Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 83 z 96 PrvníPrvní ... 3373818283848593 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1,231 až 1,245 z 1435

Téma: HTC Touch Diamond - ROM, flash a ladění...

  1. #1231
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Jak nastavim v TF3D2 cestinu po instalaci toho language cabu? diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #1232
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    40

    tak nove touchflo vyzkouseno...na UDK Topaz R2...zezacatku silene pomale...tak jsem udelal jeste jeden softreset navic a pak se to citelne zrychlilo...bohuzel to neni moc stabilni a radil bych pockat,az se vychytaji mouchy a kuchari to daji primo do Romky...

    kazdopadne kalendar je skvely :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #1233
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Dnes vyšla PDACornerIllusion V4
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #1234
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    255

    vysla nova beta TF3D 2 s oznacenim 1b
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #1235
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    40

    tak nove touchflo 1b vyzkouseno...zacina se to zlepsovat...uz se tesim,az to bude vychytane a take pevnou soucasti Rom...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #1236
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    ja nastavim pomoci toho cabu language cestinu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #1237
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    274

    to maxtreme: nectes nevis zkus toto: v registech najdi [HKEY_CURRENT_USER\MUI] "CurLang"=dword:00000409 - misto 409 bude 405 cestina..
    melo by to fungovat.
    EDIT: tak jsem to zkousel ale jaksi to nefunguje.. no nicmene jsem nove touchflo poslal do kytek. sezere to hrozne moc mista a co se tyce rychlosti tak je to snad jeste horsi nez u prvnich romek 1.37 takze si pockam az to nekdo zakomponuje rovnou do romky pak se uvidi...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #1238
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od vodopadek
    to maxtreme: nectes nevis
    Kdyz jsem cetl tak tam ten navod jeste nebyl...pouze cab..

    Vyšla nova uDK R4..
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #1239
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    34

    Na strankach t-mobile.cz se objevila ROM pro MDA compact IV v anglickem jazyce verze: 1.98.113.24_52.44.25.24_1.08.25.20M1.

    http://t-mobile.cz/Web/Residential/t-mobile-mda.aspx
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #1240
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Máte někdo zkušenosti s posledním buildem ROM Mystic Series 6.5 21198?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #1241
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    262

    nemam ... a neni jen pro rafaela ? nevadi to ?

    kdyz jsem se po ni koukal zjistil jsem, ze uz je shaks.p v 4 ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #1242
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    36

    Tak jsem se rozhodl nahrát radio 1.11.25.01, přejmenoval na diamimg.nbh a spustil trojhmatem. Nainstalovalo se a po restartu se mi Eržika několikrát pokoušela naskočit (objevil se její obrázek, zmizel její obrázek, objevil se ...) Zkusil jsem novou instalaci radia trojhmatem a po skončení intalace to vyhodí:
    00018003
    DIAMIMG.nbh - FAIL
    RADIO_V2 - RSA Fail
    Update Terminate UPDATE FAIL

    Když jsem ho znovu restartoval, tak to napíše:
    Upgrade ROM code error
    Please try again

    Když Diamonda připojím přes USB k PC abych přepsal verzi radia na původní, tak se disk neobjeví :-(

    Poradí někdo jak z toho ven?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #1243
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    262

    HR jsi zkousel ?

    jinak me tohle radio slo flashnout v poho, ale ja flashuju pres kabel ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #1244
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    36

    Bohužel po HR stejný výsledek:
    červeno - zeleno - modro - bíle pruhovaný diplej se stejnou hláškou :-(

    (za HR považuji volume down+enter+červené tlačítko zezadu současně)
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #1245
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    42

    Mel jsem uplne stejnej problem. Po pripojeni k PC jsem pouzil RUU zavadec a starsi radio. Diamant se sice v zarizeni neobjevil, ale detekovanej byl, takze flashing probehl bez problemu.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 83 z 96 PrvníPrvní ... 3373818283848593 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC Touch Diamond II - ROM, flash a ladění...
    Od qwido v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 490
    Poslední příspěvek: 03-12-2012, 18:04
  2. HTC Touch HD - ROM, flash a ladění...
    Od JP_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 999
    Poslední příspěvek: 11-01-2012, 14:35
  3. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-07-2009, 20:34
  4. HTC Touch Diamond - flash na verzi ROM 1.93.xxx
    Od cednicek v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-11-2008, 22:38
  5. Koupit HTC Touch Cruise (HTC P3650) nebo HTC Touch Diamond?
    Od Vitezslav2_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 31-08-2008, 18:32