Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 61 z 96 PrvníPrvní ... 1151596061626371 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 901 až 915 z 1435

Téma: HTC Touch Diamond - ROM, flash a ladění...

  1. #901
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    4

    Za poslední měsíc jsem zkusil snad všechny známé ROMky, ale musím uznat, že to co jsem nasadil v sobotu je prostě super.
    Jde o [ROM][WWE][2009.01.04][Updated] "NATALY". V.1.1.1 UC Ready a najdete ji zde.

    Na mém Diamondu je tato ROMka neuvěřitelně rychlá. Doporučuji minimálně vyzkoušet.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #902
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    217

    Vsak taky vyhrala benchmarky tady , dneska ji zkusim.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #903

    vpx vpx je offline
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od MartyFoxx
    zkousel nekdo?? podle nekterych videi z youtube http://www.youtube.com/watch?v=Oc6w0z_MxUI&feature=related mi to neprislo tak vyuzitelne a plynule jako spravne nastavene WM....

    tohle video je z Androida 0.8, ted se resi Android 1.0, ten vypada pekne, ale je tam jeste spousta prace.
    Mne se to podarilo nabootovat, grafika pekna, ale GSM se mi pustit zatim nepodarilo a taky s klavesnici to je na levacku....
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #904

    vpx vpx je offline
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Duddits
    Vsak taky vyhrala benchmarky tady , dneska ji zkusim.
    no ja mam uDK 7, ta je hned na druhym miste, tak jeste flashovat nebudu

    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #905
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    42

    Citace Původně odesláno od vuzi
    Ahoj, doufám, že sem píšu správně. Dočetl jsem se, že v pátek vyjde ROM 2.03, je to tak ? A ještě něco, kamarád se snaží flashnout Diamonda, ale vždy kolem 2% se mu restartuje.. Copak poradíte ? :-) Díky
    Udelal hardspl? Rek bych ze ne.. Je potreba flashnout ho aby tam sly nahrat jiny nez oficialni ROMky
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #906
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Ty jo - zrovna sem to psal... Grrr
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #907
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    Vzhledem k tomu, že jsem svými nezdary poučen, tak udělal. Měl by mít 1.4 OliNex.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #908
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    Chci se zeptat, je v té ROMce ta úprava vzhledu, která je tam na obrázcích ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #909
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Určitě je - sou to screeny přesně takový jako budeš mít po nainstalování..
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #910
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Soukynek
    Určitě je - sou to screeny přesně takový jako budeš mít po nainstalování..
    Když mě se moc nelíbí ops:
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #911
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Taky se mi ten vzhled nelibi. Ja zustavam u udK beta7, se kterou nemam zadne problemy a hlavne se udK drzi zakladniho vzhledu. Pokud nekdo chce jiny, tak si ho pak muze zmenit, ale me ten zakladni vyhovuje
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #912
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    255

    Citace Původně odesláno od tampiss
    Za poslední měsíc jsem zkusil snad všechny známé ROMky, ale musím uznat, že to co jsem nasadil v sobotu je prostě super.
    Jde o [ROM][WWE][2009.01.04][Updated] "NATALY". V.1.1.1 UC Ready a najdete ji zde.

    Na mém Diamondu je tato ROMka neuvěřitelně rychlá. Doporučuji minimálně vyzkoušet.
    Na tom jednom screenu je videt ze je na C: 130MB volneho mista, to tam neni TF3D nebo jak to udelal. S origo ROM po HR mi ukaze neco kolem 50MB a bezne se pohybuju kolem 10MB a to na C: nic neinstaluju (i pres to se vzdy neco na c: nainstaluje, pouzivam i clear temp). Ted jsem si tam chtel nahrat TF3D z HTC HD a ejhle chce to 22MB na c:

    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #913
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    Mám oficiální, 8 mb místa na vnitřní paměti.. Bídný.. Vše instaluju na externí paměť, ale stejně to je jedno. Je pravda, že v pátek vyjde oficiální ROM 2.03 ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #914
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Origo je s pameti na nic. Ja mam ted na udK ROMce na C volnych 66MB a to tam mam nainstalovanych nekolik programu + vyzvaneci tony, ktere maji necele 2MB. Samozjrejme tam TF3D je
    Jak to ale udelal tam s tou ROM, ze tam ma az tak moc volneho mista to taky netusim, ale celkove me je to i jedno, ta ROM me nezajima.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #915
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    Takže nemám čekat něco super od 2.03 ? Jestli můžeš, hoď sem link na udK, díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 61 z 96 PrvníPrvní ... 1151596061626371 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC Touch Diamond II - ROM, flash a ladění...
    Od qwido v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 490
    Poslední příspěvek: 03-12-2012, 19:04
  2. HTC Touch HD - ROM, flash a ladění...
    Od JP_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 999
    Poslední příspěvek: 11-01-2012, 15:35
  3. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-07-2009, 21:34
  4. HTC Touch Diamond - flash na verzi ROM 1.93.xxx
    Od cednicek v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-11-2008, 23:38
  5. Koupit HTC Touch Cruise (HTC P3650) nebo HTC Touch Diamond?
    Od Vitezslav2_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 31-08-2008, 19:32