ja pouzivam tyto
ja pouzivam tyto
jaja01: Nemohl bys pripojit screen? Nechci to zbytecne instalovat, pokud se mi to nebude libit... Diky.
Na kterem webu jsi to nasel? Nemaji tam i nejake jine? Diky za infoPůvodně odesláno od jaja01
nasel jsem to nekde na xda.developers ... screen udelam a poslu, vydrz
Kdyby jste nekdo nasel cab s jinymi ikonami tak dejte vedet..diky
Na [SKN] Customizing the Windows Taskbar jsem byl ale tam nejsou hotove caby ale jednotlive dll coz jsem nerozchodil..
no neni az tak slozite ...
vsechny ty dll a bmp si nakopiruj nekam na kartu a pak je dej kopirovat do slozky windows ... u nekolika z nich ti mozna rekne, ze je nemuze prepsat - u tech musis vlezt do windows a prejmenovat je, treba na .zal ... a pak tam ty co nesli znovu nakopirovat ...
vcera jsem to zkusmo delal se sadou misfortune taskbar v2.0 a v pohode, po restartu nove ikony ... je to pravda trochu pracnejsi, nez pustit jeden cab, ale jde to
2 r.mrazik: Mne to kdysi delala jedna Duttyho romka taky. Asi budes muset flashnout jinou, pripadne se zeptat tam, kde jsi ji stahl.
Ahoj, nevíte prosím někdo jak v skinu přichozího hovoru rozchodit, aby telefon ukazoval nejenom "Příjmení", "Jméno" ale také "Příjmení", "Jméno" , "Společnost"? Teď totiž při příchozím hovoru vidím, že volá Novák, Jan ale nevidím, že volá Novák, Jan (Škoda a.s.) .
Jde to upravit samozřejmě tím, že do pole jméno neuložím jenom Jan, ale uložím tam Jan (Škoda a.s.), ale toto řešení pro mě není použitelné protože to synchronzizji přes SyncML s informačním systém a mám vyplněno napevno pole Příjmení, Jméno, Firma atd.
Můžete mi prosím poradit? Díky
Vyšel SPB MOBIL SHELL 3.0, docela se mi to jeví jako dobrá alternativa za TF3D, testuji již druhý den a zatím spokojenost.
Trial na 15 dní ke stažení zde: http://www.spbsoftwarehouse.com/pocketpc-software/mobileshell/
taky jsem to vcera nainstaloval a vypada to dobre jediny co mi vadi je ze pri psany sms to skoci do clasickyho editoru sms. V TF3D je textovej editor soucasti.
To je dobrý postřech, sms manažer chybí, ale i tak si to na nějaký čas ponechám místo TF3D
taky mam v planu ho chvilku pouzival ale nedari se po predpoved pocasi zobrazovat v S2U2 :-( Jde vam to nekomu? v nastaveni mam Spb Weather
Da se nejak nastavit aby mi v spb mobile shel zmizela horni lista? Aby to bylo pres cele..