Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 6 z 96 PrvníPrvní ... 456781656 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 76 až 90 z 1435

Téma: HTC Touch Diamond - ROM, flash a ladění...

  1. #76
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    70

    Tak jsem rád, že nejsem alespoň sám. Poradí někdo ereudovaný? Nechce se mi chodit do servisu:!:

    Necituj předchozí příspěvek. Zbytečná citace smazána. admin

    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #77
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    0

    není to sice rada, ale tuším, že to bude asi tím, že máme přístroj určený pro český trh (já to měl na té vnitřní krabici) a když se podíváš na stránky HTC, tak u nás zatím není diamond podporován, takže oficiálně snad jedině čekat na českou rom.....
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #78
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    Nevim, nevim. Taky mám přístroj určený pro český trh a nainstalil jsem to v pohodě. Asi to ale bude tím, že mám HardSPL.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #79
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    0

    předpokládám, že to bude tím, rom neurčenou pro české diamondy bez hardspl asi nainstalovat nepůjde, což znamená, že nezbývá než čekat..... Nechci to odemykat, abych nepřišel o záruku
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #80
    Nováček
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    49

    Zpristupneni extented_rom pro MDA2

    Hkey_LOCAL_MACHINE\SYSTEMS\StorageManager\Profiles \TRUEFFS_DOC a hodnotu "MountFlags" nastavte na "0", zarizeni restartujte a tím se vám v exploleru zobrazí položka extended rom

    Zpristupneni extented_rom MDA compact 1

    pro pristup pro cteni staci spustit v MDA \Windows\LoadVDisk.exe

    JAK PROSIM ZPRISTUPNIT Extrom pro DIAMONDA??????? DIKY!!!!!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #81
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    Diamond ExtROM nemá. Vše co se instaluje po HR je ve složce Windows.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #82
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    70

    Tak je to jasné. Mluvil jsem se servisem v Táboře a nejde to z té evropské murace stáhnout, protože není určeno pro ČR. Tu ROM 1.93 nahrájí, ale jen anglickou verzi. Nezbývá než čekat až se to objeví na českém HTC, ale prý jestli vůbec. Mám nachystanou v PC verzi 1.93 i s dohráním češtiny, ale nemám s tím zkušenosti, tak se mi nechce otevírat to tím HardSpl abych něco nepo...Škoda, prý to TouchFlo 3D běhá daleko rychleji:?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #83
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    0

    takže mám nové info! na HTC se právě dnes objevila po zadání mého sn tahle ROM: RUU_Diamond_HTC_WWE_EastEurope_1.93.479.3_Radio_Si gned_Diamond_52.29.25.12_1.00.25.05_Ship.exe
    zadával jsem to na europe home. Objevilo se to asi dnes odpoledne, protože ráno mi to ještě hlásilo, že můj přístroj není podporovaný
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #84
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    0

    No chvála bohu.Už několik dní se marně snažím sehnat nějakou ofic. ROM,která půjde nahrát do mého Diamonda,na HTC mi to pořad hlásilo,že můj Diamond není podporován a ty co jsem stáhl,mi nešly kvůli špatnému ID.
    Snad to teď půjde...

    edit: Flash proběhl bez problému,ROM je anglická.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #85
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    0

    potvrzuji, navíc je systém mnohem rychlejší. Každopádně TF3D config utilitě jde nastavit CZ TF
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #86
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    42

    Kluci, hodte nekam tu novou ROM. Ja ji vyzkousim na MDA. Me se na webu neukazuje, ze neni urcena pro muj foun, ale za zkousku nic nedame, ze ? Dikes. Pak dam vedet.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #87
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    0

    Tady jsem to dal.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #88
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od majki77
    potvrzuji, navíc je systém mnohem rychlejší. Každopádně TF3D config utilitě jde nastavit CZ TF
    Kolik zbyvá volné ram? Pokud se to zrychlilo, tak to bude nejspis na úkor ram, nebo ne?

    Ta čeština se podařila nastavit? Je čeština tam jako před tím?

    Dík za info.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #89
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    17

    http://uloz.to/721904/_HTC_Touch_Dia...29.25.12_1.exe

    tady jsem si dovolil hodit na uloz.to pro rychlejsi download
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #90
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    70

    Podařilo se! Kdyby někdo přišel na tu češtinu, tak by to bylo super, ale už jsem docela zvyklý i v té angličtině

    EDIT!!!: Stáhnul jsem češtinu z této stránky a mám vše česky!!! Hurááááááááá
    http://www.mio-treo.info/viewtopic.php?p=9722#9722
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 6 z 96 PrvníPrvní ... 456781656 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC Touch Diamond II - ROM, flash a ladění...
    Od qwido v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 490
    Poslední příspěvek: 03-12-2012, 18:04
  2. HTC Touch HD - ROM, flash a ladění...
    Od JP_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 999
    Poslední příspěvek: 11-01-2012, 14:35
  3. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-07-2009, 20:34
  4. HTC Touch Diamond - flash na verzi ROM 1.93.xxx
    Od cednicek v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-11-2008, 22:38
  5. Koupit HTC Touch Cruise (HTC P3650) nebo HTC Touch Diamond?
    Od Vitezslav2_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 31-08-2008, 18:32