Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 84 z 96 PrvníPrvní ... 3474828384858694 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1,246 až 1,260 z 1435

Téma: HTC Touch Diamond - ROM, flash a ladění...

  1. #1246
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    36

    zítra ráno to vyzkouším, ale moc velkou maději si nedělám. Už při flashnutí ROMky mi to přes RUU neprošlo a proto jsem to dělal pomocí trojhmatu :-(
    viz.: Podle návodu jsem pomocí HardSPL unlock odemkl Diamonda a při pokusu o nahrání nové ROM (ať už lehké nebo těžké) mi při rozbalení a spuštění DiamonCustomRUU.exe hází hlášku "V aplikaci DiamonCustomRUU došlo k problému a je třeba ji ukončit"
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #1247
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    36

    edit
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #1248
    peto_ce4you
    Guest

    Citace Původně odesláno od MirkoS
    Na strankach t-mobile.cz se objevila ROM pro MDA compact IV v anglickem jazyce verze: 1.98.113.24_52.44.25.24_1.08.25.20M1.

    http://t-mobile.cz/Web/Residential/t-mobile-mda.aspx
    ja som ju chcel nahodit na T-Mobile (Sk) MDA compact IV ale vyhodilo to chybu tak som dal Erziku
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #1249
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    46

    Mel bych otazku jestli bude fungovat cestina z rom 1.93 do 2.03?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #1250
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    255

    jj funguje
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #1251
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    36

    pro jaja01 a mogul-m:
    Tak nakonec Diamond žije :-) asi po čtyřech hodinách různých kombinací SR a HR při připojení/odpojení kabelem k PC, s nebo bez baterky a podobném pokusničení se asi na 73 poku nakonec podařilo znovu nahrát Romku i rádio a Diamond se, zdá se, chová tak jak má.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #1252
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    0

    to Laufass: Měl jsem to tak také, ale čeština se nechoval korektně. Smazala mi koš a nějaké složky z nabídky SMS. Musel jsem jí odstranit, protože se naskytlo i více problémů a nebyl jsem sám, komu se tak dělo.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #1253
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    46

    Coze ja ani nevim ze v diamondu kos je... hned sem tam dal 2.03 a cestinu tak sem si ani nevsimnul ale jinak mi prijde ze jede v pohode zatim...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #1254
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    0

    Myslím koš v účtu SMS, tam zmizel a ještě jedna položka. Jinak čeština seděla, ale ještě jeden problém tam byl, řešili jsme to na jiném fóru. Jako nutnost je ta čeština dobrá, ale jestli jí nepotřebuješ, tak je zbytečná. Já jí chtěl také, česky je česky, ale ty detaily mi vadili. :-) Originál na Diamonda je moc drahá, kdyby zlevnili koupím si jí, ale 2130Kč za překlad se mi zdá moc. :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #1255
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    46

    No me nejak blbne bluetooth...kdyz mi nekdo neco chce poslat tak to proste nejde...nevim jestli tam nemam neco jen spatne nastaveny ale proste se mi nic neposle...zkusim nahrat ofico rom 2.03 a bez cestiny a zkusim si neco poslat...uvidim
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #1256
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    0

    Zkus nejdřív HR, pak uvidíš, než nahrávat novou ROM, nevzdávej to, třeba je to jen v nastavení. :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #1257
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Ahoj, jen sem se chtěl zeptat a nechuc kvůli tomu zakládat novej Topic. Tady sem se o tom sice nic nedočetl,ale přece . Zkoušeli ste někdo ukuchtěný romky na bázi WM 6.5??? Na XDA sem objevil 2 a mám v úmyslu vyzkoušet, přece jen změna je život a TF3D mě už trochu nudí ,tak bych vyzkoušel... Takže máte někdo nějaký zkušenosti? Popřípadě napíšete výhody, nevýhody? Díky!!!
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #1258
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    0

    Soukynek: držím palce a poznatky napiš, šel bych do toho také. Buď první. :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #1259
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Romky 6.5 uz tu par lidi vcetne me zkouselo..viz predchozi stranky ale jeste je to strasne nedoladeny ale rychly..
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #1260
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    255

    prene tak rychle ale chce to dedelat, jinak se s ni da zit, pohyb v menu je jen trhany jinak je to svizny ;-) Chtelo by to ale dodelat today obrazovku je takova polovicni ale ve finalni verzi to muze byt vse jinak uz ted se zmenil vzhled menu ;-)
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 84 z 96 PrvníPrvní ... 3474828384858694 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC Touch Diamond II - ROM, flash a ladění...
    Od qwido v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 490
    Poslední příspěvek: 03-12-2012, 19:04
  2. HTC Touch HD - ROM, flash a ladění...
    Od JP_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 999
    Poslední příspěvek: 11-01-2012, 15:35
  3. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-07-2009, 21:34
  4. HTC Touch Diamond - flash na verzi ROM 1.93.xxx
    Od cednicek v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-11-2008, 23:38
  5. Koupit HTC Touch Cruise (HTC P3650) nebo HTC Touch Diamond?
    Od Vitezslav2_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 31-08-2008, 19:32