash na verzi ROM 1.93.xxx
    Od cednicek v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-11-2008, 23:38
  5. Koupit HTC Touch Cruise (HTC P3650) nebo HTC Touch Diamond?
    Od Vitezslav2_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 31-08-2008, 19:32